Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia jak dołączyłas do forum to byłam pewna że 2-3 mce i będziesz w ciąży no musicie zacząć porządna diagnostykę bo tyle cykli to już dość sporo i szkoda czasu. I wiadomo najpierw mąż.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 14:54
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Dokładnie, Męża na badania pora wysłac
obrona o 9:40.. przynajmniej będę miała prawie cały dzień wolny -
agatka tez mialam taka nadzieje. jak wroci maz to ustale z nim jakis termin mniej wiecej i zadzwonie sie umowic. mysle zeby robic w tym cyklu ten zestaw hormonow czyli estradiol LH FSH prolaktyna testo i prog i teraz tak
estradiol lh i fsh robic 10 i 13 dc?
prolaktyne i testo 21 dc
a proga 7dpo owu? czy juz cos pomieszalam? powiecie mi? a w przyszlym miesiacu zrobie amh -
Klaudia N. wrote:kropka, jak obrona o 9;40 to zaczniesz pic o 12 to o 18 bedzie po Tobie;p
nie no o 12 pić nei zacznę
Mój K. ma o 14:30 rozmowę w sprawie pracy a aja pewnie jeszcze będę musiała pojechać po kosmetyki do centrum odebrać więc popołudniu dopiero
Mój K. stwierdził, że mnie spije i wykorzysta -
Ja bym najpierw poczekala na wyniki męża a potem jeśli będą ok to poszła do gina i niech on zleci które badania i w którym dniu. Ale zrobisz jak uważasz
Klaudia N. lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyWitam ponownie:) Beta 83 ! Dzwoniłam do ginekologa i kazał powtórzyć w piątek- powiedział, że wynik prawidłowy na ten dzień po owulacji i że jeśli w piątek będzie kształtował się na poziomie około 300 to znaczy, że ciąża prawidłowo się rozwija. Po badaniu mam do niego zadzwonić i umówić się na wizytę Jeszcze muszę się szybko umówić do endokrynologa, bo moje TSH było poniżej 2 a teraz jest powyżej 3...
Dzięki dziewczyny za wsparcie... Oby wszystko było dobrze, bo bardzo boję się tak wcześnie cieszyć, moja mama miała 3 poronienia i z jednym dzieckiem jeszcze potem była na podtrzymaniu, więc modlę się, żeby u mnie było dobrze...
Do 12 tyg. raczej rodzina się nie dowie, powiemy na święta:)
Mam nadzieję, że więcej takich finałów tu będzie:)
I chyba jestem kolejnym przykładem, że jak ktoś ma trefne testy to i w 16 dpo wyjdzie taki cień, że można go nie zauważyćNymeria, madlenka, kr0pka, aaagaaatka, annielica, Klaudia N., ważka, Ajka, Monikkk, AnaAna lubią tę wiadomość
-
Gratulacje!
Klaudia moja ginekolog twierdzi ze napierw facet powinien zrobic badania a potem kobieta powinna zaczac sie badac. Dlatego ja ciagle czekam wiec moim zdaniem nie ma powodow bys robila pielgrzymki po lekarzach i labolatoriach.Klaudia N. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:agatka tez mialam taka nadzieje. jak wroci maz to ustale z nim jakis termin mniej wiecej i zadzwonie sie umowic. mysle zeby robic w tym cyklu ten zestaw hormonow czyli estradiol LH FSH prolaktyna testo i prog i teraz tak
estradiol lh i fsh robic 10 i 13 dc?
prolaktyne i testo 21 dc
a proga 7dpo owu? czy juz cos pomieszalam? powiecie mi? a w przyszlym miesiacu zrobie amh
Najlepiej jak chcesz zrobic hormony to raz sie odchamic i w jednym dniu cyklu zrobic wszystkie potrzebne- wtedy mozna je ze soba porownac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 17:52
-
sylwiaśta159 wrote:Lh i fsh TYLKO i WYLACZNIE w 2-4 dc. Nie pozniej bo pozniej to badanie nie ma sensu. Estradiol tez 2-4 dc potem chwile przed owu. W 10 i 13 dc fsh i lh nic ci nie powie. Prolaktyna tez moze byc w 2-4 dc i co wazne dzien przed 0 seksu i stresow bo wynik bedzie niewiarygodny.
Najlepiej jak chcesz zrobic hormony to raz sie odchamic i w jednym dniu cyklu zrobic wszystkie potrzebne- wtedy mozna je ze soba porownac.
to z moimi nieregularnymi cyklami to bez testow owu nie da rady zebym estradiol zrobila chwile przed owu na czuja, a chwile przed czyli np dzien przed? -
w sumie podejrzewam ze maz powie to samo co Wy, ze najpierw on sie zbada a potem ja bede biegac, mysle tez czy nawet nie olac tych hormonow jak mowi Ajka tylko isc do gin od razu. postaram sie wyslac meza w tym tyg w czartek jakby bylo jakies miejsce i jak on da rade bo wtedy juz w tym tyg cos bysmy wiedzieli.
dziekuje Wam bardzo dziewczyny za rady, tak sie ciesze ze jestem na tym forum, bez Was bylabym jak dziecko we mgle, nie wiedziala co robic po pozytywnym tescie ani ze moje tsh jest do dupy i nie wiedzialabym co robic teraz po prawie roku staran. JESTEŚCIE NIEZASTĄPIONE! <3<3 -
Klaudia N. wrote:w sumie podejrzewam ze maz powie to samo co Wy, ze najpierw on sie zbada a potem ja bede biegac, mysle tez czy nawet nie olac tych hormonow jak mowi Ajka tylko isc do gin od razu. postaram sie wyslac meza w tym tyg w czartek jakby bylo jakies miejsce i jak on da rade bo wtedy juz w tym tyg cos bysmy wiedzieli.
dziekuje Wam bardzo dziewczyny za rady, tak sie ciesze ze jestem na tym forum, bez Was bylabym jak dziecko we mgle, nie wiedziala co robic po pozytywnym tescie ani ze moje tsh jest do dupy i nie wiedzialabym co robic teraz po prawie roku staran. JESTEŚCIE NIEZASTĄPIONE! <3<3
Powtarzam tylko co maja gin mowiła... kobieta leczyła parę lat w Novum... najpierw facet potem monitoring... jesli facet i monitoring ok to hsgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 19:39
2020
2023