Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
aaagaaatka wrote:Ajka na przyszłość niech przytrzyma końcówkę jak czuje ze dochodzi i puści dopiero jak ma ptaszka w pojemniku.
hmm powiem mu... w sumie jakby co to, lepiej z ręki niż z podłogi...
losie... jakie to człowiek ma problemy... nigdy by mi nie przyszło do głowy, że będę sie nad czymś takim zastanawiać...2020
2023 -
Cześć Dziewczyny!
Zakocona trzymam kciuki!!!
Morisku super!!!
Ja wczoraj byłam u psychiatry dostałam L4 i środki uspokajające i nasenne jakbym potrzebowała, stwierdziła depresję i opiekę psychologa mam... No nic kazałam mężowi na siebie uważać bo z wariatami to nigdy nie wiadomoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:33
-
Ajka przynajmniej masz pewność że sam się nie zadowala bo tak by wiedział gdzie wystrzeli a tak wiesz ze zaspokajasz seksualnie męża
Zakocona a wczoraj myślałam o tobie, że już zaraz zdjęcia dzidziusia będziesz wstawiać powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 13:01
Ajka lubi tę wiadomość
-
Fufka30 wrote:Cześć Dziewczyny!
Zakocona trzymam kciuki!!!
Morisku super!!!
Ja wczoraj byłam u psychiatry dostałam L4 i środki uspokajające i nasenne jakbym potrzebowała, stwierdziła depresję i opiekę psychologa mam... No nic kazałam mężowi na siebie uważać bo z wariatami to nigdy nie wiadomo
Fufka kochana... tylko znajdź sobie w domu jakieś zajęcie... bo zbyt dużo wolnego czasu działa destrukcyjnie na człowieka... po tym co przeszłaś trudno żebyś czuła się dobrze...2020
2023 -
Morisek28 wrote:Domi w 7 dni po owu.
Fufka, poczucie humoru Cię nie opuściło to bardzo dobrze !
Ajka albo łap do buzi i wypluj do kubeczka
Niby dobrze owu była, tylko gdzie się podziewała jak po operacji było czysto bez torbieli ...co mi teraz z niej
no życie bywa złośliwe Morisku, ale może jeszcze byście czegoś spróbowali... skoro jest owu
a jesli chodzi o Twoj pomysł, to zdaje się że ślina ma właściwości plemnikobójcze... może to i dobrze bo inaczej M. pewnie chciałby codziennie badac nasienie...Morisek28, kr0pka, Kena1983, Nymeria lubią tę wiadomość
2020
2023 -
Ajka wrote:
a jesli chodzi o Twoj pomysł, to zdaje się że ślina ma właściwości plemnikobójcze... może to i dobrze bo inaczej M. pewnie chciałby codziennie badac nasienie...
haha no mój wtedy też by latał non stop na badania
Fufka <tulę> tylko Ajka dobrze napisała, nadmiar czasu raczej nie jest dobry, powinnaś mieć jakieś zajęcie KochanaMorisek28, Ajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Doczytalam do konca...uff
No wiec jutro dotrze do mnie 15 testow ciazowych. W poniedzialek dzwonie do gina umowic sie na wizyte. Od dnia jutrzejszego przez kolejne 10 dni, bede uzerac sie z tesciami haha.
Wiecie co...bola mnie strasznie cycki, temperatura z rana dalej 37,2...@ nie ma. Mam zaparcia i boli brzuszek wieczorami. Nie mam pojecia co tu jest grane.
Morisku, progesteron miod malina
Zakocona, czekamy na zdjecia maluszka!!
-
Jeej jak ten czas leci. Zakocona była pierwsza która zaciążyła odkąd tu zaglądam. Dopiero co chwalila się a to już już trzymam kciuki Zakocona
Tym samym dopadaja mnie myśli, że zaraz na mnie kolej a dopiero co dowiedziałam się o ciazy, i wydaje się, ze jeszcze tyyyle czasu -
Moje drogie dziś o 15:25 przyszedł na świat nasz Tadzio ♡. Całkowicie sn. 4030g i 56cm ♡♡♡
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8a2670daac2.jpgmonia30, Morisek28, ważka, Ajka, madlenka, kr0pka, Karmelek211, ciri22, Fufka30, kamka, AnaAna, aaagaaatka, Karola0704, Nymeria, Befff, arturowa, niecierpliwa-dominika, Monikkk, Kena1983, D-dawna, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaa Zakocona gratuluję!!
Ja wciąż czekam na info czy już jestem ciocią czy jeszcze nie
Mnie szczerze powiedziawszy przeraża i porod SN i cesarka. Nie da się tego dziecka jakoś zmaterializować obok?
Niby bardziej sklaniałam się do cesarki ale w sumie to przeraża mnie wizja leżenia, drenów, cewnika itp
Co by nie było uważam, że każda kobieta powinna mieć wybór a żadna inna nie ma prawa jej osądzać ani rzucav tekstami, że jak nie rodziła SN to nie jest matką, nie kocha dziecka i inne bzdety. Niech się każda swoją macicą zajmieMorisek28, D-dawna lubią tę wiadomość
-
Trochę zabawy z Mr Google, wycieczka na Mokotów i kupiłam mojemu takie oto coś...
http://www.sagamioriginal002.pl/oprodukcie.html
co by nowych wpadek z próbkami nie było... teraz już nic nie trafi na podłogę...
Ehhh do czego to doszło, że człowiek jedzie rowerem na drugi koniec miasta w poszukiwaniu poliuretanowych gumek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 19:22
2020
2023 -
Zakocona ale super. Ale ten czas leci. Pamietam jak pisalam ze moim zdaniem to bedzie twoj szczesliwy cykl a tu juz to szczescie masz obok siebie. Niesamowite.
Poza tym laski pomysl ze zbieraniem plemniczkow w usta i oddawaniem do pojemniczka ... szacun. Oplulam szybe w autobusie ze smiechu.Ajka lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Aaa Zakocona gratuluję!!
Ja wciąż czekam na info czy już jestem ciocią czy jeszcze nie
Mnie szczerze powiedziawszy przeraża i porod SN i cesarka. Nie da się tego dziecka jakoś zmaterializować obok?
Niby bardziej sklaniałam się do cesarki ale w sumie to przeraża mnie wizja leżenia, drenów, cewnika itp
Co by nie było uważam, że każda kobieta powinna mieć wybór a żadna inna nie ma prawa jej osądzać ani rzucav tekstami, że jak nie rodziła SN to nie jest matką, nie kocha dziecka i inne bzdety. Niech się każda swoją macicą zajmie
Moja kuzynka jedno dziecie naturalnie, drugie cesarka (nie bylo wyjścia odklejenie łożyska)... ona twierdzi, że tysiąc razy lepiej rodzić naturalnie (oczywiscie jesli nie ma zadnego zagrozenia)... twierdzi że w ostatecznym rozrachunku cesarka to więcej bólu i dyskomfortu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 19:32
2020
2023