Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz co gdyby wcześniej widział łóżeczko to bym sie odważyła ale łóżeczko ciemna olcha a meble białe?? albo jasna sosna tego nie chce ryzykować...
Edit: znalazłam ale narożną albo 3drzwiową a zaś nie wiem jak sie wyprowadzimy czy narożna sie zmieści w małym pokoju...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:58
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/99e26506c31f.jpg
kamka, ważka, Klaudia N., Morisek28, arturowa, AnaAna, Nymeria, monia30, Kena1983, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMariola Lis***ka wrote:Karmelek,daj spokój.
Piszesz ze jesteś od stycznia z dziewczynami. To twoje miejsce.
Rob jak dotychczas,w pamiętniku opisuj ciążę i objawy oraz wątpliwości a tu zostan,nie uciekaj. Nie będzie Cię interesować los koleżanek?
Czy jest tu mama 35+?
Byłam u ginekologa i powiedział mi ze warto zrobić badanie genetyczne przed ciąża,bo jakbym zaszła w tym roku, urodzę w wieku 37 lat.
Pierwszy raz słyszę o tym. Tym bardziej ze z Liwia nikt mi nic o tym nie mowil.
To nowy ginekolog,wiec nie wiem czy mnie na kase nie naciąga.
Ja jestem 35+ I teraz mam wiecej badan przed ciaza nie robilam zadnych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiedziałam ,wiedziałam ,wiedziałam! Kropka, wirtualnie opijam Twój sukces:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
arturowa wrote:Napisałam że jest inna strona na ciążowe sprawy bo jest, zwidów nie mam. Napisałam też że okres zaczyna mnie męczyć? Tak.
Nie znaczy to, że ktokolwiek ma się stąd wynosić przez jeden wpis, który zresztą NIE brzmiał "ciężarne won!"
Po prostu czytam sobie czytam, a tu dyskusja jakbym się przeniosła na fioletową. Może to zdołować w taki h*jowy dzień, co?
Chodziło mi o to, że jeśli macie jakieś objawy ciąży o których tu dyskutujecie, porównujecie sobie swoje brzuszki czy coś, to od tego jest fioletowa (czy tam pamiętniki) tam jest więcej osób mogących wam pomóc, przecież nikt nie zabrania pisać tu o czymkolwiek, o wizytach, obwieścić urodzenie dziecka itd. Przecież takimi rzeczami każda cieszy się razem z wami.
Jakbym wiedziała Karmelku że tak się oburzysz to już nic bym się nie wychylała z tym.
Ale wydaje mi się że nie tylko ja miewam takie doły w słabsze dni.
Nie będę przepraszać kolejny raz. Nie miałam na celu nikogo stąd wyganiać.
Widzę Arturowa, że dalej nie rozumiesz tego, o czym napisałam... Nie identyfikuję się z dziewczynami z fioletowej str, dlatego zapytałam naszych dziewczyny, którym bardziej ufam i wolę ich zapytać. Lubię Was i nie potrzebuję innych dziewczyn z innych str czy tematów (chociaż jak widać może bez wzajemności). To, że zajęłam całą str na zapytania i odpowiedzi i musiały czytać inne dziewczyny nie powinno być jakimś problemem, można przejść na inną str? A myślisz, że ja to specjalnie zrobiłam? Gorszy dzień można mieć tylko jak się ma @? Jesteś niesprawiedliwa... Też miałam gorszy dzień. I chyba też nie mam zamiaru już przepraszać za swoje pytania! Ja rozumiem wszystko, ale kąśliwy jad może zaboleć. Dlatego wynoszę się stąd, bo nie mam zamiaru się za każdym razem zastanawiać się co mogę napisać, a co nie, bo to bez sensu. Albo się kogoś wspiera bez względu na wszystko, albo nie i jak nie masz ochoty to nie komentuj nie odzywaj się. To po stokroć lepsze. Nikt nie musi mnie kochać, lubić , ale odrobina zrozumienia to chyba nie problem, tymbardziej że ja Was rozumiem i nie robię niczego specjalnie, żeby zrobić przykrość!
To mój ostatni wpis. Trzymajcie się. Życzę Wam, bez względu na wszystko, spełnienia marzeń. Oby było więcej miłych dni niż tych gorszych...
Ps. Kr0puś gratulacje:) Jesteś wielka! Brawo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 10:50
-
ej karmelek nie obrażać mi sie tu arturowa to samo... ja mimo że pisze z dziewczynami na fioletowej stronie to nie potrafie sie z wami rozstać... a jest sporo rzeczy o które wole was zapytać bo tam niestety najczęściej cokolwiek sie napisze to odpowiedź brzmi ip lub skracanie szyjki...