Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem wam coś o zusie (h*je je***e!!!!) Jakbyście nie wiedziały to urodziłam przedwcześnie, nasze dziecko umarło a wszystko po to żeby wyłudzić pieniadze od nich ku**a ale jestem wku*****a od dwóch miesięcy mam sprawe u nich i nie dostałam ani grosza, nie wiadomo kiedy i czy dostanę - przepraszam za wulgaryzmy.
Karmelu nie na każdą wizytę robiłam ale akurat przed tym miałam tydzień wczesniej robione i w szpitalu w którym co chwilę leżała cały czas mi robili badania moczu i krwi wszystko zawsze było ok mam to na wypisach -
No Fufka to Ci się nie dziwię.. trż bym się wkurwiła na Twoim miejscu
-
Hej! Ale dzisiaj tutaj nerwy. Ja tez moge powiedziec tylko: ja pier......
Domi co do wad serca to ja tez rok temu dowiedzialam sie ze w jednej komorze serca mam tzw. strune i w niczym mi to nie przeszkadza.
Kena co do stazu. Jak chcesz to robic to fajnie. Ja chcialam w zeszlym roku robic ale doszlam do wniosku ze po co mi to skoro zaraz bede w ciazy. Teraz temat sie powtarza. Ale doszlam do wniosku ze nie robie. A wiesz dlaczego? Bo u nas to wszystko pic na wode. Dziewczyny jeszcze sie nie obronily, nawet nie zlozyly teczek. Nie pisze sie samemu scenariuszy tylko zbiera od wszystkich. Moim zdaniem to niczemu nie sluzy. Pozniej pojde do innej pracy i nie bede wiedziala podstawowych rzeczy. Mi nie zalezy tylko na papierku. Nie wiem, moze zle robie.
Poza tym jestem wymeczona. W tym tyg mam na 9.30 i jakies makasryczne korki w tej warszawie. Do pracy i z pracy. Ale jeszcze tylko jutro i do czwartku urlop w sumie malowanie i sprzatanie ale zawsze to nie w pracy.
-
Heh...mój tato rozpoczął okres grzewczy....siedzę - i czytam ustawę, kartę nauczyciela i takie tam...i w pewnym momencie czuję ciepłość...myślę...zawalone gardło ewoluuje...hmmm gorączka? wchodzę do łazienki, a tam cieplucho....do kaloryfera...jejjjj ciepłość czuję ciepłość...
Madlenka, u nas niestety każdy sobie rzepkę skrobie...
A po co robię awans? Na pewno nie dla własnej przyjemności - tylko dla kasy i tez miałam nie robić, bo przecież w ciąży będę...eeehhheeee
Jak na egzaminie na mianowanego przedstawiłam to, czym się zajmuję w szkole to komisji szczęki opadły...na dyplomowanego wypadałoby coś do tego dodać - a co?! niech im tez kopary opadną... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny