Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja jak wczoraj usiadlam to ryczałam po pierwszej stronie.. dalej już nawet nie czytalam.. juz kolejny przelew zrobiłam ale kurde acet ma czas do 30.09 na uzbieranie na operację a tam ledwie 15%
A, Aaagatka zapomniałam, gratuluję coreczki
A ja Morisku nie pilam tylko jako że nasza łajza wariuje jak sie z nim idzie przy ulicy to jedyna rzecza na która zwracam uwage jest on.. nie patrzę zbytnio pod nogi.. no.. to jakims cudem zaplatałam się w tą taką płaską linke do pakowania paczek.. nke wiem jakkm cudem.. ale poleciałam centralnie na ryj, jak długa, obite rece, biodro a kolano rozwalone do krwi, guz i siniak w komplecie.. nie ma to jak byc sierotą..Nymeria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moris ja tez tak mam jak mi sie snia takie rzeczy.
Jeden plus stresu- oczyszczenie jelit juz drugi raz w toalecie bylam xaraz skończę przerabianie mojej biblii. 350 str (j.ang) 50 str a 4 notatek:/ -
Nymeria wrote:Ooo kolejna dziewczynka super Agatko
Kropka polubiłam bo jakoś tak to opisujesz że śmiać się chce... Biedna ty z tym pieskiem się masz jak nie gleba cie atakuje to dog
Dobranoc
Spoko, Kropka Sierotka przyzwyczaiłam się
Morisku plakaty są 11x17 cali
Klaudia jeszcze raz powodzenia!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aha, dziś na 18.40 jadę zrobić USG u "obcego" lekarza...zobaczymy co on powie...jeżeli potwierdzi mi słowa pani z obsługi klienta rzecznika praw pacjenta, że został popełniony błąd lekarski - pierdolę sentyment i sympatię do operującego...
Morisek28, ważka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
ważka wrote:Kena umowilas się z lekarzem żeby Zobaczyć opis operacji i dopytać się ci i jak
nie będę się z nim umawiać - być może jutro pojadę do szpitala z wnioskiem o udostępnienie całej dokumentacji medycznej z pobytu w szpitaluMorisek28, ważka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny