Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eunice... musiała usunąc konto, bo jej posty zrobiły się anonimowe... w sumie dziwna sprawa...
A tak apropos potworniaków... ostatnia gin u której byłam, twierdzi, że trzeba jak najszybciej wycinać, bo dziad rosnąć uszkadza jajnik... więc im szybciej/wcześniej tym lepiej... z kolei inny twierdził, że nie wycinać tylko obserwować, bo wycinając uszkadza się jajnik...
i bądź tu mądry...
PS potworniaki raczej nie wpływają na @ i na owulacje... przynajmniej moje nie wpływały... problemy mogą wynikać z czegoś zupełnie innego2020
2023 -
nick nieaktualnyNo właśnie Ajka, jedni mówią tak inni mają odmienne zdanie na ten temat. Ja osobiście postanowiłam że nie będę na razie usuwać, dopóki nie zajde w ciążę. Bałabym się że po laparoskopii urośnie mi na drugim jajniku. Podejrzewam że u mnie problem tkwi w czym innym. Myślę o hormonach...
-
nick nieaktualnyJa pewnie dopiero zatestuje na początku grudnia ostatnim razem nie zdążyłam nawet.
Fufcia, również czekam niecierpliwie na twoje testowanko
Jeszcze 2 godzinki i do domku!!!
Okropnie kluje mnie lewy jajcor, ten na którym mam piękna i bestię.
Przepraszam za pisownie. W pracy w grę wchodzi wyłącznie telefon.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 15:15
-
Moris ja na testowanie w listopadzied sie juz raczej nie zalapie chyba ze owu bede miec 12/13 dzien cyklu to moze pod koniec miesiaca sie uda. w sumie nie obrazilabym sie na testowanie na mikolajki np, o ile bylyby z pozytywnym skutkiem ;p
-
AnaAna wrote:No właśnie Ajka, jedni mówią tak inni mają odmienne zdanie na ten temat. Ja osobiście postanowiłam że nie będę na razie usuwać, dopóki nie zajde w ciążę. Bałabym się że po laparoskopii urośnie mi na drugim jajniku. Podejrzewam że u mnie problem tkwi w czym innym. Myślę o hormonach...
Jak ma urosnąć to urośnie niezależnie od tego co zrobisz... komórki z których powstaje potworniak masz od urodzenia albo nie masz... zaczną rosnąc kiedy im się spodoba...
Wychodzi że u mnie po lewej stronie (usunięty potworniak 3 cm ) jajnik pracuje bardzo ładnie... po drugiej stronie gdzie był wielki potworniak jajnik juz prawie nie działa... po swoim przykładzie dochodzę do wniosku że lepiej nie dopuścic żeby za bardzo urosły...2020
2023 -
no, moze to glupie, ale na naukach przedmalzenskich babka nam mowila o karteczkach co jest dla nas wazne, zeby kazdy zapisal i zeby sobie porownac zeby bardziej zrozumiec druga polowke, mysle ze to nie glupi pomysl.
Moj R wroci za jakies 2 h dopiero, biore sie za gotowanie golonki i musze mu wcisnac wit C i syrop. powiem wam, ze sie przejal nie na zarty i bez gadania bierze witamine i stara sie pic duzo wody jezeli to by jakos pomoglo byloby super. ciekawe jak wyniki posiewu beda sie przedstawiac, i juz powoli przygotowuje go ze bedzie musial isc na badania do urologa albo androloga. I na kolejne fap badanko