Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
madlenka wrote:Klaudia a Twój wykres to gdzie?
a proszę :)juz udostepniam. nic tam sie jeszcze nie dzieje ciekawego, postanowilam ze bede zaznaczac sluz i probuje z szyjka ale szyjki nie zaznaczam bo calkiem mozliwe ze bedzie zle i ze OF zwiariuje, co do sluzu nie jestem tez pewna no ale moze jakos to bedzie;) -
wiecie co dziewczyny musimy zrobic? trzeba nam isc do jakiejs kolezanki co ma male dziecko i troche posiedziec z nim moze nasz instynkt macierzynski zmobilizuje organizm do ogarniecia sie?
-
ahaa:D a to moze trzeba sprobowac takie calkiem maluszki? moja przyjaciolka ma niecale roczne dziecko, moze skocze do niej w weekend bo i tak planowalam, a jej dzieciatko jest takie do rany przyłóż ze nie moge!
-
No ja już po takiej wizycie, 2 dni temu siedziałam u sąsiadki, która 1.03 urodziła , mały spał jak przyszłam, słodziak jak nie wiem, zobaczymy czy coś to pomogło już nawet miziałam ją po brzuchu jak jeszcze w ciąży była i kurde nic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem po pracy w koncu... tak jak myslalam, @ przyszla w poludnie dobrze ze mialam buscopan przy sobie, bo w pracy ciezko z bolacym brzuchem ale dalam rade:) wiec zaczynamy dzisiaj nowy cykl. wczoraj z P troche sobie wieczorem porozmawialismy odnosnie ciazy, staran, dzieci, naszej sytuacji itd:) potrzebowalam takiej rozmowy:)
morisku czemu ja nie widzie zadnej wiadomosci od Ciebie po wizytcie u gin? -
no wlasnie moris czekamy
domi szkoda ze sie nie udalo:)
a o czym mniej wiecej trzeba pogadac zeby ulzylo bo mi wcale po naszych rozmowach nie jest lzej heh