Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
aaagaaatka wrote:Wracam od lekarza. Serduszko bije ładnie, dziecko rośnie - ma już 8cm płci nie widać jeszcze. A ja i tak schizuje bo na prenatalnych skakało jak szalone a teraz się w ogóle nie ruszalo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Kena, wiesz ze ta operacja to gigantyczny krok w przód
Tak bardzo życzę ci żebyś szybko została Mamą !
Moris, niestety zaczyna się odzywać jakiś popi.r.lony ludek w głowie, który zaczyna nakręcać we mnie strach....bo jak coś pójdzie nie tak...zostaję bez jajników....czyli wiecie co to oznacza.... -
Oj Kochana i bez kopniaka będę Cię pamiętać
Ale się odgrażałam w drodze powrotnej małżowi, że napiję się dziś piwa (skoro na jutro też już wzięłam L4)...ehhheee...już jestem w pidżamie zwarta i gotowa do łóżka:) muszę do niedzieli skończyć jedną książkę, bo dziś (oczywiście pod pretekstem nudy w szpitalu)kupiłam następną moje wieczorne czytanie od paru dni jest bardzo nieefektywne...po trzech stronach padam...
madlenka lubi tę wiadomość
-
Ajka,mam nadzieję, że będę o tym pamiętała...i, że w ogóle dadzą coś do podpisania...bo póki co to wszytko dzieje się bez papierkologii....słowo...nawet skierowania do szpitala nie mam...dzisiejsze badania podobnie - przyjechałam, przedstawiłam się, weszłam i tyle...
-
nick nieaktualny