Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W moich tez sa paleczki nawozowe i co jakis czas leje taki nawoz co mi kuzynka z uk przywiozla ale juz mi sie skonczyl i nie wiem kiedy znowu będę miec. Czesto tez je zraszam bo podobno lubia;)
Gralismy z R w need for speed mw na tv heh kompa połączyli przedłużenie usb do klawiatury siedli na kanapir i jazda hehNymeria lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:52
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Nymeria wrote:Ograłaś męża?? bo ja w nfs zawsze i męża i tatę
Edit: Moris fajnie, że dzieje się u was z tą pracą coś dobrego. Powodzenia
No powiem Ci pare wyścigów musialam wygrać za niego gramy razem nie na przeciw sobie
Najlepsze jaja z pościgami
Zlapali go dwa razy po jakichs 10 minutach a ja robilam rozpierdziel przez 18 min i ucieklamNymeria lubi tę wiadomość
-
Dżem bobry
Wczoraj cały wieczór robiłam porządki w łazience w swoim burdelu z kosmetykami
A potem w nagrodę zaserwowałam sobie domowe SPA z kąpielą borowiną, maseczką ze spiruliny itd.
A w ogóle umyłam włosy szamponem najzwyklejszym, dziecinnym babydream z Rossmana. Odżywka z L'Oreal'a, płynna keratyna, olejek. I O-MATKO-ALE-MAM-ZAJEBISTE-WLOSY-DZISIAJ
aż mam ochotę siedzieć i się po nich miziać co chwila.. No dobra, na ochocie się nie kończy, robię tak
Wczoraj dotarła też Ashwagandha ale kupiłam w proszku i na razie zapach mnie nie zachęcił zbytnio
-
<tulę Fufcia :*>
Eunice nie stresuj się. Nic tym stresem nie zmienisz przecież a wiesz, że niewskazane Bedzie dobrze! -
Eunice o ktorej wyniki? pewnie znowu o takiej godzinie co wybędę z domu :p
chwalę się! :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4abe6fdfdd92.jpgKena1983, Nymeria, AnaAna, kr0pka, Ajka, Monikkk lubią tę wiadomość