X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee no nie przepraszaj Nymeria... nawet nie wiedziałam, że facet może miec aż taki zasięg, też bym się śmiała gdyby nie to, że chciało mi się płakać...
    ale nie ma tego złego może ogólne uda się za darmo zrobić...

Morisek28, Nymeria, kr0pka lubią tę wiadomość

2020 :)
    2023 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojego na żadne badania nie mogę nakłonić...:(
    Twierdzi ze 4 lata temu robil i bylo ok wiec z nim jest ok - jakby badanie ilosci plemnikow w nasieniu bylo wszystkim co mozna zbadac... Zaczynam sie juz zloscic, ale czekam cierpliwie do konca roku i wtedy biore sie za to z właczeniem lekarzy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jutro rano zamiast w owu sikam w ciążowy :D

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek poczekaj jeszcze z tym testem skoro to tak wygląda co najmniej do 10dpo, a najwiatygodniej będzie w terminie okresu. Wiem wiem ciężko wytrzymać, ale czasem się udaje :-D u nas twarde kobitki są i testują późno, no może oprócz Klaudii :-P

201511211678.png
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje kochane staraczki :)
    Kenusia jak będziesz robić listę na październik to poproszę o wpisanie mnie na 15-go :)
    ehhh dziewczyny ale ja nie lubie takie zimnej i mokrej jesieni brrr

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fufka30 wrote:
    Cześć moje kochane staraczki :)
    Kenusia jak będziesz robić listę na październik to poproszę o wpisanie mnie na 15-go :)
    ehhh dziewczyny ale ja nie lubie takie zimnej i mokrej jesieni brrr

tez nie lubie... do tego u mnie jeszcze nie grzeją i zimnica w domu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mokra jesień?
    Przecież mamy piękną pogodę dziś! :)

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też słoneczko :-) pranie zrobiłam i mam nadzieję że ładnie poschnie, a jutro ruszam z pościelą małego cześć z domu w którym przebywam, a do szczecina wracam 14.10 i tam aż się boję jaka Góra na mnie czeka, szczególnie prasowanie nienawidzę go ;-)

201511211678.png
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie pada i zimno brrr...

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz w domu i oczywiście pierwsze co to sprawdzam grzejniki i niespodzianka, grzeją!

Morisek28 lubi tę wiadomość

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś też pięknie :)

A tak w ogóle to dzień dobry.. dopiero "odżyłam".. najbardziej intensywnych parę godzin mojego życia.. ale.. ODDAŁAM !!! Zostaje czekanie na telefon o obronie. :)

Ale co przeżyłam przez tych parę godzin to moje.. dopiero rano mi się przypomniało, że nie nagrałam pracy na płytę. Musi być na CD RW, oczywiscie żadnej nie mielismy więc wyjechałam wcześniej, pojechałam do xero na polibudzie. Kolejka więc żeby nie stać na darmo to pytan czy mają. MAJĄ. To stoję. Przede mną same jakoeś nieogarniete laski, a to oświadczenia dodrukowują z innego pliku, a to im się nie tak drukuje a to coś.. pol godziny czekania. Już widzę ze sie spóźnię do promotorki.. Przychodzi moja kolej a koleś mi mówi, że oni RW nie mają tylko zwykłe płyty... zjebałam ich równo.. zapamietają mnie na długo..
    Spóźniona wpadłam do promotorki ale sporo osób było, podpisała. 10 30, dziekanat do 12 a ja plyty nie mam, w obiegówce 2 pieczątek jeszcze brak.. nigdzie tam nie mieli, wracałam metrem na slużew tam mnie w papierniczym w końcu uratowali płytami ale nagraç nie mają jak. Jakiś malutki komputerowy obok - facet mi dupę uratował i nagrał. Jak już złożyłam pracę to wracałam jeszcze raz do niego, kupiłam mu wieeelkie merci w ramach podziękowania. Mina faceta bezcenna :)

Ale jak mi ulżyło.. serio.. tylko obrona i koniec.. ale to pewnie dopiero w listopadzie.

A i nie jadę na wyjazd integracyjny. A przepraszam:szkoleniowo i tegracyjny. Po prostu napisałam że nie mogę i tyle. Jak się prezesiu będzie pytał to jak Boga kocham powiem, że mam dni płodne wtedy i tyle :)

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Rafaello Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kropka gratuluję "wymęczenia" i zdania pracy :) obrona to teraz tylko formalność ;) (chociaż dość stresująca formalność)

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Fufciku będę trzymać mocno kciuki za Twoje testowanie!
    Dziękuje mój Kochany Morisiaku :* :)

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też chce krem z dyni...

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo ja morisku ale mi smaka narobilas

• Ajka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aprops jedzenia i diet, znalazłam ciekawą stronkę...

https://zasadyzywienia.pl/

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna tyle napisałam i kliknęło mi się anuluj.. powiem tylko dziękuję :)

A dla Ciebie Morisku http://malewypieki.pl/kokosowo-czekoladowe-ciasto/

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kr0pka roześmiałam się czytając Twój komentarz:))

Szczególnie ostatnie zdanie. Chciałabym widzieć minę prezesa! :o :)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nymeria wrote:
    Asiek poczekaj jeszcze z tym testem skoro to tak wygląda co najmniej do 10dpo, a najwiatygodniej będzie w terminie okresu. Wiem wiem ciężko wytrzymać, ale czasem się udaje :-D u nas twarde kobitki są i testują późno, no może oprócz Klaudii :-P

nooo ja to niecierpliwiec jestem ;p ale przez historie ewazki teraz bede sie zawsze łudzić az do samego @ :D

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    OOOoo: Dynia zwiększa płodność i sprawność seksualną

Cynk nazywany jest też męskim pierwiastkiem – chroni prostatę, poprawia sprawność seksualną oraz żywotność plemników. Niestety, okazuje się, że blisko 70 proc. mężczyzn w wieku rozrodczym ma niedobory cynku, a powinni spożywać ok. 15 mg tego pierwiastka dziennie. Również niedobór manganu może objawiać się spadkiem popędu płciowego. Niedobór B-karotenu z kolei osłabia działanie hormonów płciowych. Dlatego warto, by pary starające się o dziecko wprowadziły dynię - zarówno miąższ, jak i pestki - do swojej diety

http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/dynia-wartosci-odzywcze-i-wlasciwosci-lecznicze-dyni_40037.html

Dynia ma niestety trochę więcej puryn niz inne warzywa... ale chyba i tak zaserwuje dziś M. dynię... :)

‹‹ 810 811 812 813 814 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ