Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ważunia wszystko będzie dobrze! :*
Arturowa nawet nie chcę tego komentować.. ja bym po prostu odpowiedziała że co to za nowa moda na interesowanie się czyjać macicą.. nie ogarniam..
Ja w bydłowozie do pracy.. uwielbiam jak kolega z ktorym jeżdże nie jest laskaw czasem mnie poinformować, że danego dnia nie jedzie.. kurna pojechałabym sobie inną trasą.
Ja wczoraj też padłam nawet nie wiem kiedy. Mało tego nawet się nie obudziłam jak Małż z psem wychodził a on nie należy przed spacerem do najcichszych
Jutro chyba będę musiała wziąć wolne w pracy.. odebrać zdjęcia (oby mi się baba w dzikanacie nie przypieprzyła tylko, że nieaktualne), wydrukować pracę, oprawić, dowieźć do podpisu, zawieźć do dziekanatu (jeszcze obiegówkę załatwić), dentystka.. no ni **uja.. przydałaby się umiejętność bilokacji albo jakiś klon.. a chciałam sobie co najmniej 10 dni urlopu zostawić na przyszły rok.. no trudno..
Ps. Dziś waga wskazała 67 równeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 07:49
ważka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eunice ja bym pojechala na ta bete. U nas rodzina tez wypytuje i na poczatku mnie to denerwowalo ale teraz staram sie to miec po prostu w dupie. dobrze ze tesciowa wie ze mam problemm z tarczyca ona miala ten sam wiec jakis czas jest spokoj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arturowa u mnie dziś 6 tyg +6 dni. dziewczyny współczuję Wam tych wszystkich wpadek znajomych. Ja też mieszkam na wsi i też się z tym zmagam, tylko ze od śmierci Lenusi już to olewam. To było apogeum plotkowe, Boże czego to ludzie nie wymyslali, strasznie się tym wtedy przejmowalam, ale wszystko grzecznie prostowalam, niektórym bylo głupio i pomyślałam wtedy no trudno niech im będzie. i teraz właśnie wszystkim mówiłam "pracujemy nad dzieckiem, ale wszystko w rękach Boga" i temat się kończy.
Aktualnie ciąży nie ukrywam, ale też nie chwalę się tak sama z siebie.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Morisek28 wrote:U mnie waga baaaardzo powoli spada. Aktualnie w trzy dni kilogram. Ale dobre i to.
Jaka grypya mnie rozkłada, policzki czerwone jak indor, gorąco mi i zimno na przemian. Wczoraj pod dwiema kołdrami poszłam spać. Musze zacząć chodzić w normalnych butach bo zdarza mi sie rano po bułki dla mojego polecieć w japonkach.
A co do przeziębienia próbowałaś choligrip?? mi on zawsze szybciutko pomagał bo jakoś nigdy nie chciałam z przeziębieniem iść do lekarza... -
Morisek - waga pięknie leci... brawo tylko tak dalej...
U mnie niestety nie specjalnie waga spada... chociaż się pilnuję... aktualnie niestety tylko 1 kg w dół a to przecież miesiąc prawie...
Może pora na bardziej drastyczne działania...
Ważka myśl pozytywnie nie ma co się martwić na zapas...
i Ty Monikk też... kiedyś w końcu musi być dobrze....
Arturuwa... ehhh a ja by powiedziała prawdę... To by się odczepiła raz na zawsze... to albo walnęła bym komentarz, że w dzisiejszych czasach tylko patologia rozmnaża się jak króliki... z resztą ile Ty masz w końcu lat, 25 chyba... w tym wieku to jeszcze nie trzeba nasłuchiwać jak zegar biologiczny tyka - na to czas przyjdzie za 7-8 lat
Nas z kolei nikt nie pyta... myślę że podejrzewają, że jest problem.... przez ta moją operację....
2020
2023 -
Kena... mleka podobno lepiej nie... ale nie musisz się tym specjalnie przejmować... ja jakoś nigdy nie przestrzegałm tej lekkostrawności... tyle że nie jadłam jakiś mega strasznych rzeczy...
PS jesli masz jakieś pytani do laparoskopii... to ja miałam juz 2 i do tego jeszcze 2 laparotomie...
Także ten....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 11:12
Kena1983 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Morisek gratki
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Kropka wzajmenie
Mam sprawę, możesz tej swojej Koleżanki spytać jakiej mąki bezglutenowej się używa do muffinek ? Bo kurdę nie ogarniam tego jeszcze
Ajka na pewno nie więcej ode mnie.
Będę szczęsliwa jak bmi powie że mam nadwage a nie otyłość
Jak tak dalej pójdzie to już niedługo będziesz ważyć mniej niż ja ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 11:39
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Morisku zapytam chociaż nie wiem czy ona jakieś robiła ale może będzie w temacie :)ja kiedyś jak coś robiłam chociaż nie muffinki to mieszałam ryżową i gryczaną
omnomnomnomnom, znalazłam takie (właśnie te 2 mąki) http://www.kwestiasmaku.com/desery/muffiny_cupcakes/muffinki_czekoladowe_bezglutenowe/przepis.html ale te mam w zakładkach, nie robiłam póki co
z nie bezglutenowych za to mówię Wam te są za-je-bi-ste http://www.kwestiasmaku.com/desery/ciasteczka/ciasteczka_razowe_z_kawalkami_czekolady/przepis.html zmienić mąkę na jakąś ryżową właśnie i też przecież wyjdąMorisek28 lubi tę wiadomość
-
D-dawna wrote:Tak na bank jest lekkostrawne i dozwolone, bo to jedyne, co pozwalają jeść przez pierwsze dni po cesarce
Serio? matko, ja to bym się nawet nie najadła czymś takim