Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKiedyś byłam na wizycie u dermatologa, a tam mama trojaczków!
Matyldo!!! Jaka ona była zabiegana przy nich, a przy tym wszystkim szczęście tak od niej biło jak ode mnie - bo to był dzień mojej matury
EwelinaaKa mój też pragnie dziecka, ale dołuje mnie kiedy jeździmy do rodziców i on mowi o naszym "potencjalnym" dzidziusiu... Bo się o Niego staramy i nic...
Wydaje mi się, że on niestety nie zdaje sobie sprawy z tego, że jesteśmy zagrożeni długotrwałym oczekiwaniem... -
kamka moze zrobimy tutaj burze mozgow cos Ci sie spodoba? :p
mnie sie podoba Emilka
a z innych to cóż, Zosia, Gosia, Lena, Liliana, Hannaarturowa lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Klaudia a ja Ci życzę trojaczków
Kamka super! Macie już jakieś imię "upatrzone" ?
wiesz, chyba teraz to przyjme kazda ilosc a na poczatku staran sie balam jak cholera tych blizniat a teraz to nie chce nic innego ;p -
Klaudia N. wrote:kamka moze zrobimy tutaj burze mozgow cos Ci sie spodoba? :p
mnie sie podoba Emilka
a z innych to cóż, Zosia, Gosia, Lena, Liliana, Hanna -
Klaudia N. wrote:kamka moze zrobimy tutaj burze mozgow cos Ci sie spodoba? :p
mnie sie podoba Emilka
a z innych to cóż, Zosia, Gosia, Lena, Liliana, Hanna
też planowłam, że jak córka to Emilka ale koleżanka dała tak na imię. Ale pożyjemy zobaczymy, może też takie będzie jakby kieeeedyś się trafiła córka -
nick nieaktualnyIle tych "Zosiek" już jest ))
Moda na "dawne" imiona wróciła już jakiś czas temu, ale wolę w tę stronę niż nazwać dziecko Margarita (AUTENTYCZNY przykład)...
Myślałam, że rodzice lubią tę pizze, a się okazało, że mama po prostu brazylijskich seriali się naoglądałaNymeria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Księga imion, bede musiala ogarnac.
ja zawsze chciałam Patryka i Emilkę i tak sobie mysle, ze dajac imie trzeba wziac pod uwage imiona swoje, swoich rodzicow rodzenstwa ewentualnie kuzynostwa i ich dzieci i tak odpadaja nam imiona tomek ewelina milena marcin arek andrzej sylwek paulina ania monika darek radek kasia edyta sylwia bartek oskar dawid BRAJAN ;/ nikodem cezary natasza i krystian. sorki ze wszystko z malej, len jestem ;p -
ooo a wiecie co podoba mi sie jeszcze Nataniel, kiedys nie bardzo a teraz tak jakos, chociaz wiem ze moze sie duzej ilosci osob nie podobac, wazne tez jak z nazwiskiem brzmi, na ten przyklad Ksawery moze i niby nie bardzo ale z naszym nazwiskiem wg mnie brzmi swietnie (kto ma na fb ten wie;p)
-
Czesc dziewczyny,
Zrobiłam porządek w apteczce i mam troszkę leków do oddania jedynie za koszt przesyłki:
5 opakowań luteiny 50 mg. Tabsy dopochwowe
2 opakowania luteiny 50 mg. Tabsy podjęzykowa
Kwas foliowy 5 mg ( 27 tabletek z 30)
Clostilbegyt 50 mg. 5 tabletek z 10
Dla faceta hormony:
Tamoxifen-egis dwa niepełne opakowania ( w jednym zostało 12 tabletek w drugim 26 tabletek)
Undestor testocaps 40mg 50 kapsułek
Agapurin 100mg 51 tabletek z 60
Jakby co to jestem na forum w ciazy ogólnie/październikowe szczęścia 2015
Jeżeli nie jesteście zainteresowane to moze znacie kogoś komu by sie przydały te leki, bardzo bym chciała zeby ktoś skorzystał, po co ma sie u mnie przeterminować
Dziekuje bardzo!!!
Jakby co to jestem na forum w ciazy ogólnie/październikowe szczęścia 2015Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:33
-
jaroszka wrote:Czesc dziewczyny,
Zrobiłam porządek w apteczce i mam troszkę leków do oddania jedynie za koszt przesyłki:
5 opakowań luteiny 50 mg. Tabsy dopochwowe
2 opakowania luteiny 50 mg. Tabsy podjęzykowa
Kwas foliowy 5 mg ( 27 tabletek z 30)
Clostilbegyt 50 mg. 5 tabletek z 10
Dla faceta hormony:
Tamoxifen-egis dwa niepełne opakowania ( w jednym zostało 12 tabletek w drugim 26 tabletek)
Undestor testocaps 40mg 50 kapsułek
Agapurin 100mg 51 tabletek z 60
Jeżeli nie jesteście zainteresowane to moze znacie kogoś komu by sie przydały te leki, bardzo bym chciała zeby ktoś skorzystał, po co ma sie u mnie przeterminować
Dziekuje bardzo!!!
moze ja bym cos chciala hehe -
tylko taka lista ze nie wiem co bym chciala heh bo z tych babskich to luteiny na swoja reke brac nie bardzo nie?
a z meskimi to coz, nie wiem czy tu jest problem ale moze tutaj ktoras by chciala? -
Klaudia N. wrote:Księga imion, bede musiala ogarnac.
ja zawsze chciałam Patryka i Emilkę i tak sobie mysle, ze dajac imie trzeba wziac pod uwage imiona swoje, swoich rodzicow rodzenstwa ewentualnie kuzynostwa i ich dzieci i tak odpadaja nam imiona tomek ewelina milena marcin arek andrzej sylwek paulina ania monika darek radek kasia edyta sylwia bartek oskar dawid BRAJAN ;/ nikodem cezary natasza i krystian. sorki ze wszystko z malej, len jestem ;p -
Ja osobiescie nie jestem fanką starych imion no moze niektorych tylko
zapodam Wam kawał bo mi przypomnieli ostatnio mam nadzieje ze nikogo nie urazi mnie sie podoba:D
dzwoni synowa do tesciowej i pyta, mamunia, a jak syn sie zesra, to kto ma oporządzić matka czy ojciec? tesciowa odpowiada: no oczywiscie ze matka, na to synowa: to mamusia szybko przyjezdza bo syn tak sie napierdolił ze sie zesrał. hahahhaa:DMorisek28, ciri22, Nymeria, arturowa lubią tę wiadomość