Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już sie nie nakręcam, nie chce bo potem boli jeszcze bardziej.. test najwcześniej własnie na urodziny K. Chyba, że jednak nie wytrzymam ale tym razem obiecałam sobie, że się będę starała pohamować swoją ciekawośc.
Posiadanie sztucznej trawy na balkonie + psa ma pewne minusy., skończylam ja wlasnie odkurzac. Raz: nie zgarnęlam chyba połowy tej sierści a dwa: i tak czuję sie jak oo ostrym wycisku na silowni.. Dźiiiizaaas moje ręce -
a ja wlasnie wrocilam z robienia bramy fajnie wyszlo - bylam operatorka lawety i niby moje auto sie zepsuło, flacha na czacha i do domu:D
Nymeria lubi tę wiadomość
-
AHA! pozytywny owu tescior a mamy akurat wyjatkowo 2 dni przerwy wiec zolnierze zmagazynowani trzeba ruszyc do akcji:D
Nymeria lubi tę wiadomość
-
moze zmieszcze sie z testowaniem w tym miesiacu jeszcze jezeli owu bylaby jutro lub pojutrze, i to wcale nie musialabym przed terminem testowac;p
-
nick nieaktualnyHej!!
Madlenka, 100 lat! 100 lat! Niech żyje, żyje nam!!
Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego, spełnienia marzeń :*
Eunice, czekam aż beta pójdzie do góry
Kropka, nie wiem jak Ty to zrobisz, tutaj ma być pozytywny teścik!! Hokus, pokus czary mary. Innej opcji nie biorę pod uwagę
Dzisiaj mąż zrobił mi śniadanie do łóżka zaraz biorę się za sprzątanie mieszkania. W tygodniu wieczorem nie mam na to sił. Jadę do pracy...ciemno, wracam...również ciemno.madlenka, kr0pka lubią tę wiadomość
-
Hej,
Madlenka wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń I zadowolenia z nowego mieszkanka, w którym poczniecie fasolinkę
Ja dziś leże, nic nie robię, nie lubię sprzątać w soboty, wczoraj ogarnęłam łazienkę i podłogi, a dziś filmy i granie z mężem
Klaudia działaj działaj działaj najlepiej teraz ze cztery dni po jednym razie dziennie i czekamy na pozytywny teścior ciążowy
-
nick nieaktualny
-
Ja się wyczłapałam, ale ciągle w pidżamie Jak co niedziela rosół już pachnie wydałam ojcu dyspozycje co do drugiego dania i szukam weny na przygotowanie się do pracy na nowy tydzień
ahaaa bo nie pamiętam czy pisałam - mam potwierdzone jutro spotkanie w szpitalu. Coś czuję, że nie po mojej myśli będzie przebiegać... -
hej dziewczyny witam się po raz pierwszy !
Kto testuje w tym tygodniu?
U mnie @ ma przyjść w czwartek, a że są to moje początki to już przeszłam przez jeden test marki Facelle - negatywny - chociaż druga kreska pojawiła się pod folią ( z tego co wyczytałam na necie = negatywny)
zupełnie nie czuję się w ciąży więc spodziewam się,że jednak @ przyjdzie.
Dodam,że jest to nasz 2 cykl starań... -
My jak co tydzień do tesciowej na obiadek;) maz zostal wczoraj oderwany od gry i dzisiaj rano trz juz go dopadlan a teraz reszta roboty nalezy do "bialej armii" :p
-
KKK100 wrote:hej dziewczyny witam się po raz pierwszy !
Kto testuje w tym tygodniu?
U mnie @ ma przyjść w czwartek, a że są to moje początki to już przeszłam przez jeden test marki Facelle - negatywny - chociaż druga kreska pojawiła się pod folią ( z tego co wyczytałam na necie = negatywny)
zupełnie nie czuję się w ciąży więc spodziewam się,że jednak @ przyjdzie.
Dodam,że jest to nasz 2 cykl starań...
Powodzenia:) ja testuje za jakieś 2 tyg dopiero:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 11:52