Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:05
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Kurde Arturowa rzeczywiscie masz rozkminke. Moze jakis troll sie nam przypaleta to moze bedziesz miala okazje jakiegos powiedzenia uzyc.
Ja wrocilam strasznie zmarnowana, powinnam otworzyc lapka i cos porobic do pracy ale nie mam sily. A jutro podobny dzien mnie czeka.
Wiec... jem czekolade i ogladam sniezke na polsacie
-
Madlenka, teraz to ja chcę się chyba po prostu na kimś WYŻYĆ i tylko czekam aż ktoś się nawinie. Już męczy mnie to psychicznie, takie udawanie itd.
A ja miałam dziś okrutną ochotę na czekoladę, najlepiej na jakąś schogetten. Zazdroszczę, nie chce mi się nawet po nią iść do sklepuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:34
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
a my niedawno wrocilismy od tesciow ze wsi, jutro tez w poludnie jedziemy, powiem wam ze kiedys jeszcze 2-3lata temu jak tam jezdzilismy w weekendu to jechalam bo P chcial, a teraz niewyobrazam sobie tam nie jezdzic:) taka odskocznia od wszystkiego, ludzi tam nie ma, do sklepu najblizszego trzeba jechac do wioski obok autem albo rowerem, same lasy naokolo, cudo:)
a teraz siedze z herbatka owocowa w kubku i ogladam the voice of poland:) -
Domyslam sie ze moze byc ciezko. Mnie jak narazie o to nikt nie pyta, no poza kolezanka ktora zaszla za pierwszym razem bo kochala sie w 14 i 15 dniu cyklu i zawsze mi mowi zebym tak robila. No kurwa magiczne odkrycie. Sluchajcie jak chcecie zajsc w ciaze to bzyknijcie sie w 14 i 15 dc. Kur...
-
Kena,a masz listę ? Jeśli nie to spisz sobie co już masz i może łatwiej wychwycisz to czego nie masz...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.