Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia trzymam kciuki
Za ciebie też Kena, żeby wszystko się wyjaśniło a winni ponieśli karę.O.
I jeszcze żeby u ciebie było wszystko dobrze...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
No tak, że trudno było się dostać...ale wyłuskali torbiel i mają nadzieję, że za bardzo jajnik nie oberwał....
NO SZKODA TYLKO, KURWA, ŻE WYŁUSKALI NIE TĄ, CO TRZEBA BYŁO...
Aha, jeszcze mojego lekarza martwi jedna rzecz - czy przypadkiem nie upierdolili lejka jajowodu, bo w histopacie jest wspomniane, że kształt torbieli odpowiada morfologicznie światłu jajowodu.... -
nick nieaktualnyKlaudia, trzymam kciuki :*
Kena, ja również mam nadzieję że to może być pomyłka. Co to za lekarze?!!! Powinni dostać po dupach jak nic...
Agatka, ogromnie się ciesze!!! Czekaj, czekaj...Laura mówisz, bardzo ładne imię mój M zaproponował imię dla coreczki uwaga...Luiza, kompletnie mi się nie podoba.
Moris...mnie też czasem nawiedzają sny, jak to mój mąż mnie zdradza. Niestety przez resztę dnia ma przechlapane haha, bo nie mogę o tym zapomnieć. Zero przytulania, zero seksu zazwyczaj po jednym dniu mija
-
Klaudia trzymam kciuki dasz radę bo jesteś ogarnięta dziewczyna
Kena nie odpuszczam!
Ana Luiza tez całkiem spoko, albo Eliza. Ale u nas chyba jednak zostanie Laura
Morisku ja też się potrafię o sen obrazić haha
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:39
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
JESTĘĘĘ MAGISTRĘĘĘ!!! obroniłam się na 4 (lekko nie bylo pytania dosyc trudne ale zwiazane z praca bardziej) a teraz wyniki
estradiol 183,80 pg/ml normy
faza foli 12,4-233
faza owu 41,0-398
faza lutealne 22,3-341
po meno <5-138
I trym 1454-3242
progesteron 17,46 ng/ml
f. pecherzykowa 0,2-1,5
f. owulacyjna 0.8-3.0
f lut 1,7-27
po przekwi 0,1-0,8
dla przypomnienia 7dpo 22 dc robione
ktos cos mi powie ? wyglada na to ze w normie ale sie nie znam:)Morisek28, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
.
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Klaudia wpadaj do nas, opijemy Gratuluję tak w ogóle!!
Ja właśnie dostałam maila z terminem obrony - 5.11
wyniki też mi się wydają OK
Arturowa współczuję.. co za rodzina.. chociaz mój Dziadek kiedyś też dał się nabrać i coś tam mu wcisnęłi ale nie kazał nam tego spłacać -
.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny