Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co sama nie wiem czy czułam może troche ale jak nigdy strałąm się być opanowana i sobie nie wkręcać może "pomogła" troche sytuacja w rodzinie bo nie było czasu na myślenie. Patrzcie dziewczyny jak to jest w życiu jedni odchodzą a tutaj zaczyna sie nowe życie...
-
Kurka wodna nie umiem uwierzyć szczególnie, że nie czuję sie jakoś szczególnie ciążowo w pierwszej ciąży tak mnie bolały piersi a właściwie sutki, ze nie umiałam wytrzymać a teraz mam tylko takie napompowanie i cieżkie piersi
-
nick nieaktualnyFufkaaaaaaa aaaaaaaaa piękne tłuste krechy!!!! Gratulacje!!!! W końcu nowy maczek w marcu
Uff nadrobiłam zaległości na forum od piątku Morisek co do Twoich testów owulacyjnych, ich pozytyw może oznaczać, że organizm przygotowuje się do owulacji, ale może się to przesunąć pod wpływem stresu, więc ten pozytywny test później może jednak oznaczał zbliżającą się owulację
To teraz trzymam kciuki za Ważkę
Kto następny zgłasza się do testowania?!?!?!?!?!? -
Fufka30 wrote:Cześć moje kochane staraczki!!! Nie mogę uwieżyć u mnie dziś dwie mocne krechy!!!
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyAgatka kiedy testujesz?
Morisek no właśnie o tym pomyślałam, że stresujesz się przez ludzi z otoczenia co może wpływać na cykl. Nie pozostaje Ci nic innego (dla swojego dobra) jak mieć wielki zlew na to co inni mówią i pytają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 09:15
-
Cześć dziewczyny
Jestem tutaj nowa i trafiłam do Was szukając informacji na temat testów z sody
W maju straciłam swoją drugą ciążę w 9tc i od sierpnia wznowiliśmy starania o fasolkę.
Nie powiem, pomimo strasznego strachu o kolejne poronienie, chęć posiadania drugiego dziecka stała się tak silna, że wszędzie i we wszystkim doszukiwałam się objawów. Niestety z marnym skutkiem. Od zeszłego cyklu postanowiłam odpuścić, najbardziej możliwie jak się da.
Jakiś czas temu trafiłam na testy z sody oczyszczonej i z ciekawości postanowiłam go zrobić. Test wyszedł negatywnie ponieważ żadna reakcja nie zaszła.
Po kilku dniach dostałam @.
Obecnie jestem w 16dc. Od kilku dni bolą mnie mięśnie i piersi.
Do tego zatkany nos i kaszel. Przed wczoraj chciałam wziąć sobie tabletkę na grypę i alergię ale coś nie dawało mi spokoju i postanowiłam zrobić test z sody.
Ku mojemu zdziwieniu zaszła niewielka reakcja. Soda się spieniła. Niewiele ale jednak.
Dziś test powtórzyłam i reakcja była znacznie silniejsza.
Wiem, wiem.....miałam się nie nakręcać ale jak zwykle nie wyszło
Testu aptecznego póki co nie robię bo jest za wcześnie.
Będę się obserwować i codziennie testować sodą.
Zobaczymy czy coś się będzie zmieniać
A może któraś z Was też testowała w ten sposób?
Albo może chciałaby chociażby dla zabawy spróbować?
Fufka30 widzę, że się udało
Serdeczne gratulacje!!!
Pozdrawiam
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Przyznam szczerze, że liczę na Fufkę
Wiem, staram się nie nakręcać ale .....same wiecie
Jeśli chodzi o test to wystarczy nasikać do pojemniczka i wsypać 2-3 łyżeczki sody.
Być może to bujda no ale przecież kiedyś nie było testów ciążowych i podobno nasze babki, prababki testowały w ten sposób
ek + 09.05.2014 (9tc)