X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooobrryyyy:)
    Jeeeej,nasz pierwszy forumowy dzieciaczek :D Zakocona gratulacje <3
    Kurczę, muszę zrobić poprawki na pierwszej stronie - ale to wieczorkiem...
    Morisek...samopoczucie...nie wiem jeszcze...mam kaca....;)
    ale chyba się zaczynam denerwować, bo pospałabym jeszcze ale wkurza mnie bo małż chrapie...
    wczoraj miałam totalnie zalatany dzień, który skończył się "małym spotkaniem rodzinnym" przy % ....
    było wesoło i w sumie nie myślałam o niczym...
    ahaaa...zerwałam wczoraj ostrą paprykę i zrobiłam ją w zalewie...jeden słoik przy pasteryzacji otworzył się, więc brat postanowił spróbować....biedak się zapowietrzył, dostał czkawki i finalnie popłakał..:D Moris, podesłać dla Twojej teściowej ;)?

• madlenka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi fajne zdjecia :) ja pije kawe i lece do mieszkanka. Musimy skonczyc ukladac panele i z jedno okno musze umyc, zlozyc naroznik i powoli zaczynac wszystko myc... ehh jak bede miec sily zajrze do was wieczorem. Na chwile obecna jak dobrze ze nie jestem w ciazy bo nie wiem kto by to robil ale za tydz nie obraze sie jak zobacze dwie kreski :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, Morisek arszenik akurat mi się skończył, a partia cyjanku jeszcze nie dotarła..tak więc ten tego...kapsaicyna czy jak to się zowie w papryce musi wystarczyć

• Ajka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika ślicznie.... :)

2020 :)
    2023 :)
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje Wam! :)

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostałam ciocią :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e686c867ff6.jpg

Morisek28, Monikkk, Ajka, Nymeria, ważka, Mirabelka30, D-dawna, arturowa, ciri22, AnaAna lubią tę wiadomość

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hubert :)
    Waga 2900, o wzrost w sumie nie zapytałam :D w sumie pytał czy wpadniemy do nich ale wychodzę z założenia, że się po porodzie dupy nie zawraca :) niech się sobą nacieszą :)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Kropuś :)

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika podrzuc proszę kilka fotek dla koleżanek spoza fb:)
    Tadzio i Hubert...śliczne chłopaki:)

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki :D

Śliczny Hubercik :D Ciocia Kropka będzie miała kogo rozpieszczać :D

Dominika rzeczywiście świetna ta sala na ślub :) pięknie wyglądałaś!

Ja lecę ogarniać bo dziś mycie podłóg, odkurzanie, prasowanie, pranie i robienie obiadu bleee dużo tego :)

201511211678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:38

• kamka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nymeria wrote:
    Ooo ale się dzieje ostatnio z tymi porodami :-D

Zakocona gratulacje!!! Ale duży, śliczny Tadzio!!!! Zazdraszczam ;-) podoba mi się to rodzinie w domu narodzin całkowicie SN.

Ja jestem troszkę fanatyczka SN i karmienia piersią, ale nie do końca jeśli są przeciwwskazania. I nie do tego stopnia żeby kogoś osadzac, szczególnie że u mnie znajome 95% cc i mało co karmily.
    Nymeria ja tez bym wolala sn ale prawdopodobnie jednak bedzie u mnie cesarka bo coraz czesciej powraca u mnie atak astmy wiec ryzykowac nie bede...Moze dla niektorych bede mniej matka rowniezz tego powodu ze jak malutka bedzie miala pol roku zaczynam studia i postanowilismy zmoim A ze to on przejmie opieke nad mala z mlekiem moim odciagnietym i jakimis deserkami ktore jej wprowadze a jak bbedzie miala roczek to wracam na pol etatu do pracy coby nie wypasc z obiegu... Ale ja nie mam zamiaru sie uwazac za gorsza matke tylko dlatego ze nie bede rezygnowala ze wszystkiego dla dziecka... Z tata czy ciocia tez jej nie bedzie zle...

D-dawna, Nymeria, kr0pka lubią tę wiadomość

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie wiadomo co z tą zbliznowaconą szyjką będzie, ostatnio pytałam gina i mówi, że nie jest to absolutnie wskazaniem do cc, więc mam szanse na sn, ale czy ta szyjka będzie miała pełne rozwarcie to się okaże. Na razie nastawiam się na sn, a co ma być to będzie.

Co do pracy to też zamierzam po roku znaleźć coś ciekawego i wrócić do pracy, zobaczymy co z tego wyjdzie, mój mąż pracuje w domu to się będzie opiekował małym albo żłobek :D Pożyjemy, zobaczymy :D

201511211678.png
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moris, coś 4you:
    http://candycompany.blog.pl/2015/09/26/bezglutenowy-torcik-brownie-z-musem-z-derenia/

Ja chyba nie byłabym w stanie zostawić kilkumiesięcznego dziecka i iść do pracy... Ale to tylko moje teoretyzowanie.

Morisek28 lubi tę wiadomość

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i prawidłowe podejście dziewczyny. Moja świadkowa praktycznie tuż po urodzeniu malej poszła na studia podyplomowe ale u niej był ten plus, że mieszkają baaardzo blisko uczelni więc między wykładami Mąż przywoził jek mała na karmienie :D i nie uważam, żeby jakoś od tego ucierpiała.

No wlaśnie D-dawna.. ja już slyszlam o tylu negatywnych opiniach o traktowaniu w szpitalu, że masakra.. oczywiscie były i te dobre ale jakoś mieszane uczucia mam.. swoją drogą to czasem w ogóle mam wrażenie, że w niektorych szpirltalach to czas się zatrzymał i posejście do pacjentow mają jak za czasów jak nasze matki rodziły.
    Nie dziwię się mojemu bratu, że jak dostali zastrztk gotówki to postanowili całą ciąże prowadzić prywatnie.

A ja się właśnie obudziłam :P miałam jeszcze kawałek słonka na balkonie to się rozwaliłam żeby siè wygrzać, wlaczyłam sobie audiobooka (50 twarzy grey'a ale po 'anglikańsku') i oczywiscie odpłynęłam :D teraz jeszcze bardziej chce mi się spać.

Morisku współczuję. A tak w ogóle to nie myśleliście serio żeby się wyprowadzić gdzieś do miasta? Z dala od Teściowej, na swoim, Tobie byloby prościej pracę znaleźć? :)

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa mi na pewno byłoby baaardzo ciężko, jak chyba każdej matce ale w domu bym chyba nie chciała zostawać. Chociaż wszystko może się zmienić jak już to dziecko kiedyś będę miała.. o ile w ogóle.. zależy też jaką ja bym miała pracę, jaką K. Kiedyś mówiłam, że nie mogłabym w ogóle w domu zostać ale im dlużej pracuję tym się utwierdzam, że jednak mogłabym :)

Ale z drugiej strony zostanie w domu, na dłuzej niż macieżyński to jednak samobójstwo zawodowe.
    Moja matka do pracy nie poszła bo jej ojciec zabronił a potem ciągle nam to wypominala..

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa no faktycznie Morsiku, zapomniałam o tym co pisalaś o dużym mieście, Jezu jaką ja mam sklerozę..
    Jak się wyorowadzicie do Norwegii to będè Was odwiedzac :P
    Mi się marzy tam pojechać choć na trochę ale w sumie to prościej by było napisać gdzie mi siŕ nie marzy jechać :)

Kiedyś też się chciałam zupełnie za granicę wyprowadzić ale jakoś.. wyszło jak wyszlo. I jeszcze oczywiście moja matka się plula, że jasne, że rodziców tak zostawić itp. Więc od jakiegoś czasu powtarzam, że po prostu będziemy tak bogaci, że ok będziemy mieszkać tu ale tak od kwietnia do może października a potem to na Majorkę :P pomarzyć sobie można :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek pierwszy raz słyszę o oddzielaniu ludzi na wioska/miasto!
    Przeraziłam się tym co napisałaś. Różnicę widziałam tylko w szkole, bo dzieci dojeżdzające zawsze miały pewnego rodzaju ulgi, ale od kiedy skończyłam podstawówkę to nigdy, przenigdy nie widziałam różnicy w wioska/miasto :o

ludzie dorośli mnie chyba zaskakują bardziej niż dzieci...

• Ajka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w wawie wszyscy sa skądś... sama zaczynam się czuć trochę dziwnie, że sie tu urodziłam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 17:05

2020 :)
    2023 :)
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, zaczynam mieć stresa....nie mam nawet weny na to by się spakować do tego szpitala...nawet nie wiem co mam ze sobą wziąć...

‹‹ 822 823 824 825 826 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ