Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku kamka jakie ty masz z nimi przeboje... Ja mam l4 wystawiane od kolejnego dnia po wizycie do dnia kolejnej wizyty i kasa jest na koncie max trzeciego dnia miesiąca. Ale mi wypłaca pracodawca, u ciebie chyba malo ludzi jest zatrudnionych i musisz się uzerac z zusem...
Ale z tego co czytałam na listopadówkach to bardzo dużo dziewczyn z nimi miało przeboje i nie jedna biegala do nich co tydzień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 14:20
-
u mnie żeby nie było problemu to wystawia od dnia wizyty do dnia przed i tak w kółko... masakra... jeszcze nie wiem czy mi wypłacą wrzesień i sierpień czy tylko sierpień... a najlepsze jest to że doczytałam że wedle prawa nie musze mieć żadnego ubezpieczenia żeby móc iść do lekarza w ciąży i w czasie połogu... a z drugiej strony zapytałam pani z czego według niej mam sobie te wizyty opłacić jeśli tyle trzymają moje pieniądze to stwierdziła że oni sie wyrobili bo 7 mi wysłali info o braku z10 biorąc pod uwage że było to w ostatnim dniu decyzji o wypłacie l4...
-
nie tylko ty... naszczęście na hasło kierownik każdy nagle przypomina sobie o swojej pracy...Nymeria wrote:Jesu to ten pracodawca też jakiś przyjebany, kolejne l4 a on dokumentów nie umie wysłać... Oj była bym zła sialalala
ale ty się nie stresuj kochana, kasa nie ucieknie, a dzidziulek musi mieć zrelaksowalo mamunie 
-
arturowa wrote:A wiesz że przeszło mi to przez myśl... Żeby wszystkim wykrzyczeć w te fałszywe twarze, że nie możemy mieć dzieci i w związku z tym niech spier*alają. Ale jestem tchórz

A może za słabo jeszcze mnie nękają
To jest jakaś niekończąca się opowieść, opera mydlana z tymi pytaniami...
Nie jesteś tchórz, tylko taką prawdę zwyczajnie jest trudno wypowiedzieć
No cóż, tylko że prawda ma też swoje plusy... tak jak pisałam - nas o nic nikt nie pyta... zwyczajnie boją się słowa powiedzieć czy o coś zapytać... więc mamy spokój... moze coś gadają za naszymi plecami, ale czego oczy nie widzą... uszy nie słyszą... tego sercu nie żal...
Ja wolę prawdę...
2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
🧑 OAT, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe
IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia
2019 rozpoczecie procedury w OA
2020 ❤️ naturalny cud córeczka
2023 ❤️ naturalny cud córeczka
2026 ?

-
arturowa wrote:Zrobię sobie zdrowy i ekologiczny obiad i zjem niezdrowy, kaloryczny deser. Jak sobie o tym pomyślę to od razu mi lepiej.
Dobry pomysł...
A w ogole jak tam mąż - kiedy lekarz...? Jeśli nie chce to zastosuj jakiś szantaż czy coś... Trzeba do lekarza i tyle... bo może jeszcze coś da się zrobić... a kiedyś, kiedyś... to może zwyczajnie być za późno...
Moj M. jutro jest znów zapisany na badanie nasienia, a przyszły czwartek lekarz... On już teraz posłusznie chodzi i nie marudzi na lekarzy i badania, oczywiście jeśli ja wszystko załatwię i przypilnuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 17:17
👧 potworniaki jajników
2026 ?

-
nick nieaktualnyDziewczyny dzięki za kciuki. Maleństwo zdrowe, machalo rączkami i kopalo. Lekarka stwierdziła że jaj na jej oko rozwija się dobrze jutro sprawdzimy na prenatalnych
Ajka, Kena1983, D-dawna, Nymeria, kr0pka, madlenka, Monikkk, Befff, AnaAna, Schmetterling, Schmetterling, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
Ja bym spróbowała jeszcze raz go zapisać i postawić sprawę na ostrzu noża - wtedy i wtedy idziecie razem do lekarza i koniec... wszystko inne ma odwołać - co z tego że się boi, chowanie głowy piasek zawsze tylko pogarsza sprawy...
Dobrze, że z moim M. pod tym względem jest ok... bo pewnie taka postawa jak Twój prezentuje skończyłaby się u nas rozstaniem... albo otwartą wojną..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 18:37
kr0pka, arturowa lubią tę wiadomość
👧 potworniaki jajników
2026 ?

-
Ważunia super

Arturowa ja Ci się nie dziwie bo już parę razy mało brakowało a wyskoczyłabym z tym samym tekstem.. oczywiście jak dziś przyjdę do domu i zapytam czy umówił się do androloga to znajdzie tysiąc powodów dla których tego nie zrobił..
Wracam dopiero do domu. 1 pieczątka na obiegówce jest, zdjęcia są, oprawiona praca szt 3 - jest
Aż sibie w nagrodę wróciłam spcerkiem po Krakowskim Przedmieściu i wstąpiłam do Sucré na losy, a co! Migdał i solony karmel
-
Arturowa zrób tak jak Ajka pisze, postaw go przed faktem dokonanym
-
nick nieaktualnyDziewczyny tak strasznie się bałam że coś nie tak. Poszłam na pierwszą wizytę prywatnie i lekarka dała mi do zrozumienia że w tym wieku nie powinno się być w ciąży, że jest duże ryzyko że dziecko może być chore a jak się dowiedziała że było tylko jedno serduszko cyklu to stwierdziła że stare i napewno chore były plemniki. Wiec byłam wtedy u niej ostatni raz
Ale schizy pozostały. Dzięki za wsparcie -
Co za babsko.. ja pierniczę...