Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No i właśnie. Mi jest przykro. Ale już sama nie wiem. Zachodze w ta ciaze tak szybko... A z utrzymaniem problem. Gin twierdzi że to pewnie przypadek. Bo wczesne etapy ciaży. Nigdy nie widziałam zarodka.
Nie wim czy się badac czy nie. Mówią żeby nic nie robić, bo ot nic nie zmieni.
Ten miesiąc odpuszczam. Ale za miesiąc mam taki program:
- acard, olej z wiesiołka, magnez z b6, femibion,
- od 17 dc acard, luteina 2x, magnez b6, femibion
Czemu nie przepisał mi heparyny lub clexane.
Oby pomogło. -
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór Dziewczynki:)
Mysza,Cebulka,Monia-cieszę się niesamowicie i trzymam za Was kciuki:)
Vicky-przykro mi:( Tak jak Morisek napisała,poszłabym na konsultację do innego lekarza.
Morisek-ależ się uśmiałam z tego kosza:D Dobre!
Ja mam dziś jakiś zjazd,spałam prawie cały dzień i dalej pewnie będę spała,do tego boli mnie brzuch. Oby jutro moc do mnie wróciła;) -
To chyba ta pogoda, ja dziś też przez pół dnia ledwo żywa byłam.. siedziałam przy biurku i non stop ziewałam a pierwsze co zrobiłam po powrocie z pracy to przytuliłam łóżko
Chociaż u mnie to padanie na ryj to norma niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:42
-
nick nieaktualny
-
Ważka testu czemu nie robisz?
Przejdę się do innego.
Kuźwa, wolałabym nie zachodzić w ciąże i nagle zaskoczyć po roku.. I bez strachu przejść ciąże Niż mieć stratę za stratą... I ten strach...
A ja już ku... nic nie mówie, bo znowu przestane zachodzić w ciaze i znowu lipa.
-
nick nieaktualny
-
troche wazke rozumiem, ja tez mialam nadzieje i zrobilam test 14dpo i nie bylo nic. czasami moze faktycznie lepiej poczekac.
nie wiem czy to jakies przesilenie czy co jakas depresja mnie zlapala:/ siedze taka zamyslona maz mnie meczy ze cos mnie meczy i ze mam mu powiedziec a nic mnie nie meczy nie wiem, moze to przez ksiazke taki nastroj mnie zlapal? (gwiazd naszych wina)
zaczely mnie dziwne mysli nachodzic, chyba za duzo sie tych suwaczkow z ciazami naogladalam albo co? nawet nie chce myslec co bedzie dalej jak juz teraz mam jakas dziwna spine. a caly czas sobie powtarzam ze nie moge sie spinac i ze mam tego nie robic ze wiem ze to zle a jakos tak mi nie wychodzi.ważka lubi tę wiadomość
-
Jeezu, padłam wczoraj już koło 21 a od 2giej w nocy budziłam się co godzinę, ech
Klaudia mi też nie wychodzi jakoś to wyluzowanie. Każda z nas wie, że się powinno ale gorzej wcielić to w życie
Miłego dnia!