Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelek,daj spokój.
Piszesz ze jesteś od stycznia z dziewczynami. To twoje miejsce.
Rob jak dotychczas,w pamiętniku opisuj ciążę i objawy oraz wątpliwości a tu zostan,nie uciekaj. Nie będzie Cię interesować los koleżanek?
Czy jest tu mama 35+?
Byłam u ginekologa i powiedział mi ze warto zrobić badanie genetyczne przed ciąża,bo jakbym zaszła w tym roku, urodzę w wieku 37 lat.
Pierwszy raz słyszę o tym. Tym bardziej ze z Liwia nikt mi nic o tym nie mowil.
To nowy ginekolog,wiec nie wiem czy mnie na kase nie naciąga.
-
Mariola Lis***ka wrote:Karmelek,daj spokój.
Piszesz ze jesteś od stycznia z dziewczynami. To twoje miejsce.
Rob jak dotychczas,w pamiętniku opisuj ciążę i objawy oraz wątpliwości a tu zostan,nie uciekaj. Nie będzie Cię interesować los koleżanek?
Czy jest tu mama 35+?
Byłam u ginekologa i powiedział mi ze warto zrobić badanie genetyczne przed ciąża,bo jakbym zaszła w tym roku, urodzę w wieku 37 lat.
Pierwszy raz słyszę o tym. Tym bardziej ze z Liwia nikt mi nic o tym nie mowil.
To nowy ginekolog,wiec nie wiem czy mnie na kase nie naciąga. -
nick nieaktualny
-
Ważka z tego co wiem ma taki wiek:) moze zaraz cos Ci powie na ten temat:)
Karmelek i Arturowa nakazuje wspolne zrozumienie i nie uciekanie stad:)
Kropka ach 9 dni temu tez mialam stresosraczke;p
a z mniej pozytywnych wiesci, wczoraj zmarl przyjaciel mojego męza, chyba jutro będzie pogrzeb.... -
No własnie młody chłopak 28 lat, sporo przeszedł, byl sparalizowany mogł tylko troche podnosić rece ale jednak sie nie poddał i był zawsze wesoły, zmarl przez niewydolnosc oddechowa spowodowana zapaleniem pluc,
-
wpadl mi w oko filmik z taka wiewioreczka co Karmelek ma w avatarze i chcialabym taka za 200 mozna dostac juz ;P a klatke mam duza po mojej koszatniczce Fibi [*] alez ona byla fajna! i tak w ogole co do koszatniczek bardzo polecam, sa bardzo towarzyskie, moja jak sie ja glaskalo to odchylala lebek albo podnosila lapke jak siie ja w okolicy brzucha glaskalo i one nei smierdza jak szczury myszy czy inne gryzonie, naprawde, nawet jak z barku czasu zdrazylo sie ze okolo 2 tyg nie wymienialam to bylo ok! wiec polecam dla dzieci zamiast innych gryzoni:) a sa przeurocze!
-
A R od razu sie rozjasniło znaczenie snu ktory mial wlasnie we wtorek gdy jego przjaciel zmarł, snił mu sie koszmar, że nasz Ozzy umiera, przytulamy go, i R powiedzial mu ze moze już odejsc, niech wezmie ostatni oddech i idzie spac...
niezle nie? -
kamka z ciekawosci weszlam na allegro ale tylko takie cos znalazlam http://allegro.pl/szafa-dwudrzwiowa-3-szuflady-3-polki-dab-sonoma-i5656642844.html ale chyba nie o to Ci chodzi?
-
Klaudia N. wrote:kamka z ciekawosci weszlam na allegro ale tylko takie cos znalazlam http://allegro.pl/szafa-dwudrzwiowa-3-szuflady-3-polki-dab-sonoma-i5656642844.html ale chyba nie o to Ci chodzi?