Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cebulka wrote:Karmelek, a ty jak by się udało to nie musisz jakichś leków brać, czy mi się pomyliło z kimś innym?
-
Modlenka również uważam jak Ty, że to móże być poprostu miejsce testowe, które daje jakiś niby cień. Okaże się za pare dni. Dodam, że to pink test, może on daje takie wrażenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 13:50
-
nick nieaktualnyWitam Panie!
Ważka, ja tu chcę zobaczyć 2 tłuste krechy! nie wiem jak Ty to zrobisz, ale mają tu być!
Fufcia, w takim razie już nie mogę doczekać się jutra! a test to pewnie będzie tylko formalność kochana
Karmelek, ten cień cienia zwie się fasolką, groszkiem i kropką jak byś przypadkiem nie wiedziała. Trzeba niedługo teściora powtórzyć
A teraz wiadomość z ostatniej chwili...
Mój ukochany sam dzisiaj spytał się czy podać mi kwas foliowy, witaminki i takie tam...po czym mi je przyniósł pod sam nos, szok! a teraz da mi pojeździć swoim autem haha...chociaż prawka nie mam i zrobię dopiero w wakacje, no zadziwia mnie czasem facet, naprawdę. -
Karmelek211 wrote:Modlenka również uważam jak Ty, że to móże być poprostu miejsce testowe, które daje jakiś niby cień. Okaże się za pare dni. Dodam, że to pink test, może on daje takie wrażenie.
Karmelek ja nie wytrzymałam i robiłam 2 dni temu (za wcześnie ale jakoś tak i nie było nawet cienia cienia -
Cześć dziewczyny, za mną dość ciężki tydzień dlatego nie pisałam. Sporo pracy, dzieciaki w szkole chyba poczuły wiosnę, bo ciężko je ogarnąć jeszcze wczoraj też byłam w pracy. Nie ukrywam też, że nie odzywałam się, bo jednak miałam wrażenie, że ta grupa jest troszkę zamknięta i nie chciałam się Wam wcinać w rozmowy;> Ale chyba jednak się trochę powcinam czasem, mogę? Gratuluję zafasolkowanym i powodzenia dla testujących. I niech te cienie się okażą grubą krechą za kilka dni:)Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Ja też się Mysza wystraszyłam, że o Ciebie chodzi.. mam nadzieję, że z Męzem wszystko ok?
-
Hej Miałam tak jak Lady, plamienie pod koniec brania luteiny i @. Mieliśmy w rodzinie przykrą sytuację, pogrzeb i te sprawy i jakoś tak się trochę odzwyczaiłam od forum... Ale w nagrodę mam zajeb*sty śluz, nawet jak piłam te ziółka to nie miałam lepszego Dziewczyny, trzymam za was kciuki Też widzę cień na teście Karmelka5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.