Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór
Pięknie Nymeria
@ coś nie chce mi się porządnie zacząć... już wolałabym mieć to za sobą a tu tylko ciągle lekkie plamienia
Wkurzona jestem na moją macicęNymeria lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualnyNymeria jesteś bardzo kobieca i taka seksowna z tym brzuszkiem.
Ja niestety wyglądałam źle, u mnie poszlo bardzo w boki,rozlało się a nie wystrzeliło w przód.
Co do tzw "koktajli rycynowych" są praktykowane ale trzeba wspomnieć o tym położnej ze się piło takową miksturę.
Wiem co mowie z doświadczenia
Zawsze przechodząc na cmentarzu koło maleńkich mogił,mam uczucie złości i żalu.
Nymeria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nymeria wrote:Kobiety wstawiam chyba ostatnie zdjęcie przed porodem z moim brzucholem 36+4 tc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ad38a742dcc.jpgNymeria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też zrobiłam kolejnego testa i znów widzę cień cienia, ale tym razem zaraz go widziałam, nie po czasie. Tylko dalej trzeba ustawić test pod właściwym kątem, żeby coś dojrzeć. Ciekawe jest to, że w tych paskowych testach co kupiłam zdarza się takie coś, że pojawia się druga wyraźna kreska, ale... pod tą naklejką, którą się zanurza w moczu. Tzn widać że coś tam prześwituje przez to i jak się odsłoni kawałek tej naklejki to taka różowa krecha jak kontrolna. A za jakiś czas ona znika i właśnie wtedy widzę ten cień cienia już we właściwym miejscu. Raz co tego cienia nie widziałam to też nie było tej kreski pod naklejką...
Temperatura się trzyma, a wręcz wzrosła - 37,1. Jestem też już dziewiąty dzień bez duphastonu, ostatnio okres dostałam w ósmym dniu.
Spróbuję trochę zaczekać, tak do środy-czwartku, bo w czwartek byłby 18 dpo, jeśli @ nie przyjdzie. Ale nie czuję się okresowo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorrisek, masakra...
Ja też miałam schizowy sen. Śniło mi się, że zrobiłam test ciążowy i były na nim dwie grube krechy. Schowałam go do kieszeni, gdzie miałam jeszcze jakieś rzeczy i postanowiłam, że rodzina dowie się dopiero pod koniec I trymestru. Chciałam wyciągnąć te rzeczy i wyciągnęłam też przypadkowo ten test ciążowy i położyłam go na stole. Wtedy odwiedzili mnie mama z bratem i siostrą i mieli mi pomagać coś przenieść, ja wyszłam do łazienki a oni dorwali ten mój test i zaczęli się cieszyć, a ja byłam przerażona, że przecież nawet jeszcze nie zrobiłam bety, a oni już wiedzą. I nagle wydawało mi się, że się obudziłam, ale tak naprawdę jeszcze spałam. I w tym drugim śnie odetchnęłam z ulgą, bo okazało się, że pozytywny test ciążowy mi się nie śnił, ale odwiedziny rodzinki to był sen. I byłam cała happy aż w końcu obudziłam się naprawdę i dopiero poszłam zrobić test, na którym jakiś cień cienia widoczny pod odpowiednim kątem... -
nick nieaktualnyMorrisek, z betą chcę trochę poczekać jeszcze, bo jednak te 28 zł trzeba zapłacić, a ostatni cykl miałam 33 dni- dzisiaj dokładnie 33 dc, więc chcę dać jeszcze jutro szanse małpie. Testy z neta wychodzą ok. 1 zł od sztuki, więc sobie je robię, ale trochę mi szkoda kasy na tak szybką betę. Chyba się zdecyduje jak będę mieć te 18 dpo bez okresu...
-
Ja jakbym dwa razy cien zobaczyla to bym poszła;) u mnie temp się dzwignela ale nie wiem czy to dobry czy zly zwiastun i czy to nie czasem przez chorobe. Kilka ostatnich dni mialam.sluzu sporo rozciagliwy na zmianę z wodnisty m gdzie raczej powinno byc sucho i jak na to ze juz jutro może być @ to nie czuje zeby miała byc. Moja kumpela robiła testy w 6 tyg i wszystkie 4 mialy takie cienie ze ona je widziała a jej facet mówil ze nie wiec różnie to bywa z testami:)
-
Ja właśnie sie zastanawiam czy nie kupic z apteki bo zostaly mi dwa ale paskowe z allegro właśnie. Ale to jutro albo pojutrze kupie jak nie bedzie @
-
nick nieaktualny