Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kamka wrote:klaudia jak ja ci zazdroszcze tych storczyków( oczywiście pozytywnie) ja miałam całą ściane w pokoju u rodziców specjalnie dla storczyków a jak tu sie przeprowadziłam to wszystkie popadały:(
Ja kiedyś, jak miałam ze 12-15 lat też miałam dużo storczyków u siebie w pokoju i też nic z nich nie wyszło (mimo, że wg ksiazek powinno im tam pasowac), teraz są w innym pokoju i tam im bardziej sie podoba.
Moris trzymam kciuki za pierwszy dzien:)
ja mialam wstac o 8 przygotowac sie na korki a tu dupa zaspalam i teraz szybko wszystko, musze jeszcze z psami leciec i na 11.30 jade. potem na 13;30 do 16;00 i jade po prezent slubny dla sasiadki bo wczoraj kaske zbieralam a jutro bedzie trzaskanie i strojenie klatki wiec musze go miec.
a planow na weekend tez w sumie nie mam, nie wiem czy nie bedziemy jechac do babci R znowu.
o. musze zadzwonić o moj dyplom i wyniki badań i moze jutro po to i po to podjade.Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:51
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
oo, to podlewałam dobrze raz na tydzień.. tylko potem jakoś zaczęliśmy zapominać i ten tydzień się przedłużał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mój storczyk stoi cały czas w wodzie... i to mu służy... mój poprzedni storczyk usechł... najpierw podlewałam raz na kilka dni, potem moczyłam w wodzie... ale to wszystko na nic i tamten padł... mam sucho w mieszkaniu i widać woda musi być cały czas...2020
2023