Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa-dominika wrote:Karmelek a może faktycznie jest cień? byłoby coś widać na zdjęciu żebyśmy oceniły?
-
nick nieaktualny
-
LadyE, wychodziło by na to, że wczoraj był 25dc, tak? (skoro 9dzień brania luteiny, a brałaś go od 16dc). Jak długie masz cykle? Jeśli lekarz kazał brać do 25dc, domyślam się, że chyba 25 dniowe te cykle. Wychodziło by na to, że to może być @. Jeśli nic się nie rozkręci do jutra, zrób betę.
-
Dziś tak dla picu zrobiłam pink test strumieniowy, myślałam, że od razu pojawi się wyraźna krecha, a tu nie dość, że musiałam na nią poczekać 2 min to jeszcze taka dziwna na połowie wyraźna a w połowie blada.
Jednym słowem...Wazka powtarzaj jutro test...no i jednak najpewniejszy test z krwi...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Wiecie jak to z tymi cieniami jest:/Niby jest, a potem i tak @ przychodzi. Spróbuję powtórzyć we wtorek, wtedy powinno być już bardziej widoczne, jeśli nie tzn, że trzeba się szykować z podwójną siłą na kolejny cykl:)
A tak poza tym, to coś kiepsko w tym miesiącu z naszą statystyką zafasolkowanych:( A miało być tak pięknie. -
Fufka30 wrote:Cześć laseczki! Biję się zrobić sikańca
Ważunia u Ciebie wszystko możliwe temp. bardzo ładna
Karmelku Ty też siusiaj i życzę dwóch kreseczek!
Co do luteiny tez sie nie wypowiem bo mam złe doświadczenia -
Fufka30 wrote:No coś kiepsko ale ja ciagle licze na naszą Ważunie
patrze na swoj wykres jakbym od tego maiła być w ciąży
Kurcze Karmelku boję sięFufka30 lubi tę wiadomość
-
Karmelek nawet mój Małż widzi kreskę, cienką bo cienką ale widzi
-
Karmelek211 wrote:hahaha ja też Głupole z nas;)
-
Hej!
Lady ja też nie pomogę bo nie znam się na tym. Może lepiej będzie zadzwonić do swojego lekarza z tym pytaniem. A na co wskazuje temperatura, możesz udostępnić wykres?
Cebulka gratulacje, takie informacje się ceni oby więcej takich dobrych było.
Karmelku ja też coś widzę, ale nie wiem czy to nie miejsce które powinno się zabarwić. Moja koleżanka przed wczoraj pokazywała mi taki test, a wczoraj już nic nie miała na nowym. Ale powtórz za jakiś czas bo wykres masz ładny.
Poza tym ja mam dobre nastawienie i będę się starać takie utrzymać cały czas. Już od wczoraj zaczęliśmy starania o malucha może za wcześnie ale wiecie, jak to któraś z was napisała ze ovu może być na trzy dni przed lub po skoku temperatury to rożnie może być. Ja w tym cyklu zachodzę w ciąże i nie widzę innej opcji @ powinna zawitać w święta, ale ja wyjeżdżam wiec mnie nie znajdzie, uciekam od niej a jak wrócę to dopiero będę testować. Teraz nie skupiam się tylko na dzidzi ale tez na nowym mieszkaniu, jak wszystko będzie w nim wyglądać. Miłej niedzieli Kochane