Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
no mi maca też nie wchodziła a uparcie trzymam się tych w proszku bo zawsze niby bez chemii itd. Ale nie wiem czy dam radę jej użyć, może jutro albo w niedzielę zrobię podejście.
Znowu mi zaczęło masakrycznie ale to masakrycznie jeździć w brzuchu + wzdęcia więc chyba nie będę jeszcze jakiś mieszanek wypróbowywać
Co do mieszkania to się nie dziwię Morisku, ja bym chyba nie była w stanie tam spać
A szampon - dokładnie skład raptem kilka rzeczy a nie tablica Mendelejewa.. -
Olej Moris, znajdziecie inne.
patrze na kursy florystyczne, bo od paru lat juz chce zrobic, i cena tak z 700 zl. niby duzo niby nie, gdyby nie budowa garazu to moze bym sie skusila, a teraz tak mysle, Wazka?? Ty dalej pracujesz w kwiaciarni? moze Ty mi zrobisz kurs? -
kamka wrote:kto chce adoptować psa z adhd?? od 2 godzin lata za piłką...
a myślałam, że mój ma adhd -
aaa, jak dobrze, że się wstrzymałam z zakupem podkładu L'oreala, miałam kupowac na allegro b taniej a tu w rossmanie promocja -49%
-
Bry
Fucik tulę
Dziś miałam tak uczciwy dzień pracy, że aż sama nie mogę uwierzyć, że jestem w stanie tyle zrobić w ciągu jednego dnia....<ale ciiittt - nie przyznam się szefostwu>
Wróciłam do domu wymemłana...z marzeniem "walnięcia" się na kanapie i bączeniu...ale nie...ogr (bratanica) na przechowaniu więc trzeba było walczyć z matematyką....masakra 3 zadania a dwie godziny w plecy...4 razy wychodziłam z siebie....a to dopiero 4 klasa...kumulacja antytalencia matematycznego po tacie, mamie i na dokładkę ciotce...dobrze, że przynajmniej z polskiego potrafi lać wodę i nie ma problemów... -
Mirabelka30 wrote:eunice, przykro mi:(
Tak młoda ciąża prawie na 100% oczyści się sama. Moja w 8/9 tygodniu też sama się oczyściła. Koleżanka nawet w 10 nie miała łyżeczkowania, w zasadzie to zależy od organizmu ale do 7 - 8 tyg praktycznie w większości się samo oczyszcza.
Eunice strasznie mi przykro, my kobiety mamy tak, że "zakochujemy" sie w naszych dzieciach bardzo szybko, ale tak jak pisze Mirabelka, wszystko zależy od organizmu...ja się sama nie oczyściłam, przenosiłam obumarłą ciąże dość długo a ani jednej plamki nie było i musiałam iść na wyłyżeczkowanie, a w drugie znowu ciągle plamiłam, a z Lenką teoretycznie było wszystko w porządku, także trudno jednoznacznie powiedzieć co Cię czeka.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
Eunice przykro mi. Żal się tyle ile masz ochote. Po to tu jesteśmy, żeby Cię wysłuchać i w miare możliwości pomóc. Może spójrz na to wszystko z innej strony. Będziesz zmęczona, zapracowana, nie będzie siły na myślenie o tym co się stało. Kiedy idziesz do lekarza?