Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ello!
ja dopiero po szkoleniu...
Biję się z myślami czy jechać jutro zrobić badania FSH i LH...Jeżeli wiem, że była torbiel krwotoczna to chyba nie ma sensu ? czy też wstrzymać się w tym cyklu, 14dc jechać do lekarza i zapodać profilaktycznie pregnyl i zbadać wszystko w następnym cyklu... -
Ooo.. moje zle samopoczucie to chyba jednak nie efekt soli (choć kwestie żołądkowe pewnie tak) ale tego, żr mnie rozklada.. 37,07 (wczsniej 37,37 ale pewnie od termoforu teraz bez). No to pieknie..
-
.
Kena, ja polecam "Dożywocie" M. KisielWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:50
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Hej. Ale tu cichutko w weekend. Ja jak zwykle nie mialam kiedy zajrzec bo ciagle cos. Juz mam tego dosyc. Chetnie rozlozylabym sie przed tv i kilka dni tak poodpoczywala. Ale co to za odpoczynek na tej naszej budowie ale jeszcze tylko troche, jeszcze troche. Dam rade
-
Dzien dobry:) ja z grudnia jestem wiec moze moze:) ale wczoraj przy kolacji troche porozmawialismy sobie i stwierdzilismy ze dajemy czadu w listopadzie i nie ma bata musi sie udac!
ja dzisiaj mam jeden dzien wolnego i wlasnie sobie popijam pyszna kawke:) milego dnia, chociaz pogoda okropna:/ -
nick nieaktualny