Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadłam powiedzieć Wam, że jedziemy niedługo do Domu Narodzin i mamy nadzieję powitać dzisiaj naszego synka
Skurcze mam od 3, regularne co 5-6 min od 5, po 2 no spa maxach, prysznicu i kąpieli, akcja się nie zahamowała, więc oby to było TOniecierpliwa-dominika, kr0pka, Monikkk, Morisek28, ważka, Ajka, Befff, aaagaaatka, Nymeria, AnaAna, Kena1983, arturowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kropka u nas na podworku, takie male osiedle blokow cztero pietrowych, dwie klatki obok naszej mieszkaja ludzie z dwoma psami jeden to taki duzy a'la pitbull, amstaff cos w tym stylu, a drugi to jakis zmieszany maly kudlacz, nigdy ale to nigdy nie widzialam zadnego z nich na smyczy, niby ten duzy grozny nie jest, ale skad wiem co mu odwali. wczoraj wracalam ze spaceru z moim psem i z siostra no i oczywiscie te psy luzem sobie chodza, ja oczywiscie panika i odrazu czarne mysli, moja Zuzka (siostra) to samo no ale jakos przeszlysmy obok. jak sie kiedys wkurze to dzwonie na policje i niech robia z tym porzadek...
dziewczyny, a myslicie ze ja mam pizame jakas normalna? haha no co wy nigdy! to samo moj P, jak poszedl w tamtym roku do szpitala nagle to latalam po sklepach jak glupia i pizamy mu szukalam, bo przeciez z bokserkach chodzic nie bedzie:))
zakocona super! czekamy na relacje! i zyczymy szybkiego porodu:)
-
moj tez pizamy nie ma ja mam pare3 ale spie w koszulce xxxxxl z kubusiem puchatkiem:D
ja tez mam psy a'la pit bull i sobie nie wyobrazam zeby mogly tak ganiac bez smyczy na osiedlu, wiem, ze niektorzy sie ich boja i niewazne czy sa grozne czy nie. sa wypuszczane jedynie w lesie lub na lace ale oczywiscie i tam zdarzy sie ze kogos nie zauwaze i jest wielka awantura czemu one bez smyczy, no cholera chce zeby sobie poganialy troche nie? wiec najlepiej swoj dom i ogrodek i pier.. wszystkich. co do dzwonienia na policje mysle ze masz jak najbardziej prawo to zroobic. na osiedlu ma byc smycz i koniec. -
Zakocona trzymam kciuki!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dawna ja jestem z tego kzk gop ;p ale nie potrzebuje:) spoznilas sie roche bo jakis czas temu moja kolezanka potrzebowala:)
spadam, bede jutro czy kiedys tam -
Morisek brawo! Dobrze, że chociaż Ty jedna się znalazłaś i zareagowałaś.. bo znieczulica ludzka (czy to w stosunku do ludzi czy zwierząt) mnie przeraża..
Ale ja ostatnio zgłaszałam 2 podobne przypadki i nic.. jak widać Straż dla zwierząt ma zwierzęta w dupie chyba..Morisek28 lubi tę wiadomość
-
A mądral znów nie trafił do pojemniczka... tym razem pół na podłodze... dobrze, że to tylko na posiew... to może wystarczy... ale powoli zastanawiam się co z tym zrobić... bo jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem jak będzie te badania robić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 11:35
Nymeria lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Morisku bardzo ładny wynik. Ajka na przyszłość niech przytrzyma końcówkę jak czuje ze dochodzi i puści dopiero jak ma ptaszka w pojemniku.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]