Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry dziewczyny
u mnie z rana na poprawe humoru informacja o odwolanych jutrzejszych zajeciach wiec oficjalnie mam juz weekend - nie liczac pracy
mam pytanie do was co do wykresu, kiedy zazwyczaj pojawia sie u was linia oznaczajaca owulacje? -
Mój też marudzi, że rano do pracy, że tak wcześnie musi wstawać, że się nie wysypia (jest śpiochem). A ja zawsze mówię, że chętnie bym się zamieniła na pracę od 6 do 14 (chociaż też jestem raczej śpiochem) i wolne weekendy i święta, a nie taki tryb jak mam
Teraz ma urlop, ale remontujemy mieszkanie, więc marudzi, że nawet na urlopie nie może odpocząć
Poczucie humoru też ma i ogólnie jest kochany
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
nick nieaktualnyByłam znowu u giną we wtorek w luxmedzie aby zlecił mi badania - w końcu po co płacić. I kurcze trafiłam na świetnego lekarza. Dużo by tu opisywać dlaczego taki fajny ale chyba będę do niego chodzić mam się pojawić początkiem cyklu z wynikami albo z dobrą nowina jak to powiedział najważniejsze że pęcherzyków który był widoczny w czwartek nie byli go we wtorek wiec mam tylko nadzieje owu była w poniedziałek a żołnierzyki męża wytrzymaly od weekendu a kurcze od poniedziałku to mnie zalewa jak nigdy kremowym śluzem
-
nick nieaktualnyKena1983 a co studiowałaś?
Program oznaczył mi owulację przed płodnym śluzem i pozytywnym testem owulacyjnym, jedyne co się zgadza to skok temperatury, więc za bardzo nie wiem co jest bardziej wiarygodne:) za to test owulacyjny miałam w końcu na 100% pozytywny, jeszcze nigdy mi nie wyszły mi takie mocne krechy. Więc o co chodzi? -
nick nieaktualnyCześć babeczki!
Chyba wszyscy faceci są tacy sami! Bo tak się składa że mój jest strasznie kochany i nie mogę mu nic zarzucić, oprócz tego że jest właśnie marudą haha, marudzi jak wstaje rano do pracy, a najbardziej to marudził jak kupowaliśmy meble do mieszkania, szafa do sypialni, szafeczki do łazieneczki i meble do kuchni...eh wściekał się że nie wychodzi mu składanie bo pewnie brakuję jakiejś śrubeczki, że nic do siebie nie pasuje i w ogóle kto wymyślił coś takiego
Morisek, mnie boli często lewa pierś. Ginka badając moje cycuszki stwierdziła że są "trudne" w badaniu...jakieś gruczolaste hehe i że muszę je badać dodatkowo, wiadomo jak. Ale szkoda mi było 60zł i nie zrobiłam. -
w ogole dziewczeta wysnelam sobie pewna teorie i zastanawiam sie czy cos w niejj jest moze dacie opinie. Otoz stwierdzilam, ze przyczyna dluzszego niz zwykle plamienia (4 dni zamiast 1 max 2) moze byc to ze biore wiesiolek?
-
Klaudia nic nie wiem o takim działaniu wiesiołka, ale kto wie. Ja biorę i nic takiego nie zaobserwowałam.
Obadajcie http://naluzie.onet.pl/usmiechnij-sie/mieszkancy-nauczyli-sie-jezyka-migowego-zeby-uczynic-jego-dzien-niezwyklym/ttjw6?utm_source=onetsg_fb_direct&utm_medium=onetsg_fb_info&utm_campaign=onetsg_fb aż się popłakałam.Morisek28, AnaAna, kr0pka lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny