Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
My też trzymamy kciukasy podwójnie:) w koncu moje dziecko też już ma paluszki:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 12:14
Morisek28 lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Super Morisek kciukam :*
Ja też podejrzewam fasole u eunice.
Ana a moze to jakies plamienie implantacyjne?
Ja juz w domu, w oczekiwaniu na lodowke. Zerwalam sie z pracy bo dostawa od 11 do 21 (i nie zawsze kierowca dzwoni czy jestes) ale z moim szczesciem po 20 pewnie bedzieIza123 lubi tę wiadomość
-
Aaaa Morisek trzymam kciuki!
Mój był dziś na jednej rozmowie (na testera gier) ale ujowe warunki niestety.. -
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:No to powodzenia Moris
Czuje sie jakbym miala dni płodne warunki takie ze nic ino sie sexic :p a maz mi uciekł :pkr0pka, Klaudia N., Nymeria lubią tę wiadomość
-
arturowa wrote:Hej
Wczoraj podjęłam dwie bardzo ważne decyzje.
1) Zaczęłam NP
2) Rozpoczynam dietę
Jestem grubasem, potwierdzone info Stresowałam się że spotkam jakąś rodzinę na cmentarzu czy w okolicach i będą mi zadawać durne pytania a ja im odpowiem coś brzydkiego. Ale życie mnie zaskoczyło. WSZYSCY dawno nie widziani krewni zwracali uwagę tylko na to że przytyłam.
Nie wiem tylko czemu tak szybko przybieram bo nie opycham się ani słodyczami ani tłustymi potrawami Przy 172 cm wzrostu mam już prawie 81 kg ;(
Dlatego okres mi się ciągle opóźnia. Przy pcos powinnam bardziej dbać o wagę
Chyba już dłużej nie mogę się oszukiwać, czas na odchudzanie.
Nigdy nie byłam tak gruba BMI 27
Wstyd mi za siebie po prostu.
Ja niestety już ważę więcej niż Ty i to o całe 3 kg... a mam tyle wzrostu co Ty... i do tego się od miesiąca się odchudzam...2020
2023 -
Morisek trzymam kciuki mocno mocno. I za Wasze diety dziewczyny no i za jakieś nowe pozytywne testy
Ja dziś w nocy miałam wyciek mleka!
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Moris, trzymam kciuki.
Do nas do pracy przyszła dziś koleżanka w ciąży, przyniosła zwolnienie. Okazało się, że jeszcze jedna w ciąży. Plus ta moja z pokoju. Ech.
Ale zarejestrowałam się do endokrynologa na 21 grudnia i do ginekologa na 10 grudnia na konsultacje. Najgorzej jak mi powie coś innego niż mój gin.