Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Powodzenia!!
A tak w ogóle dżem dobry -
Arturowa, Klaudia kiedy robiłyście zwykłą morfologię? Jak dawno to zbadajcie sobie płytki krwi bo ja np strasznie długie i obfite miesiączki miałam jak miałam problem z płytkami krwi.
U mnie teraz z kolei idzie w drugą stronę i ostatnio mam krótkie i raczej skąpe a plamienie mi się potari ciągnąć do 8-9 dc więc jak nie urok to sraczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWstyd się przyznać ale...włączyłam małej bajkę i po 9.00 ucielam sobie małą drzemkę. Mam nadzieję że mnie nie wyda haha
Mam dylemat chcę zrobić sobie badania...hormony itp. Problem w tym że nie mogę jechać do Polski na tak długi okres, a tutaj małpy jedne się cenią strasznie. Od sierpnia nie oglądałam mojego "potworniaka". Chyba nie mam wyjścia. -
Hej ho,
Fufka zamilkła ale widzę, że wykres prowadzi, ładnie działają z mężem więc zaraz zdjęcie testu będzie wstawiać
Hmm z a Eunice to dziwna sprawa, z wykresu wynika, że bete robiła drugi raz i było ok, ale się nie odzywa i nie mam jej niku przy wykresie, więc może rzeczywiście skasowała konto ?? -
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Madlenka miała na myśli endometrialne torbiele;)
Ana w razie czego przekup cukierkami mnie bys przekupiła tak mi się chce czegos slodkiego[/
QUOTE]
Mogę się podzielić lodami Ostatnio w tygodniu zjadam 12 czekoladowo śmietankowy ch rozkow. Rozbój w biały dzień -
nick nieaktualnyNymeria wrote:Hej ho,
Fufka zamilkła ale widzę, że wykres prowadzi, ładnie działają z mężem więc zaraz zdjęcie testu będzie wstawiać
Hmm z a Eunice to dziwna sprawa, z wykresu wynika, że bete robiła drugi raz i było ok, ale się nie odzywa i nie mam jej niku przy wykresie, więc może rzeczywiście skasowała konto ??
Nymeria, detektywie Też się zastanawiam czemu się nie odzywają.
Nymeria lubi tę wiadomość