Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Racja, kleik ryżowy, matka mi zawszerobiła z musem z jablek, no i sucharki ale to u Ciebie odpada, orzechowki nie masz, więc mieta, rumianek, krople miętowe, Amol - z takich rzeczy do picia
-
Noo nareszcie Eunice straszysz tu baby w ciąży i z rosnącymi jajeczkami, zamiast pisać pozytywne posty!!!
Beta rośnie to dobry znak, próbuj się nie stresować się za bardzo bo to źle wpływa na ciebie, nie masz teraz już zbytnio wpływu na to co się dzieje więc czekaj do opinii lekarza.
Ja to się boje tej bety bo tylko stres przez nią, nigdy nie robiłam i dopóki nie będzie trzeba to nie będę jej robić. -
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:Ale odkrycie! Jestem maniaczka storczyków (mam 15 szt) i ostatnio zauwazylam ze dwa wypuszczaja pedy kwiatowe i juz zadowolona a dzisiaj odkryłam ze jeszcze 6 wypuszcza w tym dwa na ktore bardzo długo czekalam czyli niebieski czekam ze 3 lata i pierwszy ktory dostalam od meza ponad 5 lat temu! pogrozilam ze wypieprze istatnio i sie ogarnęły
Wszystkie pedy mniej wiecej w tej samej fazie wiec za miesiąc dwa bede miec tu pieknieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 17:15
-
Witam ponownie!
Moris - kurcze wcześniej trzeba było mówić co potrzebujesz....bo chyba jedyne czym się mogę się podzielić to chlebek marcepanowy...tak poza tym same ciuchy - no chyba, że coś Ci się spodoba to Ci podeślę
Generalnie to się uśmialiśmy, że słychać było, że w Polsce wolne...
Tak poza tym to znów zdenerwowałam się w C&A....4 ogromniaste wieszaki ubrań za 3 do 5 euro...i co ?! tylko jedną tunikę dla siebie znalazłam i teraz uwaga - skandal - wszystko co tanie było w rozmiarach 48 wzwyż...lub 34 i niżej...wszystko pomiędzy w cenach regularnych...
psiapsióły córa sie ucieszy...bo jak zwykle ją najbardziej "obkupiłam"...
Ale...ale...moja mama też się wkurzyła - dzwonię do niej i mówię, że kupiłam sobie kurtkę skóro-podobną za 20 euro....bardzo podobny model, za który ona zapłaciła 70....hehehe... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:51
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
ważka wrote:Ja mam 20 w tym jedna miniaturka I trzy dendrobium reszta pfenelopsisy . Kocham storczyki a jak widze jakis ktorego nie mam to wychodze z nim ze sklepu. Co do niebieskiego to choruje na niego ale te na ktore trailer byly farbowane . Mozna poznac po lodygach . Daj znac na jakI kolor Ci zakwitl
No właśnie bardzo mnie ciekawi co z tego wyrośnie:) mam nadzieję że to jednak nie korzeń ale nie wyglada na razie ale to początkowe stadium.
Eunice fajnie ze się odezwałaś -
nick nieaktualnymadlenka wrote:Ważka co tam u Ciebie? Jak się czujesz?
Za Was calyczas trzyma kciuki I wierze ze sie Wam wkoncu uda WSZYSTKIM -
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:Ale odkrycie! Jestem maniaczka storczyków (mam 15 szt) i ostatnio zauwazylam ze dwa wypuszczaja pedy kwiatowe i juz zadowolona a dzisiaj odkryłam ze jeszcze 6 wypuszcza w tym dwa na ktore bardzo długo czekalam czyli niebieski czekam ze 3 lata i pierwszy ktory dostalam od meza ponad 5 lat temu! pogrozilam ze wypieprze istatnio i sie ogarnęły
Wszystkie pedy mniej wiecej w tej samej fazie wiec za miesiąc dwa bede miec tu pieknie -
Morisku powodzenia w pracy!!
Eunice, trzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz!!Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny