Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
no dziewczeta, witam was w niedzielkę
cebulka ladny przyrost
witam nowe kolezanki
wazka trzymam kciuki i czekam na wasze dalsze testy
ja przed chwila robilam owulacyjny ale negatyw mam nadzieje ze za pare dni bedzie pozytywny
no i dobranoc wam:) -
nick nieaktualny
-
aaagaaatka wrote:Fufka powodzenia
Ale mnie cycki bola tak po bokach...
Miłefo dnia Laski!
Fufka czekamy na dobre wieści -
Cześć Dziewczyny!
Czekam na dobre wieści - Ważka - Fufka sikać mi tu na zielono
Morisek - wstrzymaj się jeszcze z osądami - ja mam przeczucie, że u Ciebie jutro tempka wystrzeli...
U mnie plamienie, więc pewnie w dzień rozkręci się małpiszon...
Od dziś znów wiesiołek... -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
tak jak wy czekam na upragnioną ciążę. Mam do was pytanie w zeszłym miesiącu zaczęliśmy starania o dzidzie, ale nie wiedzialam kiedy mam owu, okazało się ze staralismy sie 4 dni przed a potem juz nie bo durni myslelismy ze sie udalo juz wtedy tez badalam bete 3 razy w odstepie kilku dni i zawsze wychodzil mi wynik 0,1. w tym miesiacu postaralismy sie na maxa, dokladnie wiedzialam kiedy mam owulacje testy LH i wizyta u gin po zeby potwierdzic owulacja byla jest cialko zolte, wczoraj byl moj 6 dzien po owulacji oczywiscie nie wytrzymalam i pobieglam na bete i progesteron: beta 0,6!!! progesteron 12,5 moze pytanie jest takie czy poziom bety bez ciazy zawsze wynosi tyle samo w kazdym miesiacu? czy wynik 0,6 daje jakas nadzieje mimo ze byl wykonany duuuzo za wczesnie? prosze o zyczliwa odpowiedz, trzymam za was wszystkie kciuki :*Aga29 -
no tak ja rozumiem Morisek, ale 6 dni po owulacji to za wczesnie na testowanie nie, ja po porstu jestem narwana. bardzo chcialabym byc w ciazy, wiadomo ze wynik powtowrze w czw chcialam tylko skorzystac z waszego doswiadczenia, czy jezeli nie bylabym w ciazy to czy beta nie powinna byc tak samo jak miesiac temu czyli 0,1?? wynik 0,6 po prostu dal mi nadzieje ze cos sie zaczelo dziacAga29
-
Aaa Fufka gratuluję!!
Fufka30 lubi tę wiadomość