X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:32

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane:)

Matko jak mi zimno:(( nie lubię tak Wcześnie wstawać jak na Dworze jest tak zimno:( dzisiaj do pracy Naszczescie tylko na zebranie na 7 i o 12 do domu i wolne aż do poniedziałku:)))

Miłego dnia:)

• kamka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewczynki:) u nas niby próbuje przewiać chmury ale i tak mi sie nie uśmiecha wyjście z domu a musze iść po zakupy na obiadek...

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki.
    Muszę się pochwalić, wczoraj odezwał się prawnik że wreszcie po trzech latach wygraliśmy sprawę o ogrzewanie w mieszkaniu które kupiliśmy. Sadzilismy się z poprzednimi właścicielami bo sprzedali nam mieszkanie w którym ogrzewanie było samowoli budowlaną. Wczoraj skakalam z radości, dwie dobre wiadomości w jeden dzień, mama kazała mi pić melise żebym się uspokoiła bo bała się że coś mi się stanie.

kamka, Monikkk, Morisek28, Ajka, arturowa, AnaAna, Kena1983 lubią tę wiadomość

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka super wiadomosc!

u mnie negatyw

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling witaj w klubie "świetna wiadomość dla Ciebie, smutna dla mnie" - moj brat bedzie ojcem...
    I jak tu sie cieszyc ich szczesciem?

Ważka super wiadomość, ale sprawa nie była odgórnie wygrana i w gre nie wchodzila tylko kwestia czasu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 listopada 2015, 20:52

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na naszym watku chyba nie bylo takiego przypadku, popytaj moze na watkach ciazowych na belly best friend?

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoczekolada wrote:
    Dziewczyny,okres spóźnia mi się 8 dzień wczoraj robiłam test z porannego moczu -negatywny. Okresu dalej nie ma,e tym miesiącu nie było żadnych stresów, wyjazdów żadnych diet i infekcji, od ponad pół roku miałam regularne cykle tylko teraz nie dostałam w terminie a dodam że staram się o dziecko. Zapisałam się do ginekologa, bo ten mój prywatny ma urlop a ze mieszkam w bardzo małym mieście to został mi tylko jeden do którego musze niestety długo czekać aż do 27 października!! Zastanawiam się czy nie pojechać do większego miasta i tam iść na wizytę. I moje pytanie brzmi, czy miała któraś z Was tak że spóźnial się okres dość długo, testy wychodziły negatywne a potem się okazało że jesteście w ciąży?

A masz możliwość zrobienia bety ? Coś mi świta że Ważce dość późno test wyszedł, 18 dpo ? Możesz też zrobić zwykły test za kilka dni, oczywiście jeśli po drodze nie dostaniesz @.

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:

Ważka super wiadomość, ale sprawa nie była odgórnie wygrana i w gre nie wchodzila tylko kwestia czasu?
    Nie należę do OSZUSTÓW, pierwsza sprawę przegraliśmy i nikt nie potrafił stwierdzić dlaczego nawet powołany biegły sądowy stwierdził że nie możliwe bo ewidentnie wina była po ich stronie, więc się odwolalismy di wyższej instancji i dopiero przyznali że zostaliśmy oszukani.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia nie nie nie nie zgadzam się mają być dwie krechy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi o to że z tego co rozumiem koleś miał "samodzielnie wylonany piec, ktory byl de facto bez licencji i zezwolen.
    Kto w takim razie przyznal im wygrana za pierwszym razem skoro cos takiego - bez odpowiednich "badan" moze zagrwzac zyciu mieszkancow....

Takie rzeczy tylko w Polsce :)

• Ajka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mieliśmy dziś zrobic kolejne badanie M., tylko ups... 3/4 próbki wylądowało na dywanie... i do tego M. się wściekł... stwierdził, że ma dość, że on tylko teraz po lekarzach chodzi i życia w ogole nie ma...

No a ja to niby co? Ja tylko mu tych wszystkich lekarzy załatwiam, pilnuję terminów, kombinuję, a potem z nim łażę...

w przyszły czw lekarz, więc wychodzi że jutro spróbujemy zrobic jeszcze raz posiew, a potem do poniedziałku poczekamy i robimy badanie ogolne...

Ręce opadają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 09:26

2020 :)
    2023 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 listopada 2015, 20:52

• Ajka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    http://plodnypolak.pl/pazdziernik-miesiacem-bezplatnych-badan-nasienia/

Moris dzięki dzięki... od razu humor mi się poprawił... moze się uda, ze bedziemy 150 pln do przodu...

Morisek28 lubi tę wiadomość

2020 :)
    2023 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka trzymam kciuki żeby się udało za free zrobić badania.
    Ksosia nie wiem i nikt tego nie potrafił wytłumaczyć, jedyne czego się kurczowo trzymali to to że w umowie podpisaliśmy że znamy stan techniczny mieszkania, nikogo nie obchodziło że nie znamy się na wentylacji której jak się okazało nie było, że część wad wyszła w trakcie użytkowania ogrzewania. Wiec to Polska właśnie.

Ajka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejkaa:) czy któraś z Was mając tydzień do planowanej @ zrobiła test i wyszedł pozytywny>?
    Bo ja po owu kilka dni miałam bóle brzuszka. tzn, jajników, tak jak na okres.. chociaż może troche inne... mam podwyższoną temperaturę wciąz i doszedł biały śluz... no i oczywiście już w głowie myśl.. MOŻE SIĘ UDAŁO... ehhh;/ może już bete zrobić? czy bez sensu to?

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek tydzień do planowanej @ mało mówi, jakie masz długie cykle i który to dpo.

Ajka przepraszam ale wybuchłam niepochamowanym śmiechem po twoim wpisie o próbce męża. Jestem na 100% pewna, że mój reagował by tak samo, a już po nieudanym zbiorze by się wsciekl :-P mój miał problem z prostata troszkę, potem myśleliśmy że to hemoroidy bo ma siedząca pracę, ale jak tylko powiedziałam o lekarzy to wszystkie objawy mu przeszły i czuję się dobrze... Ciężko z nimi

201511211678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mam 30 dniowe, a dzis jest 23 dzien cyklu... 7 dzien po owu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunice u mnie tak samo.... Za tydzien moj slub i podczas nowina o dziadkach... Az zle sie czuje ze sie tym nie ciesze...:(

Morisek28 normalny okres miala??? Ze bez zadnej roznicy??? Az sie wierzyc nie che :o
    To moze nie warto czekac od @ do @ tylko od testu do testu i wizyty u gin...?

Ja sie ogolnie dziwnie czuje - w tym takze moj brzuch, ale sama glupieje czy to zoladek, jajniki, jelita czy stres...
    Sama nie wiem.

‹‹ 809 810 811 812 813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ