Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie uciekaj :) zaglądaj do nas :) smutno będzie bez Ciebie!

Zetka ja czuję to samo co Martika :)

jezu ja mam dzisiaj jakiś dziwny dzień, płakać mi się chce z byle powodu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 15:25

• martika Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia czemu, co się dzieje?

• Zetka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.

Martika nie możesz uciec :)

Nusia dawaj co się dzieje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 15:40

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a z takich durnych powodów...problem w tym gdzie zrobić Wigilie w tym roku, bo od 7 lat Wigilie zawsze byla u siotry, raz u mnie...zjezdzala się prawie cala nasza rodzina (rodzice, brat, babcie, siotra taty z dziecmi) plus Jej tesciowie, szwagierka itd, łacznie prawie 25 osób, no i jezsze dzieci...
    w tym roku nasz dziadziu juz nie jest w stanie nigdzie jechac bo ledwo chodzi, więc wiadomo, babcia Go nie zostawi...tym samym ciocia też i tata mój (bo to Ich rodzice), no i moja siostra tego nie rozumie...na siłe chce żeby zrobić u Niej Wigilie, żeby Jej teściowie też byli i szwagierka z mężem i dziećmi...mój tata zdecydował że w takim razie Wigilie będzie u dziadków, bo Ich nie zostawi i siostra obrażona, że będzie musiała jechać do teściów na chwile i tu an chwile...masakra! brzmi głupio, ale moja siostra własnie jest teraz w ciąży i z byle powodu się wścieka i zaraz płacze...każdy chce dobrze, ale Wigilia na 30 osób w małym domku dziadów to trochę przesada...

No i to takie pierdoły, ale ja się juz rano popłakałam, ze siostrze będzie przykro, potem zadzwoniła mama że kurcze ma już dość mojej siostry, bo wymusza na wszystkich to co Ona chce...

a najbardziej wkurza mnie to, że ona ma teściów 3 minuty drogi od swojego domu, Jej mąż ma firme rodzinną i pracuje razem z rodzenstwem i rodzicami...moja teściowa jest w stanach od lat, razem ze swzwagrem, teść jest tu sam, mieszka ze swoją teściową, sami i kurcze jakoś żyjemy, mieszkają 1,5 godziny od nas i nie robimy afery z tego że widujemy się raz na tydzień!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 15:48

• Zetka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczucia, taka nerwowka przed świętami niepotrzebna. Zawsze jest w rodzinie tak ze jedni chcą coś a inni coś innego.
    Mam nadzieje ze mina nerwy i będzie super.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, bo to nawet kurczę trudno znaleźć takie jedno rozwiązanie żeby wszystkim pasowało. My z mężem robimy tak, że jednego roku jesteśmy u moich rodziców, a drugiego jedziemy do teściów i tak samo robi siostra mojego męża więc co drugi ok teściowie są bez dzieci na wigilii, a co drugi zjeżdżamy się wszyscy, a do dziadków zazwyczaj jeździemy na pierwszy dzień świąt.

W tym roku myślałam, żeby zrobić święta u nas, ale potem stwierdziłam, że po pierwsze mase rzeczy musiałabym dokupić, bo nawet nie mam tyle zastawy, trzeba by dodatkowy stół i krzesła kombinować, bo nie mam na tyle osób. Zresztą wiem, ze te święta mogą być dla mnie trudne, bo w ostatnie byłam w ciąży i one były najpiękniejsze, a zawsze łatwiej jest się zmyć od kogoś jak się zrobi smutno niż wyprosić gości.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 15:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka no ja właśnie też uważam że te nerwy nie są potrzebne, bo można właśnie zrobić tak jak Martika robi, albo że najpierw pojadą tam a potem przyjadą do nas wszystkich, w końcu mieszkają aż niecałe 10 minut samochodem od moich dziadków!
    Jak moja teściowa wróci ze Stanów to też będziemy robić tak jak TY Martika. Nie będzie innego wyjścia. A moja siostra wszystko chce zrobić trochę pod siebie, żeby Jej teściom nie było przykro, ale nie pomyśli o tym, że może nasz tata chciałby być też sw swoimi rodzicami, bo nie wiadomo jak długo będą jeszcze żyli...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika u nas od tych 7 lat robiliśmy tak, że każdy coś robił na Wigilie, żeby ta osoba która robi ją u siebie miała na głowie tylko stół tak naprawdę bo mimo wszystko nawet przygotować stoł, zastawe itd to schodzi...więc każdy przywozil ustaloną potrawę i gospodarz nie musiał już gotowac, bo wiadomo że potem goście się zmyją a oni będą mieli jeszcze do posprzątania wszystko :)

Kochana życzę Ci żeby te Święta też były dla Ciebie cudowne, mimo wszystko...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja calkiem krotko: kupilam ten test, przyszlam do domu i dostalam okres...no i dowiedzialam sie ze znajoma nie przezyla wypadku,dzis rano zmarla, osierocila niespelna dwuletnie dziecko :(:(:( a wszystko przez glupie skracanie sobie drogi i przechodzenie w niedozwolonym miejscu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jezu, strasznie mi przykro z powodu znajomej Cosma! straszne to wszystko jest :(((
    no i przzykro mi że dostałaś @, ale przy takiej tragedii to te nasze problemy to nie problemy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:56

• Zetka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cosma, bardzo mi przykro :(

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny ale tak jak Nusia pisze..przy takich tragediach fakt, ze dostalam okres jest zadnym problemem.

Nusia,Zetka trzymam za Was kciuki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 17:27

Nusia lubi tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Cosma.

Kurcze jak smutno. Musi się coś dobrego wydarzyć, grudzień miał być magiczny.

Morwa, a jak Ty się czujesz? Lepiej Ci trochę z ta szczeka?

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cosma, kuźwa, myślałam, że chociaż Tobie się uda, tempka się trzymała...

Bardzo mi przykro z powodu Twojej znajomej, ale we wszystkim jest sens, chociaż nam trudno to pojąć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane ♡
    dopiero wrocilismy do domu, od rana na miescie, byliśmy zrobić nowe paszporty, na obiedzie i zakupach świątecznych. Nogi z d*** mi wychodzą :D
    Ale się rozpisałyscie, ogarnę się i zaraz zasiadam do lektury, musze nadrobić, bo ostatnio zaniedbuje forum i was przede wszystkim ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zrobilam test ciazowy w 10/11dpo i jest pozytywny :)
    Ciesze sie bardzo ale tez bardzo sie boje czy wszystko bedzie dobrze :)
    Buziaki dla Was

Nie mam czasu posiedziec z Wami jestem strasznie zabiegana.
    Trzymam za Was mocno kciuki!

Kotowa, juwelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie gratuluję !!!! :)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie Cassie już widziałam :) gratulacje Kochana!!! :) chociaż TY :) cudne wieści!!! :)

tak w ogóle to jak się czujesz? masz jakieś objawy? czy czujesz się tak jak przed @????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 18:33

Cassie lubi tę wiadomość

• martika Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie gratulacje, zdrowo rośnijcie! :)

Cassie lubi tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie, gratulacje! Zdrówka!

Cassie lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ