Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ajka wrote:Moja kuzynka jedno dziecie naturalnie, drugie cesarka (nie bylo wyjścia odklejenie łożyska)... ona twierdzi, że tysiąc razy lepiej rodzić naturalnie (oczywiscie jesli nie ma zadnego zagrozenia)... twierdzi że w ostatecznym rozrachunku cesarka to więcej bólu i dyskomfortu...
Wiesz co, bo to od wielu czynników zależy.. każda ma inny próg bólu, lekarz cesarkę też może spieprzyć.. noja świadkowa miała 2 cesarki. Po pierwszej nie mogła wyjść z zachwytu, po drugiej stwierdziła, że jak tak wyglądałaby pierwsza to ona by się w życiu 2gi raz nie zdecydowała -
Morisku ile ja się już napisałam na ten temat, nakłociłam. Już jak widzę gdzieś temat to staram siè nie czytać bo mnie kurwica bierze i zaczynam siè wykłocać.. taa a teksty "ty nie rodziłaś z ciebie dziecko wyjęli" to już w ogóle. No ale cóż. Baby takie są jak widać. Byle dosrać. Nie rodziłaś sn = nie powinnaś się nazywać matką, nie karmisz cycem = nie kochasz dziecka, nie daj Boże słoiczki dajesz, łollaboga zamordują. Zostawiasz dziecko z ojcem i idziesz się spotkać z koleżanką? Ci z ciebie za matka! Itp.
Dla mnie to po prostu oznaka jakiegoś niespełnienia, kompleksów albo cholera go wie czego jeszcze.. odpieluszkowe zapalenie mózgu..
Żeby nie bylo ja nić nie mam do matek, póki im nie odbija i nie robią się z nich terrorystki laktacyjne czy porodowe. Po prostu wychodzę z założenia, że nikomu nic do tego. Mi tam nigdy nie przeszkadzały osoby o innych poglądach póki nie próbuja mi ich na siłè wcisnąć
Kurna niech ten mój brat się odezwie w końcuMorisek28, Kena1983, D-dawna lubią tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Morisku ile ja się już napisałam na ten temat, nakłociłam. Już jak widzę gdzieś temat to staram siè nie czytać bo mnie kurwica bierze i zaczynam siè wykłocać.. taa a teksty "ty nie rodziłaś z ciebie dziecko wyjęli" to już w ogóle. No ale cóż. Baby takie są jak widać. Byle dosrać. Nie rodziłaś sn = nie powinnaś się nazywać matką, nie karmisz cycem = nie kochasz dziecka, nie daj Boże słoiczki dajesz, łollaboga zamordują. Zostawiasz dziecko z ojcem i idziesz się spotkać z koleżanką? Ci z ciebie za matka! Itp.
Dla mnie to po prostu oznaka jakiegoś niespełnienia, kompleksów albo cholera go wie czego jeszcze.. odpieluszkowe zapalenie mózgu..
Żeby nie bylo ja nić nie mam do matek, póki im nie odbija i nie robią się z nich terrorystki laktacyjne czy porodowe. Po prostu wychodzę z założenia, że nikomu nic do tego. Mi tam nigdy nie przeszkadzały osoby o innych poglądach póki nie próbuja mi ich na siłè wcisnąć
Kurna niech ten mój brat się odezwie w końcu
Co słoiczki też są be....
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Aaa mojego Brata A. ma cesarkę dopiero jutro o 10 to jeszcze poczekam
-
No nędzie dzień różnicy ni
Swoją drogą prywatny pokój z łazienką, kanapa, opieka 24h, wyzywienie, prywatna doktorowa i położna.. ale 12.000zł..
Jak to mój brat napisał: rozpakowujemy siè w Sharm el SheikhMorisek28, Ajka lubią tę wiadomość
-
Ooo ale się dzieje ostatnio z tymi porodami
Zakocona gratulacje!!! Ale duży, śliczny Tadzio!!!! Zazdraszczam podoba mi się to rodzinie w domu narodzin całkowicie SN.
Ja jestem troszkę fanatyczka SN i karmienia piersią, ale nie do końca jeśli są przeciwwskazania. I nie do tego stopnia żeby kogoś osadzac, szczególnie że u mnie znajome 95% cc i mało co karmily.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 21:44
-
Dzień dobrrry, wczoraj tradycyjnie zasnęłam na kanapie nawet nie wiem kiedy a teraz wlaśnie wstałam
Hahah Morisku jak byłam w słomkowym kapeluszu to na pewno nie bylam to ja nie znoszę słomkowych kapwluszy
Dobra, muszę podnieść dupę z wyra i zastanowić się czy iść z piesem na dłuuugi spacer czy raczej iść się z paskudą przebiec a na specer iśc później i razem z K. -
Witam was serdecznie,
Dominika, miałaś obłędną salę ! Chodzi mi głównie o tą szklaną na tle której macie zdjęcie Przepięknie wyglądaliścieMorisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.