Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia, u mnie znikająca kreska, oznaczała niestety brak ciązy.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Monikk wcale sie nie spodziewam ze to bedzie znaczylo ze jest hehe tak z ciekawosci pytam
Moris ona sie tak jakos rozplywa pozniej
oho, 3 dni przed @ bol okresowy nie wrozy dobrze -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:05
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Jestem jestem Morisku :* miałam urwanie głowy bo wczoraj ostatni dzień w pracy i szkoliłam nową dziewczynę. Dziś wizyta trzymajcie kciuki bo mam stresa. Ciekawe czy poznam płeć Monika bardzo Ci współczuję, wiem co przezywasz. Ja dopiero od tygodnia się lepiej czuję a myślałam że już nigdy nie przejdzie. Klaudia mam nadzieje ze było za wcześnie na test. Kenusia trzymam kciuki za operację :* dziewczyny współczuję tych męskich wyników ale trzeba walczyć, w żadnym przypadku sytuacja nie jest przecież beznadziejna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 10:52
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Klaudia, w Katowicach i okolicach też są świetne kliniki i lekarze. Pochodzę z tamtych okolic i znam sporo par które długie lata leczyły się z blizej mi nieznanych przyczyn ale doczekali sie dzieci, moja kuzynka to nawet bliźniąt. Generalnie na śląsku jest całkiem przyzwoita opieka medyczna, znacznie lepsza niż tu gdzie teraz mieszkam, dlatego też sama uciekam do Krakowa bo mi najblizej. Ale mieszkając na śląsku byłam bardzo zadowolona ze służby zdrowia.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualnykamyka moje zazdzdraszczowe gratulację ))
ja obecnie w okresie owulacji robiła testy owu i ANI RAZU nie pokazały mi się 2 mocne krechy... za każdym razem ta druga była taka delikatna. Aż zaczynam wątpić czy w ogóle miałam owulację.... może przeziębienie pokrzyżowało mi codzienne serduszkowanie.
Dziewczyny ostatnio mój R. zapytał czy gdy serduszkujemy robie to tylko dla zapłodnienia czy też zależy mi na przyjemności. Zatkało mnie......
jak to u Was jest? -
kamka super wiesci
monikk nie neguje ze tutaj sa dobrzy lekarze;)
badania ostatecznie chyba zrobimy w katowicach
na chwilę obecną sie nie zalamuje negatywem, jest jeszcze pare dni powiedzmy. jak mam chwile zalamania to mowię sobie, że musze poczekać troche dluzej, bo bede miec blizniaki ;pEwelinaaKa, Monikkk lubią tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:na chwilę obecną sie nie zalamuje negatywem, jest jeszcze pare dni powiedzmy. jak mam chwile zalamania to mowię sobie, że musze poczekać troche dluzej, bo bede miec blizniaki ;p
-
Ksosia... Mój mąż pytał mnie o to samo... My kobietki chyba bardziej pragniemy macierzyństwa niż mężczyźni tacierzynstwa... U mnie nie jest tak,że nie sprawia mi to przyjemności, ale prawda jest taka, że jest przy mnie kalendarzyk i tak bardzo pragnę małego aniołka, że przysłania mi cały świat