Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorrisek, jestem Twoim dłużnikiem!
Zrobiłam dziś rano znów ten test paskowy i zaś taki cień cienia, z tym że wyraźniejszy trochę. Ale dalej nie dawało mi to jakiejś jednoznacznej odpowiedzi. Posłuchałam Twojej rady i zakupiłam w aptece test za 12 zł, który pokazał jasną, ale ładną i wyraźną drugą kreseczkę
Jadę na betę, ale wygląda jakby się udało xD
Oby tylko beta mnie nie rozczarowała...Monikkk, kr0pka, Mirabelka30, arturowa, Morisek28, ważka, Nymeria, aaagaaatka, madlenka, Kena1983, AnaAna, Ajka lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Moris świetne wiadomości, to teraz tylko odkładać, jeszcze najlepiej z jakimś procentem i wynosić się z tego Kobierzyna. Dziewczyny mam nadzieje, że listopad będzie znacznie bardziej owocny w nowe życia, bo październik przy Was poległ
A ja leże i cierpię, choroba mnie zmogła, a że własciwie nic nie można brać to lecze się czosnkiem. Zdażyłam już zrobić akcje z zamknieciem dzis biura, ale lekko nie jest bo prowadze go sama, nikt nie ma kluczy i jeszcze dzis paczki przychodzą. Na szczęście mam tam dookoła samych zyczliwych ludzi i mi koleżanka fryzjerka wezmie paczki do siebie. Mam nadzieję, że się klientki nie oburzą za bardzo że dziś będzie zamknięte. Tak sobie myślę, że chyba czas kogoś poszukać do pomocy, tylko to nie taki proste....Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Eunice trzymam kciuki w takim razie żeby wszystko było OK, będzie! Musi
-
nick nieaktualny
-
No był tylko ten sluz ale juz tampon zqlozylam bo zaraz do pracy jade nie chce zeby po drodze mnie zalalo sprawdze po powrocie. Tez mnie naszla.mysl moze tylko plamienie tak sie zdarza ale nie chce sie oszukiwać
-
nick nieaktualnyU mnie plamienia występują zawsze przed @...czasem to trwa nawet z 5 dni. Po @ też z 3...do tego skąpy ten @. W tym roku w styczniu i w październiku jedynie dostałam normalną miesiączkę. Bolały mnie też piersi plus "potop".
Eunice, czekam na wyniki bety
Moris, uciekaj od tej małpy jak najdalej!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 11:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, wiecie, nawet sie bardzo nie przejełam, z tyłu glowy caly czas miałam myśl, ze piekny wykres może sobie być a @ i tak może przyjsc wiec nie jest to jakis wielki strzał w pysk, z reszta po 11 razach juz chyba przestaje bolec:/ juz nie wiem co gorsze czy znieczulica czy uzalanie sie, wkurwia mnie tylko fakt, ze wzielam juz 2 Apapy extra a dalej boli a do pracy musze isc, i tak szczescie ze jedne zajecia odwolane a jedne przesuniete na piatek i mam jeszcze tylko 3 h w tym 1 z nowa uczennica