Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A jak się nazwiemy?
Morisku co do prezentu to w sumie jeszce się koncepcja zmieniła, za owiłam 2 książki, które w sumie ostatnio wspominał, że chce kupić i zastanawiam się co do tego ale już raczej ten Chivas 18 letni. Plakaty na inną okazje w sumie zamówie bo i tak najpierw muszę sprawdzić czy w PL są takie ramki (bo plakaty niestety "amerykanckie" w calach i tak za bardzo ramek nie widziałam )
Jak się skończy to zobaczymy, moze jeszce sie koncepcja zmieni.
Ajka to teraz powodzenia w "produkcji" mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i szybko się doczekacie
Ja dziś zdycham nad pytaniami do obrony i stwierdzam, że jestem w czarnej dupie.. tak czarnej, że nawet murzyńska jest jaśniejsza.
Do tej pory się trzymałam, nawet wyszłam (po raz 3ci dziś) z piesem bo Pan Maz zasnał w salonie ale już czuję, że ryjek mi leci..
A te rany od smyczy po wczoraj, kurna bolą.. i mam niezly problem jak teraz muszę go przytrzymać mocniej bo mi się wrzyna na nowo
Takie male gówno a takie bolesne..
W tym cyklu zamiast wiesiołka będzie siemie lniane. Mam nadzieję, że chociaż to pomoże na ta moja pustynieAjka lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór dziewczynki
Ja po odwiedzinach, jak zwykle ostatnio w gościach najadłam się
Moniaa gratulacjony !!!! Zdrówka dla ciebie i małego Filipka (imiennik mojego męża ) Wstaw nam fotkę jak dasz rade
Jesuuu za dużo te pisiory nazdobywały tych głosów ;/
Powoli kładę się spać, dobrej nocki -
Bry
Lece na pobranie krwi! Wyniki jutro będą jak zwykle. Maz cos jeczal wczoraj a po co a czemu w przyszlym mirsiacu zrobisz i ze on badania zrobi ale sie uparlam. Obym tylko nie miala.siniora na jutro;/ -
nick nieaktualnyAjka, 6 lat już brzmi optymistycznie;)Niestety na razie tylko ten tysiąc zarabiam, ale nikt nie powiedział, że to się nie zmieni- mam nadzieję na jakąś lepszą pracę. No i myślę, że teraz też poszukam czegoś dodatkowego:) Może mi się uda kiedyś porwać na jakiś wyjazd za granicę
Co do działki to znalazłam w naszej wsi kilka w okolicach 30-50 tys. Nie chcę zbyt dużej, bo nie chcę życia spędzić na kopaniu ogródka:). Więc myślę, że te 30-40 tys. to jest w miarę osiągalny cel w najbliższych latach:) Jak uzbieram to kupimy, ale gorzej z tym domem- żebyśmy zaczęli budowę muszę uzbierać 100 tys. Resztę się dokończy już na kredyt- tak mi mąż obiecał -
nick nieaktualnyMorisek, to tak właśnie jest- wszyscy tak niby gadają, ale czy naprawdę odpuścili to też do końca nie wiadomo. Myślę, że to może mieć jakiś wpływ, ale nie może być jedynym niezawodnym sposobem. Jeśli u kogoś wszystko jest ok, a ciągle nie wychodzi to być może faktycznie ten poziom stresu blokuje jakieś naturalne procesy, bo stres może dużo zdziałać,ale jeśli ktoś np. nie ma macicy to nic mu nie da, że odpuści. Gdyby wystarczyło odpuścić żeby zajść to w ciąży by nie chodziły kobiety tylko faceci:) Bo oni odpuszczają a jakoś w ciążę nie zachodzą xD
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:38
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Aaaa i wynik jutro kolo 11 a obrona na 12 wiec.nie wiem czy je odbiore przed nawet jeśli to dam wam znać jak wrócę do domu :)ale mysle ze jestem prawie pewna ze prog bedzie nie taki. A ten estradiol w zasadzie to co to i na vp wpływa?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:38
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
monia30 wrote:Witam Was kochane.
Dnia 24.10.2015 o godzinie 19.00 przyszedl na swiat Filip 3500g i53 cm. Czujemy sie swietniea porod mozna powiedziec blyskawiczny. -
Dobry den:)
Ja piernicze, normalnie nie mogłam spać w nocy po tych wyborczych informacjach grrrr a mój mąż wyklinał cały wieczór:D I powiem Wam tak, pomimo, że moja przyjaciółka jest asystentem Rzecznika "pisiorów" i ona jest zafascynowana tą partią, to ja jakoś nie mogę NO! Z wielką miłością do samej jej osoby, bo to moja przyjaciółka to w sprawach politycznych w ogóle się z nią nie zgadzam ehhh Zresztą staramy się o tym nie dyskutować, bo zawsze kończy się to sprzeczką Pocieszam się tylko tym, że w jednym temacie się zgadzamy: in vitro. Dla niej to również coś, czego nie powinno się zakazywać czy decydować za drugiego człowieka co powinien robić, a co nie. To pewnie dlatego, że w jej rodzinie dwie kobiety miały in vitro i ona widziała jak cierpią z powodu niemożności zajścia naturalnie w ciążę. -
Morisku jestem jestem, proszę https://www.etsy.com/listing/172123119/star-wars-all-black-darth-vader?ref=listing-shop-header-1
jakbyś zamawiała na święta czy nawet później to na wszelki wypadek daj znać, może i ja wtedy będę a to zawsze jednak taniej trochę przesłac to potem w PL między sobą niż 2 przesyłki z ułesa
Klaudia POWODZENIA jutro!! piszę dziś na wszelki wypadek jakbym zapomniala albo jakbyś już nie wchodziła na OFWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 10:16
Klaudia N., Morisek28 lubią tę wiadomość
-
Między 3 a 6, dokładna data ma być w tym tygodniu
Mam nadzieję, że bardziej 6ty niż 3ci -
Kena1983 wrote:Mam nadzieję, że jednak "młode" partie zaczną prężniej działać...
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Morisek biedactwo