Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety guz potwierdzony
Do tego ogromniasta torbiel krwotoczna...luteina dowcipna na wywołanie miesiączki...z nadzieją, że ta krwotoczna jest pęcherzykiem - a nie pozostałością po operacji...
jutro chyba pakuję dupsko w auto i uderzam na Wrocek - złożyć wniosek o wydanie całej dokumentacji medycznej.
-
Cholera To co oni tam robili ci lekarze... spali? Qrwa Mam nadzieję że się wszystko wyjaśni...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
Ja pierdolę Kena.. walcz o odszkodowanie.. przecież to jest jakaś paranoja..
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Mi się śniło że rodzę ale lekarze powiedzieli że mam za mały brzuch i kazali mi wrócić do domu żeby jeszcze urósł
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Zdrowych... to chyba pojęcie względne. Zależy na co " nie chorych"...
Morisek28, Kena1983 lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Morisek ja tak nie mam:)
dziękuje za wszystkie gratulacje, sorki, że dopiero teraz odpisuje, wyobraźcie sobie ze wrocilam do domu o 3;15 poszlam spac o 4:/
Ale jestem szczesliwa ze juz mam spokoj z ta nauka pierdo....! Siala la laaa ^^
własnie wyslalam CV do angmena, stawka powalajaca nie jest bo 35 brutto (28 na lape) za 60 minut ale wezme chociaz pare godzinek zeby luki w cv nie miec (bo mam juz rok;/) prawdopodobnie mnie przyjma ale wszystko wyjasni sie w przyszlym tyg bo maaja tam jakies sprawy kadrowe zalatwiac -
nick nieaktualny
-
Witam,
chętnie się dołącze do Was, można ?
U mnie pierwszy cykl starań o drugie dziecko...za 4 dni powinnam dostać @.
Objawy mam typowe jak przed @, nabrzmiałe i bolące piersi, bóle podbrzusza, w sumie to pobolewają mnie już lekko od środka cyklu. Tak samo od środka cyklu mam bardziej nabrzmiałe piersi...
Wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test ale wyszedł negatywy... Pewnie za wcześnie ale moja niecierpliwość niestety wygrała
Kupiłam go z myślą, że zrobię najwcześniej w poniedziałek i się nie udało
Mam chyba przeczucie, że się nie uda...
Jedyne co zaobserwowałam to to, że po dniach płodnych kilka razy miałam zawroty głowy a tak, to wszystko jak na @.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny
Razem raźniej -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:40
Cześć Lala111 i powodzenia
ja śledziki też tak niekoniecznie :p aczkolwiek 2 lata temu na wigilii firmowej skusiłam się na sałatkę ze śledziem i o dziwo mi smakowała a tak to mnie aż odrzucało. Ale od tamtej pory jakoś nie tknęłamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 13:47