Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdziu...jak można przebimbać 4h...na słuchanie muzyki...
swoja drogą wzięło mnie na wspomnienia i słuchałam przede wszystkim klasyków "z lat dziecięcych" (bo przecież nie na piszę młodości bo trwa - no chyba, że wczesnej młodości). Swoją drogą przypomniało mi się słuchając Korna - wiecie co kryje się pod ADIDAS?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 21:25
-
Oj można, można.. ja czasem mam teraz nawetbstereo jak jeszcze pies zacznie chrapać
Dzień dobry
My już po 7,5km spacerku, lezę na kanapie, opierdzielam się i próbuję nie dopuszczać do świadomości tego, że to środa i jutro 'czeba' do pracy.
Musze psu karmę zamówić jakąś bezzbożową jednak (drogie cholerstwo) bo po normalnej pierdzi, po tamtej nie było problemów
A jak K wstanie to ogarnąc ten burdel w mieszkaniu bo w sobotę goscie przylaza i nie chce wszystkiego na piatek zostawiac
A w ogole udalo sie - przeszedl do kolejnego etapu tam gdzie byl ostatnio. Co prawda korpo w Mordorze wiec mam pewne obawy no ale zobaczymy. Kolejny etap ma 16tego, oby przeszedl
Ps. Odżyłam wczoraj. Jak cisnienie zaczeło iść w górę to wróciłam do zywych. Zapodałam sobie jeszcze łyżkę orzechówki więc i problemy żołądkowe przeszły (a przynajmniej na razie jest OK)
A i odebrałam sobie wczoraj 1kg kubełek borowiny, będę sobie robić domowe SPA, a co!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 10:23
-
Ooo, dopiero czytam o przeciwwskazaniach, nie możesz ze względu na tą cholerną endomendę? ja dopiero przeczytałam, że niskie cisnienie też jest przeciwwskazaniem.. no zobaczymy.. może nic mi nie będzie na ryj się boje ze względu na naczynka, myślałam praktycznie tylko o udach itp
Morisku to super, gratuluję! Zobaczysz, że wszystko pójdzie teraz po Waszej mysli! Kiedys w koncu ten zly los musi się odwrócic -
No wlasnie Mirabelka ja się tego samego obawiam szczególnie, że widziałam, że ta sama firma szukała na to samo stanowisko już w czerwcu więc to mnie trochę zaniepokoiło. Czy ktos tak szybko zrezygnował, czy oni.. no ale nie chce się martwic na zapas. Na razie to i tak jedyna opcja, nigdzie indziej oprócz tego testowania gier sie nie odezwali
-
Kr0puś, Morisek - teraz już tylko ku lepszemu.
Moja zemsta za niewyspanie jest okrutna - wywaliłam małża z łóżka z informacją - zbieraj się - jedziemy na zakupy do przygranicznej Rzeszy...
jeszcze chwila i będzie mi płakał
ale jako, że nie mam weny na papierkową robotę - chyba faktycznie zaraz się zbierzemy i skoczymy - jak ja to mówię po papier toaletowy i kawęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 11:50
-
Ale odkrycie! Jestem maniaczka storczyków (mam 15 szt) i ostatnio zauwazylam ze dwa wypuszczaja pedy kwiatowe i juz zadowolona a dzisiaj odkryłam ze jeszcze 6 wypuszcza w tym dwa na ktore bardzo długo czekalam czyli niebieski czekam ze 3 lata i pierwszy ktory dostalam od meza ponad 5 lat temu! pogrozilam ze wypieprze istatnio i sie ogarnęły
Wszystkie pedy mniej wiecej w tej samej fazie wiec za miesiąc dwa bede miec tu pieknieważka lubi tę wiadomość
-
Zazdraszczam Klaudia u mnie w ogóle nie chcą rosnąć storczyki, jednego zaatakował mi welnowiec drugi usechl tak jakby i koleżance oddałam bo ona mówi że go odratuje i u niej kwitnie jak głupi za to inne kwiatki np grudniowka szaleje i kwitnie co chwila
-
Hej. Klaudia ale ci zazdroszcze tych storczykow. U mnie na parapetach to umieralnia tylko. Mam narazie dwa i to stare, przywiezione od rodzicow. Bo kazdy jaki dostalam to jakos nie przetrwal.
Moris fajnie ze wszystko zaczyna sie ukladac. Wiec jutro zaczynasz prace?
-
Hah u mnie jak u Madlenki - umieralnia nie licząc mojej kuli szklanej z sukulentami nic nie wytrzyma dłużej niż pól roku, może rok max
Storczyk mi padł po ekhem.. 3 miesiącach? Kwiatki to nie moja bajka -
Klaudia N. wrote:Ale odkrycie! Jestem maniaczka storczyków (mam 15 szt) i ostatnio zauwazylam ze dwa wypuszczaja pedy kwiatowe i juz zadowolona a dzisiaj odkryłam ze jeszcze 6 wypuszcza w tym dwa na ktore bardzo długo czekalam czyli niebieski czekam ze 3 lata i pierwszy ktory dostalam od meza ponad 5 lat temu! pogrozilam ze wypieprze istatnio i sie ogarnęły
Wszystkie pedy mniej wiecej w tej samej fazie wiec za miesiąc dwa bede miec tu pieknie
To chyba sezon... własnie też podpatrzyłam, że mój jeden jedyny storczyk wypuścił pęd... dotąd to tylko liście i korzenie rosły... a mam go już ponad rok... jupiii
a co do barku talentu do kwiatów... to załatwiłam juz wczesniej kilka storczyków, ale ten jeden chyba bardziej wytzymały niz poprzednie... oprócz tego wyhodowałam z małej gałązki drzewko szcześcia (to draństwo rosnie mi jak głupie)... a wczesniej twierdziłam ze kazdy kwiatek zamorduję...
Także dziewczyny nie ma się co poddawać... tylko trzeba znaleźć takie kwiatki ktore beda u Was dobrze rosły...
PS drzewko szczescia mkozna podlewac raz na 2 tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 13:13
2020
2023 -
No właśnie maz sie ze mnie smial ze nic sie nie dzieje a teraz zdziwko heh z jednej rośliny mojej ulubionej zrobilam 3 bo wyrosly dwa tzw keiki i udało mi sie je do nowej doniczki wsadzić i tez kwitly parr razy:) ogolnie mi kwitna ale zazwyczaj jeden max dwa teraz będzie szal:) a storczyk ktory na uro dostałam od tesciowej ma 3 pedy a jeden ma metr dlugosci:D i tetaz tez wypuszcza kolejny.
Nie wiem czy wiecie ale pedy powinno sie obcinac po przekwitnieciu ale ja tak nie robie chyba ze schnie i nie raz mi pedy jeszcze wychodzily od tego przekwitnietegp:) -
Mirabelka30 wrote:Kropcia jak to nie firma informatyczno - komputerowa to coś innego, więc pewnie będzie dobrze;P
Niby nie, ale stanowisko tak - koordynator IT. A firma -gigant fast foodowy