Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ładne rzeczy Arturowa...
a mój małż powiedział, że nie jest chłopakiem tylko mężczyzną, więc nic nie dostanie
wczoraj miałam nadrobić książkę i chyba odpłynęłam po 5 stronach...mam nadzieję,że dziś uda mi się wciągnąć więcej...w końcu nie muszę jutro wstawać o 6...
kolorowych snów dziewczyny!
-
Ja tez mialam fajnie. Ukladalam podloge fajnie bylo robic cos wspolnie do wspolnego gniazdka bo do tej pory jedynie dogladalam. A teraz zmykam przed tv odpoczywac bo moj kregoslup nie jest zadowolony z tego dnia. I fajnie bedzie starac sie o bobo w naszym gniazdku. A moze juz nie bede musiala. Nadzieja matka glupich. Dobrze ze kazda matka kocha swoje dzieci
-
nick nieaktualny
-
Hej babki ja zamierzam ćwiczyć cierpliwośc i chyba nie robie dziś tesciora i bede robic co dwa dni chyba; ) jeszcze myślę bo leze w łóżku:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie nie eunice nie byloby, testy kupilam chyba za 1,50 za sztuke:) z reszta juz dwa razy na becie kiedys tam bylam i pojde chyba dopiero jak przez 20 dni po owu nie bedzie okresu albo jak beda II a poza tym nie chce mi sie wstawac o 7 i jechac na pobranie;p
-
nick nieaktualny
-
eunice polecam hurtowe zamawianie na allegro te testy ktore sa w aptekach za 8 zl sa tam za polowe ceny a mozna kupic i inne za zloty lub dwa
-
a babeczki powiedzcie mi, przez chwile miałam schize ze widze kreske, ale tak jakby wędrowała przesuwała sie i znikła, miałyście tak na testach? wkurzyła mnie;p
-
ja kupuję przy okazji zakupów w aptece gemini, tam pink eco test są chyba też za coś w okolicach 3zł
i Klaudia tulę ale może jeszcze za wcześnie :*