X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia! cudowna wiadomość! :)
    Gratulacje :)))

Eunice, u mnnie jest jeszcze niebezpieczniejsza sytuacja. Mąż nie chce robić testów, bo twierdzi że badał się kiedyś (jak był w związku z inną partnerką) i lekarz mu powiedział, że wszystko jest OK. ale, ale!!! Jaki lekarz?? Ginekolog! Jakie badanie? Ilość plemników w spermie! No brawo! jakby ilość plemników była pełnozakresowym badaniem.
    Przy pytaniu, czy chciałby kiedyś adoptować dziecko gdybyśmy mieli problem to powiedział, że absolutnie!

Boli mnie to wszystko, bo on już ma dziecko z poprzednią partnerką...
    Jak się widują tak serducho mnie kuje... :(

Staramy się stosunkowo niedługo, ale ten cykl jest dla nas straszny. Pełen emocji, napięć, ciężkich pytań i myśli niewypowiedzianych...

Jestem z Tobą Eunice, a Was dziewczyny podziwiam i dziękuję także ze swojej strony bo i mnie pomogły Wasze wypowiedzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 17:47

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia - gratulacje :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia gratulacje, cudownego macierzyństwa :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważka! Pamietam, że brałaś inofem albo inofolic?
    Pamiętasz swoje pierwsze zmiany w organizmie po zażyciu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co prawda nie potrafiłabym przelewać całej wypłaty na konto oszczędnościowe, ale każdy 10złotowy banknot wkładam do pudełeczka, które sama wykonałam (slabowidząca osoba uznałaby je za NAWETŁADNE :) ) i w lipcu zobaczymy ile udało mi się nazbierać w ciągu roku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewiele... 3.... możnaby powiedzieć "maleństwo"...

Jestem podobnym typem eunice... to bardzo boli co się dzieje.
    On czesto mysli, nie dzieli się myślami. Ja wiem, że jest smutny i nie mogę mu pomóc. a w dodatku ta kobieta nie chce mu dawać dziecka i używa go jako broni...

Z jednej strony ja rozumiem bo została sama z dzieckiem i dziecko nigdy nie mialo więzi z ojcem, ale z drugiej strony istnieje przekonanie ze dziecko powstało po to by ojca zatrzymać przy matce.

Nie chcę się w to mieszać.
    Rozumiem poniekąd matkę, ale naprawdę stawiam się w jej skórze i wiem, że dobro dziecka byłoby dla mnie najważniejsze, a dobro dziecka to posiadanie ojca. niezależnie od tego czy żyje z mamą czy nie......

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunice, a macie już jakąś działkę na oku czy bliżej uzbieranej kwoty będziecie się rozglądać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisku uwielbiam Twoje "opowieści" o teściowej :) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie, będziemy się rozglądać jak coś uzbieram, bo wiesz- dopiero zaczynam:)

Ksosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Chciałabym pomoc ale ja nie brałam żadnego z tych leków.

• aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia gratuluję :)

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Aaaa ważka! Tam ktoś Cie na zdjęciu na fb oznaczył co nie, ty nic sie nie zmieniasz kobieto! Czas dla Ciebie sie zatrzymał.

Ja to juz zmarszczki mam O.o
    To są zdjęcia ze szkoły średniej. Równe 20 lat minęło od zrobienia tego zdjęcia.
    A zmarszczki też już mam i niestety siwe włosy też. Może z daleka nic się nie zmieniłam, ale z bliska czas robi swoje. Ale dziękuję słońce za komplement :-*

• arturowa Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:38

Ksosia lubi tę wiadomość

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Ja zaczelam brać inofolic po jednej saszetce dziennie pod koniec sierpnia zmian w samopoczuciu nie mam ale w pierwszym cyklu mialam owu 13 dc a z reguły mialam między 15 a 20 blizej 20 i myslalam ze to przez to ale w tym cyklu mam 15 dnia wiec chyba njednak przypadek

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję arturowa :)

Życzę przyjemności, relaksu i radości przy wyborze mebli :)

Klaudia N. dziękuję za podpowiedź. Ja mam wrażenie że wzrosło mi libido. dodatkowo jestem "mokra" w środku a nic na zewnątrz. w poprzednich cyklach "wylatywało" ze mnie...

arturowa lubi tę wiadomość

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moris, Ty mi kurna nie wywołuj tych cholerstw !!!Wiesz ile pracy i kasy zniszczyły wrrr!!!???Idę oglądać wieczór wyborczy...brat się nabijał (jeszcze nie schowałam walizki ze szpitala - bo ocieplamy strych) czy czekam na wyniki i zamierzam wyjeżdżać...;)

• Ajka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór moje drogie...

M. już od jakiegoś czasu w domu - przywiozłam go koło 18:00, jak do tej pory odpukać nie było żadnych przygód... zobaczymy co dalej, ale M. jest całkiem sprawny i nie specjalnie narzeka...

Monia30, gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was :)

arturowa miłych zakupów... najważniejsze żeby była wygodna :P

Eunice... nie wiem ile zarabiasz... ale przy założeniu, że oszczędzasz 1000 pln miesięcznie i przy aktualnym poziomie stóp %owych... potrzebujesz około 9,5 roku żeby tyle (140 tyś) zaoszczędzić, jeśli 1500 to 6 z hakiem lat, a jeśli 2000 to ponad 4 lata (prawie 5)...
    Moim zdaniem Wasza własna działka jest całkiem w zasięgu ręki...

Ksosia lubi tę wiadomość

2020 :)
    2023 :)
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przerwa w nauce. Jestem na stronie 200 z 350 ktore mialam przerobic :/ mialam.jeszcze druga poczytac i chyba nie zdarze

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka - to teraz chwila odpoczynku i do działania. MUSI być z pozytywnym skutkiem!
    Moris - tiaaa....bez komentarza to zostawię...poczekamy/przeżyjemy te 4 lata.... może aż tak wiele nie spier...olą....

Morisek28, Ajka lubią tę wiadomość

• arturowa Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:38

Ajka lubi tę wiadomość

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
‹‹ 885 886 887 888 889 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ