Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Przed chwilą wstałam. Nienawidzę nocek, śpię później pół dnia, a i tak jestem niewyspana i pół przytomna Na szczęście trafiają się rzadko.
Cebulka gratulacje!
Mysz nie zamartwiaj się tak (wiem, że łatwo powiedzieć), będzie dobrze
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
nick nieaktualny
-
Hahahahahhahahahahahahahahahha Morisku uwielbiam Twoje historię. Powinnaś napisać książkę z anegdotami!!! Bylabys bogata.
Farmaceuta bardzo nieprofesjonalnyMorisek28, AnaAna lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:W ogóle strasznie mnie boli prawy cyc,mam zakwasy po seksie tego jeszcze nie było.
Ta...ja to jak się wygłupiam z moim "zaczepiam", to ten mnie goni i ściska mi sutki że aż czasem mam łzy w oczach albo gryzie po cycach małpa jedna! A to wszystko za karę, bo ja mu robię gorsze rzeczy haha więc mam za swoje.
-
Zdaję relację z wizyty u gina
Jeden pęcherzyków jest na pewno, a drugi nie wiadomo. Trzeba zaczekać. Coś jest, ale czas pokaże, czy to drugi pęcherzyk. Na razie mam receptę na Clexane i luteinę. Za półtora tygodnia następna wizyta.aaagaaatka, Befff, Cebulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Stoje w aptece,kupuje olej rybi ,podchodzi do mnie mlody przystojny farmaceuta i pyta co dla mnie,to ja mówię ze omege 3 ale w maluch kapsulkach bo mam problemu z połykaniem i nie zawsze potrafie połknąć on tak stoi patrzy na mnie i w śmiech,ja czuje ze policzki płoną mi ze wstydu...co jeszcze dzisiaj mnie spotkaważka wrote:Byłaś pewnie czerwona ja ten koszyk ze sklepu hihi
ten wasz dialog po prostu rozwalil mnie na lopatki boli mnie brzuch haha
mysz a pytalas o Twoje wyniki bety?Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Witam.
Cebulka i Mysza gratuluje
Ja juz po wizycie, pecherzyk 0,6cm umiejscowiony w MACICY tak wiec pozamaciczna wykluczona. Za 2 tygodnie na kolejne usg mam sie zglosic i juz bedzie musial byc zarodek z serduszkiem tak wiec nie moge sie doczekackr0pka, Kena1983, ważka, Morisek28, AnaAna, Befff, Cebulka, Klara87 lubią tę wiadomość
-
Elllooo ponownie!
Oj Morisek, Morisek...dobrze, że dowód zbrodni zniszczyłaś - choć ja bym pewnie odniosła z burakiem na twarzy Nie zapomnę akcji na studiach, gdy w trakcie Bachanaliów (zielonogórskie juwenalia) pożyczyliśmy wózek z Lidla (który znajdował się 300 m od akademika) - żeby przewieźć piwo - praktycznie dla całego naszego piętra...no i gdy wracaliśmy go oddać już na spotkanie wyjechała nam policja, wezwana przez kierownika sklepu....a się natłumaczyliśmy panom władzom...i wszystko skończyłoby się całkiem dobrze - gdyby nie kumpel, który sypnął do nich tekstem - panowie policjanci - sami rozumiecie - dużo studentów - dużo piwa = ciężko - po czym dodał "ech wy nie rozumiecie bo pewnie na podstawówce edukację zakończyliście" qrwa myślałam, że na miejscu go zabijemy...na szczęście panowie byli bardzo wyrozumiali i skończyło się na upomnieniu...no i żeby nie dostać "bana" na Lidl - poszliśmy ładnie przeprosić kierownika sklepu (zaprosiliśmy na studenckiego grilla - i o dziwo przyszedł)Morisek28, kr0pka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKena1983 wrote:Ważusia - tak jak dziewczyny pisały - Ty chyba możesz też już na nas powoli pluć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 18:47
-
Wracam do was:) Mogę?
No więc w piątek beta spadła do 250. 312 do 250. W niedziele dostałam okres.
Ciąża biochemiczna albo pozamaciczna się nie ukazała nadal.
Starania ponowne od następnego miesiąca na luteinie i acardzie.
Eh:(