Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biorę wiesiołka drugi miesiąc, poprzednio owulacja 19ego dc jak wiele poprzednich a teraz 16ego. Ale raczej nie przypisywałabym tego wiesiołkowi - chyba że może tak działać??? I bardzo bym chciała żeby tak 16ego już została, a jeszcze bardziej żeby odeszła na 9m-cy ;p
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
no to ładnie...ja ten Oeparol łykalam w całości. Początkowo jedną kapsulke dziennie, ale nic nie dawało więc zwiekszylam do 2 dziennie i efekt byl już po dwóch dniach. Szkoda, że dawkowania nie przeczytałam;-)
Wcześniej brałam jakiejś innej firmy i była 1 dziennie...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:O brzuszku ciazowym to narazie nie marzę, marze o pęknięciu pęcherzyka
"Każda porażka, przybliża do sukcesu"Morisek28, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Dobrze ,juz dobrze. Wierze ze kiedyś sie uda
dziewczyny,mam pytanie bo tak czytalam pamiętniki i czasem mimo monitoringu ciąża okazuje się starsza albo mlodsza,czemu tam? -
nick nieaktualnyMorisek ja Ci obiecuje jak będę tam gdzie mieszkasz, a wiesz ze będę to Cie znajdę, a są bardzo duże szanse że się uda i tak Ci nakopię do zadka ze nie będziesz mogła siedzieć. Ja gdybym do ciąży podchodzili tak jak Ty to mojej Natalci na świecie by nie było. Długo nie mogłam zajsc w ciążę potem byłam na podtrzymaniu a na koniec cesarka ratujaca jej życie. Wiec myśl pozytywnie a wszystko będzie dobrze.
Karmelek211, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
ważka wrote:Morisek ja Ci obiecuje jak będę tam gdzie mieszkasz, a wiesz ze będę to Cie znajdę, a są bardzo duże szanse że się uda i tak Ci nakopię do zadka ze nie będziesz mogła siedzieć. Ja gdybym do ciąży podchodzili tak jak Ty to mojej Natalci na świecie by nie było. Długo nie mogłam zajsc w ciążę potem byłam na podtrzymaniu a na koniec cesarka ratujaca jej życie. Wiec myśl pozytywnie a wszystko będzie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 14:27
-
nick nieaktualny
-
uuu ważusia nie mialas lekko dobrze że wszystko sie dobrze skonczylo:) i potwierdzam, trzeba myslec pozytywnie, nawet jezeli jest ciezko trzeba sie starac:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEch moja bratowa, której nie znoszę ma 34 lata i zaciążyła, według jej gadki w pierwszym miesiącu starań((( takie mendy społeczne mają co chcą i kiedy chcą a ja w niedzielę mam być chrzestną ich dziecka:/
Gdzie tu jest sprawiedliwość?!?!?!?!?
Sama sobie odpowiem na to pytanie- nie ma:/
I chyba mi już lekko odwala bo dzisiaj zaczęłam liczyć ile miesięcy musiałabym odkładać na in vitro. Jakbym od czerwca zaczęła...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 14:50