Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobietki.
Muszę się pochwalić, wczoraj odezwał się prawnik że wreszcie po trzech latach wygraliśmy sprawę o ogrzewanie w mieszkaniu które kupiliśmy. Sadzilismy się z poprzednimi właścicielami bo sprzedali nam mieszkanie w którym ogrzewanie było samowoli budowlaną. Wczoraj skakalam z radości, dwie dobre wiadomości w jeden dzień, mama kazała mi pić melise żebym się uspokoiła bo bała się że coś mi się stanie.
kamka, Monikkk, Morisek28, Ajka, arturowa, AnaAna, Kena1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czekoczekolada wrote:Dziewczyny,okres spóźnia mi się 8 dzień wczoraj robiłam test z porannego moczu -negatywny. Okresu dalej nie ma,e tym miesiącu nie było żadnych stresów, wyjazdów żadnych diet i infekcji, od ponad pół roku miałam regularne cykle tylko teraz nie dostałam w terminie a dodam że staram się o dziecko. Zapisałam się do ginekologa, bo ten mój prywatny ma urlop a ze mieszkam w bardzo małym mieście to został mi tylko jeden do którego musze niestety długo czekać aż do 27 października!! Zastanawiam się czy nie pojechać do większego miasta i tam iść na wizytę. I moje pytanie brzmi, czy miała któraś z Was tak że spóźnial się okres dość długo, testy wychodziły negatywne a potem się okazało że jesteście w ciąży?
A masz możliwość zrobienia bety ? Coś mi świta że Ważce dość późno test wyszedł, 18 dpo ? Możesz też zrobić zwykły test za kilka dni, oczywiście jeśli po drodze nie dostaniesz @.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualnyKsosia wrote:
Ważka super wiadomość, ale sprawa nie była odgórnie wygrana i w gre nie wchodzila tylko kwestia czasu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChodzi o to że z tego co rozumiem koleś miał "samodzielnie wylonany piec, ktory byl de facto bez licencji i zezwolen.
Kto w takim razie przyznal im wygrana za pierwszym razem skoro cos takiego - bez odpowiednich "badan" moze zagrwzac zyciu mieszkancow....
Takie rzeczy tylko w Polsce -
A my mieliśmy dziś zrobic kolejne badanie M., tylko ups... 3/4 próbki wylądowało na dywanie... i do tego M. się wściekł... stwierdził, że ma dość, że on tylko teraz po lekarzach chodzi i życia w ogole nie ma...
No a ja to niby co? Ja tylko mu tych wszystkich lekarzy załatwiam, pilnuję terminów, kombinuję, a potem z nim łażę...
w przyszły czw lekarz, więc wychodzi że jutro spróbujemy zrobic jeszcze raz posiew, a potem do poniedziałku poczekamy i robimy badanie ogolne...
Ręce opadają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 09:26
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjka trzymam kciuki żeby się udało za free zrobić badania.
Ksosia nie wiem i nikt tego nie potrafił wytłumaczyć, jedyne czego się kurczowo trzymali to to że w umowie podpisaliśmy że znamy stan techniczny mieszkania, nikogo nie obchodziło że nie znamy się na wentylacji której jak się okazało nie było, że część wad wyszła w trakcie użytkowania ogrzewania. Wiec to Polska właśnie.Ajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejkaa:) czy któraś z Was mając tydzień do planowanej @ zrobiła test i wyszedł pozytywny>?
Bo ja po owu kilka dni miałam bóle brzuszka. tzn, jajników, tak jak na okres.. chociaż może troche inne... mam podwyższoną temperaturę wciąz i doszedł biały śluz... no i oczywiście już w głowie myśl.. MOŻE SIĘ UDAŁO... ehhh;/ może już bete zrobić? czy bez sensu to? -
Asiek tydzień do planowanej @ mało mówi, jakie masz długie cykle i który to dpo.
Ajka przepraszam ale wybuchłam niepochamowanym śmiechem po twoim wpisie o próbce męża. Jestem na 100% pewna, że mój reagował by tak samo, a już po nieudanym zbiorze by się wsciekl mój miał problem z prostata troszkę, potem myśleliśmy że to hemoroidy bo ma siedząca pracę, ale jak tylko powiedziałam o lekarzy to wszystkie objawy mu przeszły i czuję się dobrze... Ciężko z nimi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEunice u mnie tak samo.... Za tydzien moj slub i podczas nowina o dziadkach... Az zle sie czuje ze sie tym nie ciesze...
Morisek28 normalny okres miala??? Ze bez zadnej roznicy??? Az sie wierzyc nie che :o
To moze nie warto czekac od @ do @ tylko od testu do testu i wizyty u gin...?
Ja sie ogolnie dziwnie czuje - w tym takze moj brzuch, ale sama glupieje czy to zoladek, jajniki, jelita czy stres...
Sama nie wiem.