Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysz86 wrote:Za mały przyrost - źle. Za duży - źle...
Moja beta z poniedziałku - 366.
Beta z dzisiaj - 1076.
Nie za dużo wzrosła?
Wzrosła pięknie, nic tylko się cieszyć Myszko. Buffy miała dużo większy przyrost i jest ok Może będą bliźniaki?
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Mysz86 wrote:U mnie były dwa pęcherzyki i oba pękła. ..
Mysza, pięknie! Gratuluję! Nie martw się, będzie dobrze -
A w ogóle to naprawdę powinnam mieć bana na internet. Już zaczęłam szukać co oznacza zbyt duży przyrost bety... czego ja się dowiedziałam... aberracje chromosomów, rak , zaśniad groniasty, zespół downa.... ja pierdziu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 13:38
-
nick nieaktualny
-
Mysz86 wrote:A w ogóle to naprawdę powinnam mieć bana na internet. Już zaczęłam szukać co oznacza zbyt duży przyrost bety... czego ja się dowiedziałam... aberracje chromosomów, rak , zaśniad groniasty, zespół downa.... ja pierdziu.
Mysz, prosisz się o tego bana na internet, kolega z pracy swojej żonie kiedyś takiego zrobił więc wiesz -
Mysz86 wrote:Po dwóch poronienia to.jakoś tak automatycznie ma taki strach.
A tak się zastanawiam czy ci ludzie, którzy tak straszą innych na forach, robią to złośliwie, czy jak? No bo po co?
Mysza ja jestem straszną panikarą generalnie, więc Cię rozumiem Ale stres w niczym nie pomaga Słońce
a co do ludzi.. niektórzy tak mają.. zawsze znajdą się taborety, które będą straszyć, przewidywać najgorsze, mówić Ci jak będzie bo oni(one) tak miały więc Ty na pewno też (przecież oni wiedzą najlepiej i znają Twój organizm) itede itepe, przykładów można by mnożyć.
Powiem Ci tylko tak: nie warto się takimi ludźmi przejmować.
-
hej laseczki:) dawno sie nie ujawniałam ale nie znaczy że o was nie pamiętam...
my sobie troche odpuściliśmy w fasolkowaniem i powinnam w piątek dostać @ a wychodzi na że dzisiaj mam śluz płodny... generalnie owu miałam koło 13-15dc... -
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Kropka ma racje, takie trole co to piszą są zwyklymi pustakami, którzy myślą ze pozjadali wszystkie rozumy swiata . To ludzie pokroju mojej teściowej ktora twierdzi ze ja choruje na owulacje,i zw mam pecha bo ona nigdy na to nie zachorowala.
ty wez sie wylej na takich doradców i nie czytaj tego. Nic dobrego i pożytecznego do Twojego życia to nie wniesie. Wiec odpuść sobie.
kr0pka, aaagaaatka lubią tę wiadomość