Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas pogoda taka średnia więc dzień wyjątkowo leniwy nie licząc 4km spacerku. Ja głównie leżę i czytam. A jutro kurna pobudka po 4 bo mój z rańca wylatuje do Brukseli znowu.. może przynajmniej do mgr usiąde jak będę miała ciszę i spokój
-
My tez bylismy na spacerku a właśnie się dowiedziałam że kolejnaw ciazy, dziewczyna kuzyna męża która nie bardzo lubię. I to już będzie drugie. Czemu niektorzy mają jedno po drugim się im pierdnie i już? ?? Ja bym tak chciała chociaz jedno (((((
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Będziesz Agatka, będziesz. Ja też w lipcu mam weselicho znajomych i już tam będę z brzuszkiem bo jeszcze raz powtórzę, że w tym cyklu zachodzę w ciąże jak poznałam mojego M to też wmawiałam sobie, że muszę z nim być ( i jestem już ponad 11 lat) więc teraz to też zadziała
aaagaaatka, ważka, kr0pka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny u mnie niedziela nawet nawet, miałam kupić kiecke na komunię ale niestety nic nie było coby mi w oczeta wpadło. Potem byliśmy u znajomych mają 4 dzieci wiec Nati w siódmym niebie. Potem spacerek bo pogoda cudna, wizyta u dziadka M na cmentarzu a potem do 21 zabawa z 5 dzieci. Skończyło się na tym ze uwiesili mi się na nogach i powiedzieli ze nie pójdę mam z nimi zostać. Kofane dzieciaki.
U mnie @ ani widz ani słuchu, a podbrzusze boli wiec nie wiem co jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 22:05
-
nick nieaktualnymadlenka wrote:Będziesz Agatka, będziesz. Ja też w lipcu mam weselicho znajomych i już tam będę z brzuszkiem bo jeszcze raz powtórzę, że w tym cyklu zachodzę w ciąże jak poznałam mojego M to też wmawiałam sobie, że muszę z nim być ( i jestem już ponad 11 lat) więc teraz to też zadziała
-
nick nieaktualny
-
U mnie bardzo leniwa niedziela,bo pogoda do dupy:/ Wyszliśmy na spacer i po 20min trzeba było wracać,bo zaczęło padać. Jutro za to zabieram się w domu za robotę, trzeba zrobić porządki świąteczne. W piątek przylatuje do mnie moja siostra, a to jest perfekcyjna pani domu:D wolałabym się jej nie narazić hehe.
-
U mnie leniwie caly dzien w lozku bo malzowaty chory i w zwiazku z tym pol internetu przeczytane a tam polowa mowi, ze ciaza a druga, ze urojona hehehe chyba jutro sikne i bedzie jasne chodz mam pietra bo tak przynajmniej moge sie ludzic
-
ważka wrote:Dominika a w pracy super, jestem pozytywnie nastawiona na dalszą prace
A ja myśle,że @ nie przyjdzie do Ciebie Kochana przez 9 m-cy:)Fufka30, ważka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny