X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:32

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane:)

Matko jak mi zimno:(( nie lubię tak Wcześnie wstawać jak na Dworze jest tak zimno:( dzisiaj do pracy Naszczescie tylko na zebranie na 7 i o 12 do domu i wolne aż do poniedziałku:)))

Miłego dnia:)

• kamka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewczynki:) u nas niby próbuje przewiać chmury ale i tak mi sie nie uśmiecha wyjście z domu a musze iść po zakupy na obiadek...

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki.
    Muszę się pochwalić, wczoraj odezwał się prawnik że wreszcie po trzech latach wygraliśmy sprawę o ogrzewanie w mieszkaniu które kupiliśmy. Sadzilismy się z poprzednimi właścicielami bo sprzedali nam mieszkanie w którym ogrzewanie było samowoli budowlaną. Wczoraj skakalam z radości, dwie dobre wiadomości w jeden dzień, mama kazała mi pić melise żebym się uspokoiła bo bała się że coś mi się stanie.

kamka, Monikkk, Morisek28, Ajka, arturowa, AnaAna, Kena1983 lubią tę wiadomość

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka super wiadomosc!

u mnie negatyw

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling witaj w klubie "świetna wiadomość dla Ciebie, smutna dla mnie" - moj brat bedzie ojcem...
    I jak tu sie cieszyc ich szczesciem?

Ważka super wiadomość, ale sprawa nie była odgórnie wygrana i w gre nie wchodzila tylko kwestia czasu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 listopada 2015, 20:52

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na naszym watku chyba nie bylo takiego przypadku, popytaj moze na watkach ciazowych na belly best friend?

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoczekolada wrote:
    Dziewczyny,okres spóźnia mi się 8 dzień wczoraj robiłam test z porannego moczu -negatywny. Okresu dalej nie ma,e tym miesiącu nie było żadnych stresów, wyjazdów żadnych diet i infekcji, od ponad pół roku miałam regularne cykle tylko teraz nie dostałam w terminie a dodam że staram się o dziecko. Zapisałam się do ginekologa, bo ten mój prywatny ma urlop a ze mieszkam w bardzo małym mieście to został mi tylko jeden do którego musze niestety długo czekać aż do 27 października!! Zastanawiam się czy nie pojechać do większego miasta i tam iść na wizytę. I moje pytanie brzmi, czy miała któraś z Was tak że spóźnial się okres dość długo, testy wychodziły negatywne a potem się okazało że jesteście w ciąży?

A masz możliwość zrobienia bety ? Coś mi świta że Ważce dość późno test wyszedł, 18 dpo ? Możesz też zrobić zwykły test za kilka dni, oczywiście jeśli po drodze nie dostaniesz @.

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:

Ważka super wiadomość, ale sprawa nie była odgórnie wygrana i w gre nie wchodzila tylko kwestia czasu?
    Nie należę do OSZUSTÓW, pierwsza sprawę przegraliśmy i nikt nie potrafił stwierdzić dlaczego nawet powołany biegły sądowy stwierdził że nie możliwe bo ewidentnie wina była po ich stronie, więc się odwolalismy di wyższej instancji i dopiero przyznali że zostaliśmy oszukani.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia nie nie nie nie zgadzam się mają być dwie krechy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi o to że z tego co rozumiem koleś miał "samodzielnie wylonany piec, ktory byl de facto bez licencji i zezwolen.
    Kto w takim razie przyznal im wygrana za pierwszym razem skoro cos takiego - bez odpowiednich "badan" moze zagrwzac zyciu mieszkancow....

Takie rzeczy tylko w Polsce :)

• Ajka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mieliśmy dziś zrobic kolejne badanie M., tylko ups... 3/4 próbki wylądowało na dywanie... i do tego M. się wściekł... stwierdził, że ma dość, że on tylko teraz po lekarzach chodzi i życia w ogole nie ma...

No a ja to niby co? Ja tylko mu tych wszystkich lekarzy załatwiam, pilnuję terminów, kombinuję, a potem z nim łażę...

w przyszły czw lekarz, więc wychodzi że jutro spróbujemy zrobic jeszcze raz posiew, a potem do poniedziałku poczekamy i robimy badanie ogolne...

Ręce opadają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 09:26

2020 :)
    2023 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 listopada 2015, 20:52

• Ajka Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    http://plodnypolak.pl/pazdziernik-miesiacem-bezplatnych-badan-nasienia/

Moris dzięki dzięki... od razu humor mi się poprawił... moze się uda, ze bedziemy 150 pln do przodu...

Morisek28 lubi tę wiadomość

2020 :)
    2023 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka trzymam kciuki żeby się udało za free zrobić badania.
    Ksosia nie wiem i nikt tego nie potrafił wytłumaczyć, jedyne czego się kurczowo trzymali to to że w umowie podpisaliśmy że znamy stan techniczny mieszkania, nikogo nie obchodziło że nie znamy się na wentylacji której jak się okazało nie było, że część wad wyszła w trakcie użytkowania ogrzewania. Wiec to Polska właśnie.

Ajka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejkaa:) czy któraś z Was mając tydzień do planowanej @ zrobiła test i wyszedł pozytywny>?
    Bo ja po owu kilka dni miałam bóle brzuszka. tzn, jajników, tak jak na okres.. chociaż może troche inne... mam podwyższoną temperaturę wciąz i doszedł biały śluz... no i oczywiście już w głowie myśl.. MOŻE SIĘ UDAŁO... ehhh;/ może już bete zrobić? czy bez sensu to?

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek tydzień do planowanej @ mało mówi, jakie masz długie cykle i który to dpo.

Ajka przepraszam ale wybuchłam niepochamowanym śmiechem po twoim wpisie o próbce męża. Jestem na 100% pewna, że mój reagował by tak samo, a już po nieudanym zbiorze by się wsciekl :-P mój miał problem z prostata troszkę, potem myśleliśmy że to hemoroidy bo ma siedząca pracę, ale jak tylko powiedziałam o lekarzy to wszystkie objawy mu przeszły i czuję się dobrze... Ciężko z nimi

201511211678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mam 30 dniowe, a dzis jest 23 dzien cyklu... 7 dzien po owu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunice u mnie tak samo.... Za tydzien moj slub i podczas nowina o dziadkach... Az zle sie czuje ze sie tym nie ciesze...:(

Morisek28 normalny okres miala??? Ze bez zadnej roznicy??? Az sie wierzyc nie che :o
    To moze nie warto czekac od @ do @ tylko od testu do testu i wizyty u gin...?

Ja sie ogolnie dziwnie czuje - w tym takze moj brzuch, ale sama glupieje czy to zoladek, jajniki, jelita czy stres...
    Sama nie wiem.

‹‹ 809 810 811 812 813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ