Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No to widzę, że charakterek podobny do mnie
A co do krwi z nosa, kurrrna, ile ten mój już się ostatnio po lekarzach nalatał (oczywiście ile czasu mineło zanim go zmusiłam to cóż..) i wciąż nie wiadomo na 100% czym to jest spowodowane
Badania krwi - ok, laryngolog nic nie widzi (wg 2 z nich to wirusowe, żadnego pękającego naczynka nie widzą), nawet tomografię miał bo już panikowałam.. i cholera go wie od czego -
nick nieaktualnygaga wrote:AnaAna bo ja wiedźma jestem
No widzę właśnie! nie ładnie tak! cwaniara no
Morisek, nie to żebym Cię porównywała do kogoś, ale moja siostra to ma taki charakterek że hoho. Nie da sobie w kasze dmuchać. Aż czasami to się jej bałam, taka ostra babka z niej, jak z naszego moriska! Ale to dobrze, tacy ludzie lepiej sobie radzą w życiu, potrafią walczyć o swoje
A tak przy okazji...uroki mieszkania na wsi, właśnie otworzyłam okno a tam traktor z łajnem na przyczepie przejechał, aż mi się nie dobrze zrobiło hahaha. -
nick nieaktualny
-
"Kandydat PiS na prezydenta w 2012 r. podpisał się pod projektem ustawy, zgodnie z którym za in vitro groziłaby kara nawet dwóch lat więzienia." to tak jakbyście szły na wybory
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Hello! Wystarczy, że nie zajrzę tu w ciągu dnia i tyle jest do nadrobienia!
Morisku fatalną masz rodzinkę:/To smutne i przykre, bo rodzina powinna wspierać, ale tak jak dziewczyny pisały, masz nas i my jesteśmy od tego, żeby wspierać:)Nikt inny nie zrozumie Cię tak bardzo jak my:)Niczym się nie przejmuj. Martw się tylko o siebie i swojego ukochanego:)
I tak jak wcześniej pisałam, to nasze państwo nieudolne jest jak cholera!!! Takie miliony się marnuje na bzdury, zamiast refundować in vitro dla każdej kobiety, która nie może zajść naturalnie w ciążę!
Dziś znowu mam jakiś senny dzień. Z wczoraj na dziś spałam 12h i w ciągu dnia jeszcze trochę drzemek miałam:D Do tego bardzo mi zimno i boli mnie podbrzusze. Może jakieś przeziębienie mnie łapie:/ -
nick nieaktualnyAgatka, pokazałam ten filmik mojemu, no nie uwierzysz...facet 2m wzrostu, ponad 100kg żywej wagi...filmik się skończył, ja patrzę na niego bo cos nic nie mówi a zawsze od razu wszystko komentuje...szok, oczy zaszklone i nawet łezkę uronił haha, taki z niego wrażliwy gość
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahahah dokładnie Klaudia! Każdy miesiąc do siebie podobny, owulacja, miesiączka i nic więcej:(
Ja piernicze, inne kobiety nawet nie wiedzą kiedy owulacja występuje...
Idę ostatnio z przyjaciółką do apteki po testy owulacyjne, a ona mnie pyta: Co to i na co ... Ja odp: Jak nie wiesz, to lepiej żebyś nie wiedziała, bo tylko życie Ci to uprzykrzy! Ona ma już jednego synka i nie musiała się starać, bo się po prostu udało. -
Hej dziewczyny ja również Wam dziękuję za to że po prostu jesteście i że można popisać i ulżyć swym emocjom. Drogi Karmelku i Klaudio nie ma co testować wcześniej niż 14 dpo,ja tak robię i niepotrzebnie nie marnuję testu i niepotrzebnie się nie denerwuję,bo w tym czasie @ przychodzi,nie zważając na moje uczucia i psychikę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:39
-
Hejka!
Jakiś sajgon w pracy mam w tym tygodniu, że nawet nie mam siły pisać, ale czytam was codziennie. Poza tym wiecie co? Boli mnie wzgórek łonowy, jak go dotykam to jakbym miała ogromnego siniaka, a nic nie widać, jedynie mała krosta więc to pewnie to. Ale jak zmywam to nawet oprzeć się o szafkę nie mogę
Viki przykro mi, że się nie udało.
ważka i dominika ładne te wykresy.
Morisek jesteś miszczem moim w tej opowieści z koszykiem
-
czesc rybka, jak tam sytuacja u Ciebie? musisz nam tu odpowiednio zobrazowac swoja sytuacje bo my jeszcze pare cykli i bedziemy sie znac jak lyse konie hehe:)
-
madlenka wrote:Hejka!
Jakiś sajgon w pracy mam w tym tygodniu, że nawet nie mam siły pisać, ale czytam was codziennie. Poza tym wiecie co? Boli mnie wzgórek łonowy, jak go dotykam to jakbym miała ogromnego siniaka, a nic nie widać, jedynie mała krosta więc to pewnie to. Ale jak zmywam to nawet oprzeć się o szafkę nie mogę
Viki przykro mi, że się nie udało.
ważka i dominika ładne te wykresy.
Morisek jesteś miszczem moim w tej opowieści z koszykiem
Madlenka - albo czyrak albo zapalenie mieszka włosowego...bez paniki - smaruj maścią ichtiolową (śmierdzi beeee)ale wyciągnie świństwo na wierzch...znam to z autopsji...