Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShe Wolf ja mam taki problem z prezentami co roku, zawsze czekam do ostatniej chwili a potem tłumy w sklepach i nie wiem co kupić a czasu coraz mniej
She Wolf ja wiem, że ból @ to tez objaw ciąży, ale cały czas zapomniam, że może kiedyś będzie to też dotyczyło i mnie muszę chyba wyciągnąć z szuflady książkę Sekret i kolejny raz przeczytać ja wiele rzeczy sobie takim mysleniem przyciągnęłam, ale jakoś dziecka nie potrafię.
Wiele lat wielu lekarzy mówiło mi, że naturalnie nie zajdę w ciążę i pewnie dlatego mam to juz zakodowane w podświadomości... -
Ja zawsze czekam na jakies przeceny, a tu dupa. Potem nic w sklepach nie ma
Wyciagaj i czytaj a lekarze to nie Bogowie, nie zawsze trafiaja z diagnoza. Ja ciagle wierze, ze Ci sie uda w tym cyklu :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Triss, przez 2 cykle byly takie plany, ale co do czego nie wytrzymywalismy a ze moje dni plodne wypadaja kolo weekendu, mamy wiecej czasu dla siebie i tak jakos wychodzi
Szukam laki z Frozen na eBayu, ale tyle jest podrob, ze szok! Jeszcze zadnych prezentow nie mam, nie wiem jiedy sie w koncu za to zabiore.... Trzeba pojechac na zakupy, tylko juz sobie wyobrazam jakie beda wszedzie korki i kolejki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:zobacz na stronie Asdy i Disneystore.co.uk tam są piękne lalki Frozen
Na stronie disneya jest maly wybor. Chcialam kupic 2 lalki z balwankiem w zestawie, ale czasem ceny odstraszaja. W sumie znalazlam cos w Toysrus, chyba tam kupie, pare funtow w ta czy w ta mnie nie zbawi.
Jeszcze chce kupic taka zebre na sprezynie dla chrzesnicy, ale pamietam widzialam ja pare miesiecy temu za £30, a teraz jest za £50. Naciagaja ludzi przed swietami25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyZetka płukanki i może Ci pomoże jak nie to kup sobie jakiś żel na afty itp. . nawet jeśli to nie to i tak pomoże jak jest stan zapalny może Ci troszkę ulży
Triss bardzo dobre pozytywne podejście
Agata zdrowka dla Synka niestety taki okres co chwila ktoś choruje . U mnie to samo najpierw mąż potem ja i teraz znowu artek łazi z katarem i bólem gardła patrzeć jak znów ja złapię
Cosma koniecznie testuj ja bym nie mogła wytrzymać na Twoim miejscu !!! mocno trzymam kciuki : )
Nusia za Ciebie również trzymam kciuki bardzo mocno !!!
Kotowa jak sytuacja , lepiej troszkę ???
Cigaretta powodzenia
Morwa Martika She Aneczka miłego dnia i dla całej reszty również
Nusia, She Wolf, Kotowa, aneczka85m, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Ja zawsze czekam na jakies przeceny, a tu dupa. Potem nic w sklepach nie ma
Wyciagaj i czytaj a lekarze to nie Bogowie, nie zawsze trafiaja z diagnoza. Ja ciagle wierze, ze Ci sie uda w tym cyklu :*
dzięki Kochana:* i ja tego też CI życzę z całego serca! -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Na stronie disneya jest maly wybor. Chcialam kupic 2 lalki z balwankiem w zestawie, ale czasem ceny odstraszaja. W sumie znalazlam cos w Toysrus, chyba tam kupie, pare funtow w ta czy w ta mnie nie zbawi.
Jeszcze chce kupic taka zebre na sprezynie dla chrzesnicy, ale pamietam widzialam ja pare miesiecy temu za £30, a teraz jest za £50. Naciagaja ludzi przed swietami -
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Acha no zawsze tak jest ... Musisz szukać dalej jak mi się coś rzuci w oczy to dam Ci znać
Dzieki Kochana :*25staraczka25 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
She, chyba będę piła inofolic, bo byłam zadowolona z jego działania. W ogóle kusi mnie to mierzenie temperatury :p
Przede mną też jeszcze kupowanie prezentów, chyba pojedziemy z mężem w weekend na zakupy.
Dziewczyny, mogę sobie wypić dziś jedno piwo jak jutro jadę badać hormony? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Oluniaaa, ale już zdążyłam zmienić zdanie Nie idę jutro na te hormony, pierdziele jednak wszystko w tym cyklu.
Olewam starania i to nawet nie wiem czy nie na dłużej. Mam teraz magisterkę do napisania, zawsze chciałam urodzić na wiosnę lub lato, teraz już poród przypadałby na jesień, albo na zimę. W dodatku problemy rodzinne- nie pisałam Wam o co chodzi, ale dowiedzieliśmy się, że moja młodsza siostra zostanie samotną mamą. Strzał w serce dla mnie, która ma męża, straciła synka i nie może zajść w ciążę. Będę musiała pomóc siostrze, skupić się na napisaniu pracy. Ufam, że kiedyś przyjdzie na mnie czas, chociaż liczę się z tym, że nie wyluzuję teraz całkiem i może nawet trudniej będzie mi się nie starać niż starać...sama nie wiemNusia, agata83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartika ja myslę, że to jest bardzo dobra decyzja, kibicuje Ci z całego serca. Wyjdzie Wam to na dobre, zobaczysz może nawet się okazać, że to właśnie podziała i zajdziesz w ciążę...niestety stres i ciągłe myślenie o ciąży nie jest naszym sprzymierzeńcem.
Współczuję Ci z powodu siostry, ale widzisz jak to jest...moja siostra też jest teraz w ciąży, nie mogła też chyba ze 2 lata zajść, przezywała to strasznie, mimo, że ma już synka 6 letniego, wydawalo jej się to końcem świata, a co ja miałam powiedzieć jak ja nie mam żadnego dziecka i mam większe problemy z zajściem niż ona?? nie wiadomo czy kiedykolwiek będę mamą a Ona to uczucie już poznała...teraz trzeba koło niej cały czas skakać bo ma humory nieziemskie ja nie pracuję teraz, więc jezdze do niej na każde Jej zawołanie jak coś potrzebuje...ale mam nadzieję, że mi kiedyś to Bóg wynagrodzi w postaci dziecka!
Kochana zajmij się czymś innym a mam nadzieję, że ciąża sama przyjdzie wtedy w momencie jak najmniej będziesz się jej spodziewałaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 15:22
-
Nie wiem, już nawet nie chce myśleć o tym, że może się uda, bo wyluzowałam, nie po to chcę wyluzować. I szczerze mówiąc chciała bym uciec też stąd, ale bardzo się z Wami zżyłam więc chyba nie potrafię. Zetka, u Ciebie coś czuję, że będzie szczęśliwie w ty cyklu