Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nymeria wrote:Nie można śledzika w ciąży!!?? Przeca to surowizna :-o
-
laski a ja Wam powiem, ze 3 dni temu kupiłam sobie mydło ruskie Babci Agafii.. Wiele ochów i achów widziałam na blogach o różnych kosmetykach z tej serii, trafiło mi się w sklepie to wzięłam. Dzisiaj umyłam nim włosy po raz pierwszy (bo to do ciała i włosów) i powiem Wam, że jestem (przynajmniej póki co) zachwycona.. nawet koleżanka z pracy zuważyła, że wyglądają jakoś inaczej. Zobaczymy co prawda jak się sprawzdi na dłuższa metę ale na chwilę obecną mydło Agafii + maska L'oreal i są ekstra.
Na pewno zdam relację za jakiś czas
jakby co to ja mam to ale są rózne rodzaje: http://kosmetyki-ekologiczne-sklep.com.pl/pl/p/Miodowe-mydlo-do-ciala-i-wlosow.-Kosmetyki-rosyjskie-Agafii./76 -
nick nieaktualny
-
kurna zamiast 'deseczka do odpukiwania' przeczytałam 'dupeczka do pukania'.....
ze mną to chyba coś nie tak.. :p -
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Kena, dzwoniłam do mojej ciotki która miała podobną sytuację jak TY.
Jeśli w protokole operacyjnym będziesz miała wzmiankę że np guz jest umiejścowiony w jakimś ch*jowym miejscu gdzie laparoskop nie dotrze,a np nie dali Ci podpisać zgody jakby co na przejście z laparoskopii do laparotomii to dupa.
Jej rzecznik praw pacjenta prowadził sprawe, tzn kierował nia co ma robić itd, na protokół z operacji czekała 2 miesiące dostała go razem z płytą.
W sumie ja do tej pory moje nie dostałam
Moris, taką zgodę chyba podpisywałam. Gdyby była taka sytuacja, że nie mógł dotrzeć to pewnie by mi powiedział. Myślę, że na 90% wina jest w tym, że w szpitalu nie wykonano mi USG a lekarz zapomniał co miał operować!
Właśnie wróciłam z Wrocka...ponad 300km żeby złożyć wniosek i teraz UWAGA - za ok. 2 tyg. zadzwonią, że dokumenty są gotowe i ODBIÓR OSOBISTY!!! Paranoja....normalnie...paranoja...
Ale generalnie - nawet dziś na stacji benzynowej wzięłam fakturę imienną...
-
Ważusia super ze wszystko ok ja też się na płeć naczekalam a i tak tylko na 80% dziewczynka. Mam nadzieję że na połówkowym 13ego listopada W PIĄTEK dowiem się na 100%. Dobrze, że nie jestem przesądna
ważka lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Kurde Kena... To jakiś czeski film
Cieszę się Ważko że u was wszystko ok Przecież ci mówiłyśmy że będzie dobrze
A i tak słodko wygląda twoje maleństwo Ważko... jaką furrorę zrobiło na fbWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 21:28
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Ach... Kena i co tu teraz robić... normalnie mi się wierzyć w to wszystko nie chce...
A może w jakieś inne klinice zgodzą się na ivf z tym potworniakiem... ja wielokrotnie słyszałam od lekarzy że sam potworniak nie jest bezwzględnym przeciwwskazaniem do ciązy, przy niskim amh i tak nie robią stymulacji...
dobra wymyślam juz cuda wianki (a w gruncie rzeczy nie wiele wiem w temacie), ale to życie niesprawiedliwe...2020
2023 -
Glupie to wszystko!
Mnie denerwuje of bo daje ze sluz wodnisty i w ogole sporo go dzis to mi robi linie przerywana owu i nie zaznaczam bo mnie denerwuje:)
Koncze ogladac top chefa ogladac i ide die wyspac w koncu porzadnie! -
Kena nie wierzę w to co czytam, co Ci się przydarzyło!!! Ja pierdole jakieś przegięcie! Ktoś musi koniecznie za to odpowiedzieć! Nie popuszczaj! Trzymam kciuki, żeby Ci się udało dowieść swoich praw i żebyś trafiła na jakiegoś dobrego lekarza, który naprawdę Ci pomoże:*
Pani Magister GRATULACJE!!! Brawo:*
Ważunia cieszę się, że wszystko ok po wizycie:)Inaczej być nie mogło:)
U Ciebie też Agatka wiadome było, że wszystko w porządku jest i będzie:*Klaudia N., ważka lubią tę wiadomość