Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj u mnie pierwszy trymestr był ciężki, błagalam żeby to nie wróciło w trzecim. Mdłości 24h/dobę, słabość że można zemdlec, ale po czasie stwierdzam że to zdecydowanie temat na filetowa stronę bo tu życzę każdej z całego serca takich dolegliwości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 17:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stwierdzam, że chyba na mnie postawili krzyżyk w pracy...żeby się wyrobić z" zadaniami" na wczoraj musiałam zostać 3h dłużej...
ja pierdziu, jakby dwa tygodnie nie mogły pierdoły czekać...
ale ok - jeszcze z 2 h roboty w domu i będę miała prawie czyste sumienie
ale najpierw zacznę od nadrobienia Was
-
Moris znowu rozwalilas system. Idź Ty pomęcz pytona, bo Twoja podświadomość już to robi:)
Ważka czekamy na wiadomości.Morisek28 lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Ajka wybacz proszę - uhahałam się - <wiem nie powinnam bo sama pewnie poryczałabym się> ale to może dobry znak, że żołnierze Twojego męża mają daleki zasięg - przyda się na przyszłość...
Kr0puś - gratulacje - teraz już tylko formalność została - i będziesz "magistrą"
Klaudia - mam nadzieję, że się pośpieszyłaś i tak, jak u Ważusi będzie niespodzianka o spóźnionym zapłonie.
Eunice... no cóż...nie ma sprawiedliwości momentami...tulę.
Ważusia - skoro dzień się dobrze zaczął to i musi się dobrze skończyć! trzymam KCIUKASY (wersja powiększona dla Moriska - co by jej przyrodzenia męskie nie chodziły po głowie)
Schmetterling - don't give up! Kto jak nie my - pomożemy rozprawić się z dniami typu "mam już dość"!
Monikkk - narzekaj, narzekaj - byleby to finalnie na zdrowie wyszło! -
Kena bidulko, przecież to żołądek zassie...Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualnyDziewczyny więc
Trisomia 21 1:889 więc w normie
Trisomia 18 1:6358 w normie
Trisomia 13 1:20000 też w normie
Serce 160 uderzeń norma 160
Anatomia płodu ok.
Kość nosowa obecna.
A najlepsze ze zawołał Nati do gabinetu i wszystko jej pokazał. I zaczęła się lawina pytań czy to chłopak czy dziewczynka. No jeszcze nie widać. A najlepsze pytanie jak się poznaje czy chłopczyk czy dziewczynka. Odp bo jest coś między nogami lub nie, w Nati na to aha to ja już wiem co.
Dzięki za kciuki. Buziaki moje kochane.Kena1983, Morisek28, ciri22, kr0pka, Monikkk, arturowa, Nymeria, monia30, Fufka30, Klaudia N., Ajka, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
Ważunia cieszem siem!
ważka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wiecie jak ja się cieszę. Maleństwo jest z wielkości 5 dni starsze niż z wieku ciąży i bardzoooo ruchliwe. Jutro postaram się wstawić fotkę. Lekarz miał problem ze zamierzeniem bo maluszek chowal się i uciekał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 21:05
Nymeria lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:04
ważka lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.